به نظر من امتحان کن سریع هم رانژه میکنم من تقریبا راضیم ازش
دوستان من نمیدونم چرا سرعت دانلود شبانم انقد پایینه!!
پارس آنلاین دارم 128
سرعت دانلود روز:140-150kbs سرعت دانلود شبم اما نمیدونم چرا انقد پایینه 15-25kbs
اگه میشه یه راهنمایی کوچولو موچولو بکنین ممنون میشم
در ضمن با IDM میگم سرعتهارو
عادی هست انقد سرعت پایینه؟
کاملا عادیه!بهترین اینترنت در غرب کشور یعنی طرف ما هست! به راحتی میتونید اینترنت 4 تا 6 مگ رو تهیه کنید! با پینگ عالی و تقریبا بدون قطعی!
بدترین اینترنت کشور هم در شرق و جنوب کشور هست! واقعا اون طرف ها فاجعست! مرکز کشور هم یه چیزی بین غرب و جنوب هست وضعیتش! تهران هم اینترنتش مثل لُپ لُپ هست!جدی میگم! یا شانس و یا اقبال!
![]()
خب همه جا اینترنت خوب گیر میاد. منظور من در کل بود که گیر آوردن یه اینترنت خوب خیلی سخت تر هست اونجا.نه مسعود خان همچین جنوب کشور هم فاجعه نیست من خودم از نمایندگی DATAK سرویس می گیرم ، 256 -1 - 20G و سرعت دانلود زمان خلوتی نت 300-400 کیلوبایت میشه و موقعی که شلوغه زیره 200 نمیاد تنها مشکل من سرعت پایین شبانش که یاد بد بختیام میوفتم!
من می خوام isp عوض کنم فقط موندم مخابرات بگیرم ! یا صبا نت !
مخابرات تازه یه فرم پر کردم دادم تا زنگ بزنن مدارک بدم چقدر طول می کشه!
صبانت زنگ زدم گفتن پینگش بین 300 تا 350 هستش 512 سرعت دانلود 110 هستش راست دروغش پای خودشون !
خوشبحال همتون اینترنت درست دارین ما حسرت همین اینترنت که دارین می کشیم
ما که شاش انلاین داریم پینگش 600 تا 750 هستش 2 سال دارم که خون دل می خورم هر دفعه که تمدید می خوام کنم
نمایدگی شاش آنلاین وعده وعید بهتر شدن میده که هر روز بدتر دیروز!
خاک بر سر ************* کنم همچین شرکتی سر ملت کلاه می زاره!)x
اه اه اه
شما هم اینطوری هستین؟؟؟
پس چجووری بازی دانلود میکنین شبا
مااااااااااامااااااااااااااااااان![]()
[/URL][/IMG]![]()
به حال من گریه کنی بچه ها
اینم از این شاش آنلاین فکر کنم بیشترین request timed out تو کشور داره می دهه باز به حال من گریه کنید![]()
الان به یه فکری افتادم
فکر اینه
یه کابل از خونه ARYANTH بکشم و یه کابل از سمت مسعود ( مسعود پرابلم خودمون ) بعدش 2 تا یکیش کنم ! یه پینگی میگیرم خفنننننننننننننننننننننننننن !!! ها ها ها ! .....
پرابلم ؟! نوبز یوزرز ؟!
تو جنوب با 46 تومن یک اینترنت 1 مگ با 10 گیگ ترافیک میشد گرفت سرعت دانلود روز 1 مگابایت شب ها دانلود رایگان 550 کیلوبایت . اما سازمان تنظیم مقررات ریخت جمعش کرد . مملکته داریم ؟ پینگشم 80 با روسیه با آلمان 135 بود .
چه آدمیه!پرابلم نوب اینترنت یوزر؟
یدونه ماکائو بهم بده بت میگم برای اینترنتت چیکار کنی!![]()
پرابلم؟
![]()

نمیشه همینجوری بگی؟پرابلم نوب اینترنت یوزر؟
یدونه ماکائو بهم بده بت میگم برای اینترنتت چیکار کنی!![]()
پرابلم؟
![]()

چه آدمیه!
ماکائو میخوای چیکار؟؟
---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------
نمیشه همینجوری بگی؟![]()