بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عجب! برادر من تو سرور بغل گوشته! اگه مهاباد یا تبریز یه سرور داشت حالیت میکردم! :دی
درضمن سرعت اصلی منو وقتی ببین که وایرلسم اوکی بشه! الان روی وایرلس 1 مگ دارم راره 4 یا 5 مگ بگیرم بزودی.
بیا داداش من مشهدم سرورم بغل گوشم نیست.
2093186565.png

امیر جان تو با فیبر نوری از مشهد به تهران وصلی ولی من با طناب رخت های پشت بوم! :دی
درضمن بیا بتل حالیت کنم پینگ یعنی چی! پرابلم نوب؟ :دی
من حالو حوصله bf ندارم :d این سیستم پرابلم رو هم خز کردی دیگه :d همین که تو نت پوکیدی برام کافیه>:d<
b-) من اگر GGC بن نبودم یک نوبی نشونت میدادم کلنل 100 اش بگن :-o

آخرین ویرایش:
GGC Stream بن شدی ؟! آخه چرا ؟!

هک ؟! هک درست حسابی نداری نرو خوب !
هک چی کوفت چی بابا هک اگر داشتم که رنکم این نبود رفتم خونه یکی از دوستام bf بازی میکردم طرف رو سیستمش multihack نصب بود زد رید به اکانت ما.
تو عمرم 2 بار هک زدم یکی تو bf2 یکی تو wow تمام.

اینجارو باش چه پینگ دارن ما حسرت ping پایین 100 هستیم این جیگرا سر چند میلی دعوا می کنن
مسعودم میگه دارم می رم 4 یا 5 مگی بگیرم
من می گم دارم می رم 256 مخابارت بگیرم ههههه ههههه =))

خیلی جالبه شما ها دارید سره پینگ 26 دعوا میکنید اون و قت گوگل اینترنت زده 1گیگ سرعت :-o برید اینترنت گوگل رو در یابید .

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

اونوقت شما اینترنتتون رو ماهی چند گرفتید:confused:

این پارس آنلاین هم ترکونده .....
تا 15 روز پیش با 512 تو ساعت رایگان 3 گیگ میگرفتم .... الان حدودا 15 روزه که نهایتا بتونم 1.5 گیگ بگیرم ...
تا پول میریزی به حسابشون تا 1 ماه سرویس توپ بهت میدن .. ماه دوم مثل الان من میشه .... ماه سوم هم که دیگه به زور 1 گیگ بتونی بگیری...

این پارس آنلاین ر*ده به اعصابم ، 3 روزه سرعت دانلودم از 250 اومده رو 30 اصلا صفحه هم به زور باز میکنم !
کسی از دوستان این مشکل رو داره یا فقط مشکل منه ؟؟

هک چی کوفت چی بابا هک اگر داشتم که رنکم این نبود رفتم خونه یکی از دوستام bf بازی میکردم طرف رو سیستمش multihack نصب بود زد رید به اکانت ما.
تو عمرم 2 بار هک زدم یکی تو bf2 یکی تو wow تمام.

خوب یوز کردین گند زدین دیگه اگرنه همینجوری تا اینجکت نشه دیتکت نمیشه که ولی نگران نباش ggc stream هم مثل متا بن میره پی کارش :d

این پارس آنلاین هم ترکونده .....
تا 15 روز پیش با 512 تو ساعت رایگان 3 گیگ میگرفتم .... الان حدودا 15 روزه که نهایتا بتونم 1.5 گیگ بگیرم ...
تا پول میریزی به حسابشون تا 1 ماه سرویس توپ بهت میدن .. ماه دوم مثل الان من میشه .... ماه سوم هم که دیگه به زور 1 گیگ بتونی بگیری...

دقیقا همینطوری هست که میگی ولی باز فکر کنم که تا آخر ماه رمضون همه چیز درست میشه. چون الان ماه رمضونه و همه سحر بیدار میشن، فکر کنم چون دیدن مصرف شبانه رفته بالا (حالا دانلود هم نکنن و دو تا صفحه هم باز کنن بالاخره مصرفی داره :دی ) گند زدن تو سیستما و ممکنه درست بشه بعد از ماه رمضون.

من 128 صبانت دارم و دقیقا از 15 تیر تا 1 مرداد شبی 3 گیگ دانلود می کردم ولی از اول مرداد شبی 500 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم. امیدوارم درست بشه. به جز امیدواری هم کاری نمیشه کرد. :دی

پ.ن: بزنه و صبانت دوباره ریز مصرفش خراب شه، شرکت رو ورشکست می کنم. اون موقع در دو شیفت 8 ساعته دانلود می کردم (کامپیوتر+ لپتاپ) این بار 24 ساعته دانلود می کنم که دهنشون سرویس شه (کامپیتر+لپتاپ+نوت بوک) :دی

این پارس آنلاین ر*ده به اعصابم ، 3 روزه سرعت دانلودم از 250 اومده رو 30 اصلا صفحه هم به زور باز میکنم !
کسی از دوستان این مشکل رو داره یا فقط مشکل منه ؟؟
مشکل از نمایندگی که گرفتی چون پورت که داره بیش از ظرفیت مشرتکین می گیره بعد مخابرات اون پورت محدود می کنه چون بیش از حد پهنای باند استفاده می کنه
به پشتیبان پارس انلاین پیغام دادم جواب به من داد این بود بعد می گه به نمایندگی تذکر می ده نمایندگی تو جواب می گه مخابرات پورت خالی به ما نمی ده
یادش بخیر روز اولی که پارس لنلاین اومد شهرمون چه سرعتی داشت با 128 پینگم زیر 50 بود 110 کیلو بایت دان می کردم یادش بخیر الان به زور دانلود می کنم
حتی به 256 ارتقاع دادم سرعت دان من بهزور 10 می شه

یادش گرامی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دقیقا همینطوری هست که میگی ولی باز فکر کنم که تا آخر ماه رمضون همه چیز درست میشه. چون الان ماه رمضونه و همه سحر بیدار میشن، فکر کنم چون دیدن مصرف شبانه رفته بالا (حالا دانلود هم نکنن و دو تا صفحه هم باز کنن بالاخره مصرفی داره :دی ) گند زدن تو سیستما و ممکنه درست بشه بعد از ماه رمضون.

من 128 صبانت دارم و دقیقا از 15 تیر تا 1 مرداد شبی 3 گیگ دانلود می کردم ولی از اول مرداد شبی 500 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم. امیدوارم درست بشه. به جز امیدواری هم کاری نمیشه کرد. :دی

پ.ن: بزنه و صبانت دوباره ریز مصرفش خراب شه، شرکت رو ورشکست می کنم. اون موقع در دو شیفت 8 ساعته دانلود می کردم (کامپیوتر+ لپتاپ) این بار 24 ساعته دانلود می کنم که دهنشون سرویس شه (کامپیتر+لپتاپ+نوت بوک) :دی
فکر کنم همین طوری باشه که میگی ...
پستتو که خوندم زنگ زدم پشتیبانی گفت هرسال تو ماه رمضون این مشکلو داریم چون تو ساعت رایگان این ماه تعداد مصرف کننده ها بیشتر میشه و بعد ماه رمضون دوباره سرعتتون درست میشه ...
خدا کنه راست گفته باشه

فکر کنم همین طوری باشه که میگی ...
پستتو که خوندم زنگ زدم پشتیبانی گفت هرسال تو ماه رمضون این مشکلو داریم چون تو ساعت رایگان این ماه تعداد مصرف کننده ها بیشتر میشه و بعد ماه رمضون دوباره سرعتتون درست میشه ...
خدا کنه راست گفته باشه

انقدر دروغ به آدم میگن نمیشه رو هیچ حرفشون حساب کرد. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or