بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

لعنت به شانس من

عصر انتقال داده ها دارم .. داره کفریم میکنه

الان پینگ میگیرم با 4.2.2.4 میده 300 - 350

بازی سنتر هم طول میده تا باز کنه !

ترو خدا کسی می دونه واقعا یه شرکت Ping ــش خوبه بهم معرفی کنه

تو بتل 3 اصلا نمی تونم بازی کنم !!
شما هم سرعتت داغون شده؟
منم عصر انتقال داده ها دارم (512) شبا سرعتش در حد دایال آپ شده
منطقه 5 یه سرور داغون تو فردوس داره که پینگش زیاده و .... یعنی من تا حالا پینگ زیر 200 نداشتم
اگه بتونی وایرلس گیر بیاری که خیلی خوبه

من صبح زنگ زدم گفتم حجمم تو ساعت شبانه کم شده چک کرد گفت نه این عادی هست جدیدا هم به این صورته که تاریخو یک روزه میزنه دوستمون یه عکس 2 صفحه پیش گذاشته تو اون مشخصه
حالا من میگم من اصلا تو روز استفاده ندارم میگه حالا قراره بررسی کنن. اگه مشکل داشت به حجمتون اضافه میشه. ولی چرت میگن اضافه نمیکنن.
احتمالا باید قید صبانت رو هم بزنیم اولین باره اینقدر اذیت میکنه پشتیبانیشم که الان دارم زنگ میزنم میگه 13 نفر تو نوبتن فکر کنم کلا دو نفرا پشتیبانیشون :دی
برای من کلا قعطه الان با ایرانسل دارم پست میدم.
تازه این عادیه!!!
اینه که مهمه!

من رفتم توی چت انلاین با پشتیبانی شاتل حرف زدم!! گفتم ببینید من ساعت 00.54 وصل شدم 8 صبح Pc رو خاموش کردم چطوری میشه 100 مگ ازم کم شده توی ساعات رایگان.!!
میگه نخیر کم نشده شما توی ساعات غیر رایگان استفاده کردید!!
منم میگم خوب اخه من که از ساعت 00.54 وصل بود یعنی توی اون 6 دقیقه 100 مگ دانلود کردم؟؟؟
میگه نه اختلالات سیستم در دقایق پایانی ساعات رایگان باعث شده از شما ترافیک کم بشه!! مثلا شما باید 5 دقیقه زود تر از 8 دانلود رو متوقف کنید!!
منم گفتم آخه با عقل جور در میاد!!؟! من دارم با سرعت 70 دانلود میکنم توی اون 5 دقیقه ی آخر 100 مگ دانلود شده!؟!؟!؟!

بعدش میگه بزار چک کنم!!!!

آره انگار تو ساعت رایگان از شما کم شده!!! حق با شماست دوست عزیز

بعدش میگه ایمیل بده به پشتیبانی بگو چی شده!
منم خوشحال ایمیل دادم.

حالا اومده میگه نخیر شما توی ساعات رایگان دانلود نکردید به هیچ وجه!!!

میگم چرا!!

میگه نه همینه که هست!!
تقصیر از شما بوده

ای بابا یک آی اس پی خوب توی این کشور پیدا نمیشه هرکدوم...
دزدتر از ...
اون یکی دیگه

بعد از صد بار تماس گرفتن گفتن که "شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی رو میگی" )xزنه در حد باقالی پخته هم از اینترنت حالیش نیست:d

عین سگ داشت دروغ می گفت. عصری دوباره زنگ میزنم پشتیبانی. اون موقع یه پسره بر میداره که زبون آدمیزاد بیشتر حالیش میشه:d دیشب دقیقا 571 مگ دانلود کردم:d ایشالا رو سرشون خراب شه شرکت.

دوستانی که حوصله شکایت بازی رو دارن زنگ بزنن به این شماره 021-83852 و بعد از اینکه وصل شد دکمه 3 رو فشار بدن. اونجا برای مدیریت پیغام بذارید و بگین که پشتیبانی محلتون اصلا همکاری نمی کنه. شاید یه تاثیری داشته باشه!

نه. اگر واقعا اشتباه شده باشه که برات درست میکنن
از نظر حجم یک بار برای من همچین مشکلی پیش اومده بود
بررسی کردن و بهم 1 گیگ اضافه دادن . (1 گیگ اشتباه حساب کرده بودن)

کاملا شانسی بوده:d برای من بیشتر از 1.5 گیگ بود که هنوز هم بهم ندادن )x

وایرلس یعنی ارتباط بدون سیم!
شما میتونی دو نوع سرویس اینترنت از ISP بگیرین(البته میگم دو نوع چون ما با همین دو نوع بیشتر کار نداریم فعلا)یکی وایرلس و یکی از طریق سیم تلفن! اگه از طریق سیم تلفن،بگیری، که اینترنت روی اون جریان پیدا میکنه یعنی شما بعد از مراحل ثبت نام و فعال سازی میتونید با زدن سیم تلفن توی مودم از اینترنت استفاده کنید اگه اینترنت وایرلس بگیری دیگه از سیم تلفن خبری نیست! یعنی میشه مثل تلفن همراه،شما از دَکَلی که ISP تون داره میتونید استفاده کنید(بعد از مراحل ثبت نام و فعال سازی)دقیقا مثل دکل مثلا ایرانسل میمونه که به سیمکارت شما خط میده،دکل ایرانسل میشه دکل وایرلس و سیمکارت میشه همون وسیله ای که باهاش موج اینترنت رو دریافت میکنی(همون مودم و نانو اِستِیشِن و پاور استیشن که الان بهت توضیح میدم) درمورد مودم بگم که ما دو نوع مودم داریم یکی با سیم یکی بدون سیم(یا همون وایرلس) حالا فرقشون چیه... اگر شما اینترنت از طریق سیم تلفن بگیری میتونی،هم از مودم وایرلس استفاده کنی هم از مودم با سیم(اگه مودم با سیم بود که سیم رو میزنی تو لپتاپ یا پی سی یا... و استفاده میکنی،اگه مودم بدون سیم بود که در این صورت وسیله ای که میخواد اینترنت توسط اون استفاده بشه باید سیستم وایرلس داشته باشه مثل موبایل یا لپ تاپ و بقیه وسایل اونوقت با روشن کردن وایرلس مودم و وسیله مورد نظر اینها با هم ارتباط برقرار میکنن و دیگه نیازی به سیم نداریم...) اما اگه اینترنت وایرلس بگیری دیگه نمیشه از مودم با سیم استفاده کرد چون مودم با سیم وایرلس نداره و نمیتونه موج های آنتن ISP رو دریافت کنه(مثل تلفن باسیم خونگی که نمیتونه به دکل همراه اول متصل بشه) حالا اگه شما خواستید اینترنت وایرلس بگیرید ممکنه که توی منطقه شما موج های دکل ISP به خوبی به خونه شما نرسه و ضعیف باشه که در این صورت نانو استیشن و پاور استیشن وسیله هایی هستن که باهشون میشه این موج ها رو تقویت کرد که توی ارتباط نتیجه بهتری بگیرید(توی حیاط یا بالای پشت بوم میزارن این دستگاه رو)،و اینطوری میشه که موج از دکل فرستاده میشه به نانو استیشن و یا پاور استیشن شما و نانو یا پاور استیشن میفرسته به مودم شما و شما از اون استفاده می کنید
آهسته بخون که گیج نشی :d دوستان اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید :d

نفهمیدم یه خورده خلاصه کن بشکون جملات رو بفهمیم

چند جا هم معرفی کن و قیمت و... !

بعد از صد بار تماس گرفتن گفتن که "شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی رو میگی" )xزنه در حد باقالی پخته هم از اینترنت حالیش نیست:d
عین سگ داشت دروغ می گفت. عصری دوباره زنگ میزنم پشتیبانی. اون موقع یه پسره بر میداره که زبون آدمیزاد بیشتر حالیش میشه:d دیشب دقیقا 571 مگ دانلود کردم:d ایشالا رو سرشون خراب شه شرکت.
من زنگ زدم
اول شمارم رو پرسید
بعد گفت مشکل از اکانتینگه ! (ما که نفهمیدیم چی میگه ، کسی فهمید به ما هم بگه)
بعدم گفت گزارش های دیگه ای هم رسیده که که به همکارام در این زمینه گفتم و دارن بر طرف میکنن
در آخر اطمینان داد که هیچ ربطی به سیاست های شرکت و محدود کردن عمدی سرعت نداره
که من رجوع میکنم به قسمتی از پست خودت که مشخص کردم

سلام
من الان از اسیا تک سرویس دارم .بدلیل تغییر منزل مجبورم از شرکت دیگه ای خدمات بگیرم . (اون منطقه رو اسیا تک خدمات نمیده )خونمون هم طبقه اول هست در نتیجه فکر کنم وایمکس بدردم نخوره

در نتیجه اگه کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه که از کجا اینترنت بگیرم ممنون میشم .
ادرس (تهران .طرفای خواجه عبدالله . شریعتی . نرسیده به همت)

من زنگ زدم
اول شمارم رو پرسید
بعد گفت مشکل از اکانتینگه ! (ما که نفهمیدیم چی میگه ، کسی فهمید به ما هم بگه)
بعدم گفت گزارش های دیگه ای هم رسیده که که به همکارام در این زمینه گفتم و دارن بر طرف میکنن
در آخر اطمینان داد که هیچ ربطی به سیاست های شرکت و محدود کردن عمدی سرعت نداره
که من رجوع میکنم به قسمتی از پست خودت که مشخص کردم

بعضی موقع ها این احساس رو داشتین که باید هر چی از دهنتون در بیاد به یکی بگید؟ من الان دوست دارم برم جلوی شرکت صبانت همین کار رو کنم.

دانیال می دونی قضیه این اکانتینگشون چیه؟ اینا برای هر یوزر یه پنل دارن که تو این محدودیت سرعت دانلود و اپلود رو مشخص می کنن. به احتمال قوی اول مرداد بهشون گفتن که سرعت شبانه رو کم کنن ( دقیقا همه مشکلات من از اول مرداد شروع شده!) و اونا هم دسترسی ها رو محدود کردن. خیلی راحت و با زدن یک کلیک این مشکل حل میشه.

آخرش چی شد؟ گفت امشب مشکل حل میشه یا نه؟

کلا از بین این 4 تا ISP که تا الان داشتم , فقط با پشتیبانی شاتل حال کردم , علاوه بر این که عمویی که بر می داره یه چیزی بارشه سعی نمی کنن بپیچوننت یه جواب درست و حسابی میدن و خودشون رو و درگیر مشکلت می کنن اون چند وقتی هم که دسترسی به ایمیل و ... مشکل پیدا کرده بود مشکلم رو حل کردن و ...

ولی خوب پشتیبانی مبین نت که اصلا بعضی وقت ها بر نمی دارن ... ایرانسل هم که هر دفعه با یارو دهن به دهن می شم ... نزدیک به 7 بار تو 3 4 روز زنگ زدم دو سه بار می گن شرکت اختلال داره بعد آخر سر می گن ما مشکل شما رو ثبت کردیم فردا باهاتون تماس می گیریم ... فردا یه عمویی زنگ می زنه بدون این که هیچ تغییری ایجاد کرده باشن می گن مشکلتون بر طرف شده ؟؟؟؟

اینجا کسی از دانت نت و عصر تلکام سرویس می گیره ؟

@ KANE
حتی اگه 1% آنت دهی خوبی نداشت خونتون یه هیچ وجه نگیر که نابود می شی .

بعضی موقع ها این احساس رو داشتین که باید هر چی از دهنتون در بیاد به یکی بگید؟ من الان دوست دارم برم جلوی شرکت صبانت همین کار رو کنم.
دانیال می دونی قضیه این اکانتینگشون چیه؟ اینا برای هر یوزر یه پنل دارن که تو این محدودیت سرعت دانلود و اپلود رو مشخص می کنن. به احتمال قوی اول مرداد بهشون گفتن که سرعت شبانه رو کم کنن ( دقیقا همه مشکلات من از اول مرداد شروع شده!) و اونا هم دسترسی ها رو محدود کردن. خیلی راحت و با زدن یک کلیک این مشکل حل میشه.
آخرش چی شد؟ گفت امشب مشکل حل میشه یا نه؟
کاری که با یک کلیک انجام میشه رو یه طوری میگفت انگار یک تیم تحقیقاتی تشکیل دادن ببینن مشکل کجاست !!
-
قول امشب نداد.
گفت بزودی مشکل برطرف میشه.
جالبه که امروز روزانه هم سرعتش افت شدیدی کرده.
-
تا وقتی حل نشه، باید هر روز منو به عنوان مهمان تلفنی تحمل کنه.

نفهمیدم یه خورده خلاصه کن بشکون جملات رو بفهمیم

چند جا هم معرفی کن و قیمت و... !

اینترنت ADSL (با سیم) رو کلا بیخیال شو... الان هرچی میگم در مورد اینترنت وایرلسه....
ببین سیستم وایرلس دقیقا مثل سیستم تلفن همراه هست،یعنی این که ISP شما یک دکل داره که برای مودم شما موج ارسال میکنه(موج همون اینترنته) به همین سادگی....
point_to_multipoint.gif

میشه مثل عکس زیر
314b9674c86e.jpg

دکل اینترنت رو میفرسته روی نانو استیشن،نانو استیشن میفرسته روی مودم(که باید وایرلس باشه)،و در آخر مودم میفرسته به دستگاه مورد نظر(توجه کن که دستگاه مورد نظر باید سیستم وایرلس داشته باشه) و تمام این مراحل بدون هیچ سیمی توش به کار نمیره
البته اون قسمت آخری که مودم اینترنت رو برای دستگاه میفرسته می تونه متغیر باشه،یعنی این که بستگی به خودت داره،(جوری که من متوجه شدم شما مودم وایرلس دارید درسته؟)اگه لپ تاپی یا کامپیوتری یا موبایلی که شما میخواین با اون برید توی اینترنت سیستم وایرلس داشت،که در این صورت مودم وایرلس شما با دستگاه مورد نظرتون ارتباط برقرار میکنه،اما اگه دستگاه مورد نظر شما سیستم وایرلس نداشت،که در این صورت همه ی مودم های وایرلس میتونن از طریق سیم هم به دستگاه متصل بشن
و یه چیز دیگه،توی عکس نانو استیشن هم هست(نانو استیشن برای اینه که اگه دکل ISP شما موج هاش ضعیف بود،نانو استیشن این موج ها رو تقویت میکنه که اینترنت بهتری داشته باشید،ولی خب اگه موج ها قوی بودن که دیگه نیازی به نانو استیشن ندارید و دکل موج ها رو مستقیم به مودم شما میفرسته)
قیمت هم متغیره! ولی من برات منطقه خودمون رو مثال میزنم
128 نامحدود وایرلس 38 هزار تومن(ای دی اس ال 35 هزار تومن)یعنی با ADSL سه هزار تومن تفاوت داره
نانو استیشن هم بین80 تا 200 هزار و بالاتر هست فک کنم
دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم :d

@ KANE
حتی اگه 1% آنت دهی خوبی نداشت خونتون یه هیچ وجه نگیر که نابود می شی .

آنتن دهی ؟! چی موبایل ؟! اینجا میده کاملا آنتن دهی !

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

امین فهمیدم الان ....

نانو استیشن فرق داره مثلا با مارک و ... دیگه ؟! قضیه ــش چطوره ؟!

شرکت معتبری میشناسی ؟!

مزایاش نسبت به ADSL ...

امنیت ؟! ( هک و .. )

مودمم وایرلسه داداش !

آنتن دهی ؟! چی موبایل ؟! اینجا میده کاملا آنتن دهی !

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

ا

ببین اون مودم وایرلسی که بالا پشت بوم شما نصب میشه باید آنتن مطلوبی و بگیره تا یه کانکشن خوبی رو داشته باشی من دوستم گرفت از سیستک منتها خود نصاب نمی دونست چی بگه ... آنتن می داد ولی خیلی خوب نبود ... الان به مشکل بر خورده ...

ببین اون مودم وایرلسی که بالا پشت بوم شما نصب میشه باید آنتن مطلوبی و بگیره تا یه کانکشن خوبی رو داشته باشی من دوستم گرفت از سیستک منتها خود نصاب نمی دونست چی بگه ... آنتن می داد ولی خیلی خوب نبود ... الان به مشکل بر خورده ...

اوه راست گفتی

در مورد نصب این آنتن وایرلس ها چه کنیم ؟! کی میاد نصب می کنه ؟! خودش میگه باید چه کار کنیم ؟! یا میگه آنتن دهیش خوبه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or