بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من ایرانسل 2 مگ دارم سرعت افتضاح شده از دیروز حدود 30 هست!!!!!!
بقیه دوستان هم مشکل دانلود دارن یا این اینترنت ایرانسل ترکیده؟؟

واقعا حال آدم از این سرویس دهنده های اینترنت به هم میخوره:|

خب در مقایسه با وضعیت دیگر شرکت های ایرانی گفتم.
پیشگامان هم فقط میاره به زیر ساخت میفروشه! زیر ساخت هم اونقدر گرون میفروشه که خود پیشگامان جرات نداره دوباره ازش بخره! :)):((
پرابلم نوب اینترنت یوزرز؟
:| :دی

از لحاظ پهنای باند نگفت , از لحاظ نفود تو شرکت زیر ساخت ها گفت :d

خب , اینترنت من هم پینگش درست شد , با اروپا پینگم 3خطه تو CoD

f564fef13bb8.jpg
[/IMG]

وای خدا اعصابم داره خورد میشه. یه اینترنتی که بشه 2 قسمت ناروتو دانلود کرد وجود نداره ؟؟؟؟؟
حالا تو که خوبی . من 1 مگ داشتم شبا سرعت دانلود 550 . یک ماه 135 گیگابایت + 25 گیگ سید تورنت زدم تو رگ مفت . ماه بعدی تنظیم مقررات زرتی رسید کاسه کوزه رو به هم ریخته قیمت ها دوبرابر شده و دانلود شبانه هم تعطیل >:d< .

من می خوام isp عوض کنم فقط موندم مخابرات بگیرم ! یا صبا نت !
مخابرات تازه یه فرم پر کردم دادم تا زنگ بزنن مدارک بدم چقدر طول می کشه!
صبانت زنگ زدم گفتن پینگش بین 300 تا 350 هستش 512 سرعت دانلود 110 هستش راست دروغش پای خودشون !
خوشبحال همتون اینترنت درست دارین ما حسرت همین اینترنت که دارین می کشیم :((
ما که شاش انلاین داریم پینگش 600 تا 750 هستش 2 سال دارم که خون دل می خورم هر دفعه که تمدید می خوام کنم
نمایدگی شاش آنلاین وعده وعید بهتر شدن میده که هر روز بدتر دیروز!
خاک بر سر ************* کنم همچین شرکتی سر ملت کلاه می زاره!)x

---------- نوشته در 10:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 PM ارسال شده بود ----------

[/COLOR]
من می خوام isp عوض کنم فقط موندم مخابرات بگیرم ! یا صبا نت !
مخابرات تازه یه فرم پر کردم دادم تا زنگ بزنن مدارک بدم چقدر طول می کشه!
صبانت زنگ زدم گفتن پینگش بین 300 تا 350 هستش 512 سرعت دانلود 110 هستش راست دروغش پای خودشون !
خوشبحال همتون اینترنت درست دارین ما حسرت همین اینترنت که دارین می کشیم :((
ما که شاش انلاین داریم پینگش 600 تا 750 هستش 2 سال دارم که خون دل می خورم هر دفعه که تمدید می خوام کنم
نمایدگی شاش آنلاین وعده وعید بهتر شدن میده که هر روز بدتر دیروز!
خاک بر سر ************* کنم همچین شرکتی سر ملت کلاه می زاره!)x
پینگ 300 خوبه؟؟ سرعت 110 خوبه بنظرت؟؟!؟!؟! همون مخابرات بگیری خیلی بهتره!!

---------- نوشته در 10:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:22 PM ارسال شده بود ----------

بهترین اینترنت در غرب کشور یعنی طرف ما هست! به راحتی میتونید اینترنت 4 تا 6 مگ رو تهیه کنید! با پینگ عالی و تقریبا بدون قطعی!
بدترین اینترنت کشور هم در شرق و جنوب کشور هست! واقعا اون طرف ها فاجعست! مرکز کشور هم یه چیزی بین غرب و جنوب هست وضعیتش! تهران هم اینترنتش مثل لُپ لُپ هست! :دی جدی میگم! یا شانس و یا اقبال! =))

نه می ترسم برم طرفش اونم گند زده بشه بهش. یه بار این پروسه رو امحتن کردم و یک ماهی علاف شدم که بیام پارسا انلاین سر 2 هفته برگشتم صبانت.
به نظر من امتحان کن سریع هم رانژه میکنم من تقریبا راضیم ازش

بهترین اینترنت در غرب کشور یعنی طرف ما هست! به راحتی میتونید اینترنت 4 تا 6 مگ رو تهیه کنید! با پینگ عالی و تقریبا بدون قطعی! بدترین اینترنت کشور هم در شرق و جنوب کشور هست! واقعا اون طرف ها فاجعست! مرکز کشور هم یه چیزی بین غرب و جنوب هست وضعیتش! تهران هم اینترنتش مثل لُپ لُپ هست! :دی جدی میگم! یا شانس و یا اقبال! =))

دقیقا همینه بخصوص سرویس های مخابرات !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or