بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با توجه به اینکه سرویس های اینترنت پرسرعت ( ADSL2+) به صورت اشتراکی ( Share ) به مشترکین ارائه می گردند، شرکت پارس آنلاین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات خود و همینطور افزایش رضایت مشترکین، ضریب اشتراک گذاری خدمات خود را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است تا کاربران به سرعتی فراتر از میزان سرعت مشخص شده در قرارداد ( فناوری Burst ) دست یابند.

اما چنانچه کاربران پرمصرف به صورت مستمر از طریق ابزارهای دانلود، مصرف بالایی داشته باشند، بی شک این عمل منجر به افت کیفیت خدمات برای سایر کاربران گشته و موجبات نارضایتی ایشان را فراهم خواهد نمود.

از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.

این سیاست، دسترسی به سرعت بالاتر و کیفیت بهتر را برای تمامی کاربران امکان پذیر نموده و مانع از مصرف بی رویه خدمات توسط کاربران پرمصرف می گردد. بی شک عدم وجود این قانون باعث خواهد گردید تا بیشترین پهنای باند در اختیار مشترکین پرمصرف و میزان محدودتری در اختیار سایر مشترکین قرار گیرد.

سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) بر روی خطوط مشترکین پرمصرف اعمال خواهد گردید و تا زمان بازگشت میزان مصرف ایشان به حالت عادی، ادامه خواهد داشت. به بیان دیگر با اعمال این سیاست، کاهش ضریب اشتراک به منظور دستیابی به سرعت های بالاتر از قرارداد ( فناوری Burst ) برای این دسته از کاربران اعمال نخواهد شد.

«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟

پارس هم شبانش تا یه ماه دیگه بدرد میخوره!!!:|

اتفاقا سیاست خوبی هست! :دی

اخه اونجا سرویس هاش نا محدود نیست تهران همش نا محدوده !
یعنی محدود بخوای با سرعت خوب نمیدن ؟ یعنی اصلا ندارن ؟

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

داداش تعرفه های مازندران عوض شده 16 گیگ و کردن 2 گیگ واسه 512 حالا 256 رو نمیدونم چی شده ولی دیگه خبری از 8 گیگ نیست مطمئن باش ( من بچه رویانم شهر کناری :دی )

نمیدونم والا . ولی خداکنه اینجوری نشده باشه ! خب سر ماه معلوم میشه ! موقع تمدید کردن !

512 نامحدود عصرتلکام سرعتش از 40 بالاتر نمیره !

مطمئنی داداش ؟!

اتفاقا سیاست خوبی هست! :biggrin1:

مسعود یه توضیح بده از کی عملی میشه و برای کاربران نامحدود چه اتفاقی می افته ( من نوشته های رسمی حالیم نمیشه :دی )

فقط پیشگامان داده افزار نت !
با این خدمات عالی ! هر چه قدر حساب کنی با این خدمات عالی ری*ده :d
مرد حسابی من از 1 مرداد تا 10 مرداد که مسافرت بودم ، مودم هم خاموش بوده ، کدوم خ.ی تونسته که 2 گیگ دانلود کنه ؟ :-o
پینگ 4.2.2.4 از 190 دارم تا 2300 . پینگ تو آنلاین هر از گاهی بتونم MW3 بزنم . سرعت دانلود روز 200 شب 50 . یه دو هفته ی اول اینترنت درست و حسابی بود حالا هم که ری.ده . اگر این نت اسلامی بیاد بازی آنلاین بی بازی آنلاین ؟

مطمئنی داداش ؟!

مسعود یه توضیح بده از کی عملی میشه و برای کاربران نامحدود چه اتفاقی می افته ( من نوشته های رسمی حالیم نمیشه :دی )

همیشه ما باید همه چی رو لغمه کنیم بزاریم تو دهنت:d:d

از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ عملی میشه.
میشه عین شاتل!!!:|
داره این قانون همه گیر میشه لعنت به این شاتل:-&

---------- نوشته در 12:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 AM ارسال شده بود ----------

البته شامل حال دانلود شبانه هم میشه فک کنم

همیشه ما باید همه چی رو لغمه کنیم بزاریم تو دهنت:d:d

از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ عملی میشه.
میشه عین شاتل!!!:|
داره این قانون همه گیر میشه لعنت به این شاتل:-&

---------- نوشته در 12:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 AM ارسال شده بود ----------

البته شامل حال دانلود شبانه هم میشه فک کنم

یعنی چی ؟! سرعت کم میشه ؟! زیاد میشه ؟!

آره دیگه :دی ! من عاشق لقمه ام >:d<

دوستان یه سوال که اگه تو تاپیک خودش میپرسیدم بن میشدم :|
میشه با یه سرویس adsl با دوتا مودم هم زمان استفاده کرد؟ :-/
یعنی با یک خط تلفن دوتا مودم رو وصل کنی؟ :دی چه کارا! :دی والا نمیدونم! فکر نکنم بشه! چون اینجوری دوتا ip خواهی داشت و اینترنت قطع میشه!

دقیقا همین اتفاق میوفته همش :دی
حالا یه سوال دیگه میشه یه کاری کرد که همین آی پی ایرانیمونو تغییر بدیم یعنی زنگ بزنیم پشتیبانی بگیم یه جوری ایم عوض شه :دی
مثلا چیز پی ان با سرور ایران :| :دی

دقیقا همین اتفاق میوفته همش :دی
حالا یه سوال دیگه میشه یه کاری کرد که همین آی پی ایرانیمونو تغییر بدیم یعنی زنگ بزنیم پشتیبانی بگیم یه جوری ایم عوض شه :دی
مثلا چیز پی ان با سرور ایران :| :دی
آی پیتو میتونی خودت عوض کنی! مودم رو 5 دقیقه خاموش کن و بعد روشن کن در اکثر مواقع ip عوض میشه چون ip شما دینامیک هست.
البته امیدوارم منطورتون این نبوده باشه که isp بهتون 2 تا ip همزمان بدن که میشی نوب اینترنت یوزر! :دی :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or