دادامن الان اینرتنتم درسته نه پینگ خرابه نه سرعت!
فقط یکم شبیا اذیت میکنه!
من تهرانم همیشه وقتی از Speed Test تست میگرفتم منو اصفهان نشون میداد ولی امروز اردبیل نشون میده !!
معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن
من یه عمویی رو می شناسم که اون عمو یه عمویی رو می شناسه که تو شرکت زیر ساخت ها کار می کنه :d
بهم یه اطلاعاتی عجیبی داد , گفتش که دیتابیس های کشور رو دارن انگولک می کنن برای همین isp ها هم دیگه اطلاعاتشون از اون مسیر قبلی رد و بدل نمیشه , می گه که کلا 3 تا شرکت شاتل و آسیاتک و ( سومیش یادم رفت :d فکر کنم گفت فن آوا ) اینترنت ایران دستشون ـه , بقیه زیر مجموعه حساب می شن , گفتش که کلفت ترین isp هم همین شاتل ـه ( در نتیجه دزدتر )
آخ گفتی مسعود من از این شاش انلاین چیزی ندیدم اگر صفحه قبل ببینی پینگم چجوریه؟به عموی عموت بگو کلفت ترین شرکت ایران پارس آنلاینه که تنهایی یک پنجم کل پنای باند مملکت در دستشه!![]()
همچین گفتی یک پنجم گفتم چه خبره . یه پهنای باندی دستشه که یه یوزر اونور آبی روی فیبر نوری میگیره ...به عموی عموت بگو کلفت ترین شرکت ایران پارس آنلاینه که تنهایی یک پنجم کل پنای باند مملکت در دستشه!![]()
. در کل هر چی هست بازم هیچی نیست :d . فعلا پیشگامان با اون فیبر نوریش باید از همه گردن کلفت تر باشه
.همچین گفتی یک پنجم گفتم چه خبره . یه پهنای باندی دستشه که یه یوزر اونور آبی روی فیبر نوری میگیره .... در کل هر چی هست بازم هیچی نیست :d . فعلا پیشگامان با اون فیبر نوریش باید از همه گردن کلفت تر باشه
.

چی شد الان ؟خب در مقایسه با وضعیت دیگر شرکت های ایرانی گفتم.
پیشگامان هم فقط میاره به زیر ساخت میفروشه! زیر ساخت هم اونقدر گرون میفروشه که خود پیشگامان جرات نداره دوباره ازش بخره!
پرابلم نوب اینترنت یوزرز؟![]()
بعدشم هر چه باداباد . مملکتی که توش مورغ گیر نمیاد بزار هر اتفاقی که میخواد توش بیفته , بیفته . لابد اون پروژه EPGC رو هم میخوان بزارن در کوزه ؟ خدایا خودت ببین یه آدم سیکل دار هم میزاشتن سر در ارتباطات وضعیت 100 برابر الان بهتر بود باز .