بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تا به حال این قدر سرعت آپلودم بالا نبود :
2117605497.png

این هم یه تست دیگه ، پینگ هم بدک نیست :
2117610564.png

با 4.2.2.4 هم 207 208 هست.

آقا من از پارس آنلاین بگیرم یا برم اینترنت ماهواره ای بگیرم ؟
اینترنت ماهواره ای رو میگن با رادار پیدا می کنند درسته ؟ جرمش چیه ؟=))

دوستان نت خوب واسه انلاین بازی کردن چی بگیرم خوبه؟؟میدونم به منطقه بستگی داره.من تو تهران منطقه ی قیطریه هستم.
الان شهراد دارم ۲ mb .سرعت دانلودش ۴۰۰-۳۰۰-۵۰۰ ایناس ولی گاها تو بازی خرابه.مخصوصا شبا

دوستان نت خوب واسه انلاین بازی کردن چی بگیرم خوبه؟؟میدونم به منطقه بستگی داره.من تو تهران منطقه ی قیطریه هستم.
الان شهراد دارم ۲ mb .سرعت دانلودش ۴۰۰-۳۰۰-۵۰۰ ایناس ولی گاها تو بازی خرابه.مخصوصا شبا

توی قیطریه شرکت وایرلس زیاده . پیشنهاد میکنم در کنار adsl یک وایرلس 128 فقط برای گیم بگیرید .

دوستان مثه اینکه این پارس آنلاین مشکل داره ، یه روز درمیون سرعت دانلوده شبانش سرعتش تغییر میکنه ( 1 روز خوب 1 روز افتضاح ) :|

الان دارم وین 8 دان میکنم ، سرعت دانلودمم 30 - 70 :d :|

به نظرت وایرلس اونم ۱۲۸ جوابگوی انلاین بازی کردن مثلا fifa و MW3 هست؟؟

معمولا شرکت های وایرلس سرعت 128 رو بین 254 تا 512 قرار میدن . بعضا هم روی 1 مگ. پیشنهاد من به شما اینه که وایرلس از جایی بگیرین که دانلود رایگان شبانه نداشته باشه .

به نظرت وایرلس اونم ۱۲۸ جوابگوی انلاین بازی کردن مثلا fifa و MW3 هست؟؟

احتمالا .....

حالا جواب بنده رو بدین .... ما مشهد میشینم ، منطقه آزادی ... حالا جه ISP بگیرم که سرعت دانلودش خوب باشه ؟

(یا نامحدود خوب ، مثلا 256 = 70kb/sec ، یا محدود ولی شبانه عالی ، 128=100kb/sec )

چون دوستم مجید شاتل داره 128 سرعت دانلود شبانش یه بار گذاشت ، 270 بود ! :| قاسم آباد هم میشینن ( مشهد )

ممنون و سپاسگذار میشم برای 1 بارم که شده تو این تاپیک جواب بنده رو بدین ! :|

من همین امروز رفتم خط مخابرات و تخلیه کردم و از نوین نت سرویس 512kb تا 2 mb ا ماهه با ترافیک 10 گیگ رو سفارش دادم به امید اینکه با سرورهای ایران پینگ زیر 60 بهم بده. والا مخابرات 9 ماه بود پینگش با تهران 40 بود اما این 2 ماه آخر شد 60 تعرفههاشم عوض شده منم مجبور شدم اینو بگیرم حالا انشاالله پینگ خوب بده اگه کسی داره یه تست با تهران بزاره من ببینم ممنون میشم ;;)

هر موقع وصل شد حتما اینجا چند تا تست سرعت و پینگ بزار
از سایتشون گرفتی ؟ انگار هیچ جا نماینده فیزیکی ندارن!

هر موقع وصل شد حتما اینجا چند تا تست سرعت و پینگ بزار
از سایتشون گرفتی ؟ انگار هیچ جا نماینده فیزیکی ندارن!

توی شهر ما اتفاقا 3 تا نمایندگی فیزیکی دارن! :دی
کلا اینترنت خوبی نمیده. نیازهای یک کاربر حرفه ای رو نمیتونه جواب بده چه پینگ چه سرعت...

---------- نوشته در 01:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------

هروقت به پشتیبانی مرکزی زنگ میزنم انگار جن باهاشون تماس گرفته! :)) هی این میده به اون اون میده به این! :دی آخر سر میوفته دست مسئولشون اونم میگه امروز کلا اینترنت پرابلم داره و خودشو راحت میکنه! :|
یکی از خانوم های پشتیبانی که قد همین { KANE } خودمون نوب بود! (:دی) گیر داده بود که نویز داری! منم گفتم خطم رو با مخابرات چک کردم نویز ندارم! بعدش گفت نویز داخلی داری لابد! منم گفتم سیم کشی تازه هست این 1 ! دوم اینکه از اسپلیتر استفاده میکنم و سوم اینکه snr من در محدوده عالی هست!
و از همه مهمتر اگز قرار بود نویز داشته باشم همیشه داشتم نه هروقت عشقش کشید بیاد! :دی گفت یه لحظه گوشی! (آهنگ قارچ خور رو انداخت روی خط واسم! :دی) گفت ما پورت شمارو عوض میکنیم از مخابرات! :| :| :|

توی شهر ما اتفاقا 3 تا نمایندگی فیزیکی دارن! :دی
کلا اینترنت خوبی نمیده. نیازهای یک کاربر حرفه ای رو نمیتونه جواب بده چه پینگ چه سرعت...

---------- نوشته در 01:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------

هروقت به پشتیبانی مرکزی زنگ میزنم انگار جن باهاشون تماس گرفته! :)) هی این میده به اون اون میده به این! :دی آخر سر میوفته دست مسئولشون اونم میگه امروز کلا اینترنت پرابلم داره و خودشو راحت میکنه! :|
یکی از خانوم های پشتیبانی که قد همین { KANE } خودمون نوب بود! (:دی) گیر داده بود که نویز داری! منم گفتم خطم رو با مخابرات چک کردم نویز ندارم! بعدش گفت نویز داخلی داری لابد! منم گفتم سیم کشی تازه هست این 1 ! دوم اینکه از اسپلیتر استفاده میکنم و سوم اینکه snr من در محدوده عالی هست!
و از همه مهمتر اگز قرار بود نویز داشته باشم همیشه داشتم نه هروقت عشقش کشید بیاد! :دی گفت یه لحظه گوشی! (آهنگ قارچ خور رو انداخت روی خط واسم! :دی) گفت ما پورت شمارو عوض میکنیم از مخابرات! :| :| :|
مسعود تو که تا 1ماه پیش میگفتی این شرکت خیلی خوبه حالا چی شد یدفعه بد شد:دی
الکی زنگ نزن پشتیبانی خطت مشکل نداره :دیبرا منم از دیشب که خراب شد هنوز درست نشده البته کمی بهتر شده
همین الان پینگ با تهران 80 تشریف دارن! با اروپا هم هرچی قسمت باشه:دی

سایت صبانت اطلاعیه زده که ساعت رایگان شبانه برای بعضی شهر ها تغییر کرده و فعلا شده از ساعت 2 تا 7 صبح

یعنی اگر از ساعت 1 بذارید روی دانلود از حجم اکانتتون کم میشه

دوستان صبانتی حتما سایت شرکت و این اطلاعیه رو چک کنن

مسعود تو که تا 1ماه پیش میگفتی این شرکت خیلی خوبه حالا چی شد یدفعه بد شد:دی
الکی زنگ نزن پشتیبانی خطت مشکل نداره :دیبرا منم از دیشب که خراب شد هنوز درست نشده البته کمی بهتر شده
همین الان پینگ با تهران 80 تشریف دارن! با اروپا هم هرچی قسمت باشه:دی

میدونم مشکل کلی هست نه فقط برای من! مخابرات کمی دچار مشکل شده سرویس هاش! البته من از خود مخابرات نمیگیرم این شرکت قسمتی از پهنای باندش روی مخابرات هست.
همینجوری زنگ زدم تا حالیشون کنم کمبود سرعت و افت کیفیت تو کت من نمیره! :دی میخواستم بفهمن عین سگ پشت اینترنت نشستم تا 1 کیلوبایت کم بشه پاچشونو میگیرم! :دی :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or