Good Guy Greg
کاربر سایت
بچه ها بنظرتون میشه یه حرکت اعتراضی کرد به قیمت بالای اینترنت ترتیب داد؟؟یه چیزی تو مایه های اون حرکتی که پارسال انجام شد برا ور داشتن سرویس های محدودیت حجمی!
امروز داشتم قیمت سرویس های نامحدود رو نگا می کردم واقعا فاجعه بود.تو سایت ماکس نت ۵۱۲ نامحدود رو زده ۱۲۹ هزار تومن.
شاتل زده ۹۳ هزار تومن
واقعا چه خبره؟؟چرا ما باید پول کارمندا و منشی های بیسواد و پشتیبانی های مزخرف اینا رو بدیم.
صبانت داغونه الان زنگ زدم میگم از حجمم کم شده میگه دارن لاگ هاشون رو چک میکنن اگه بی علت کم شده باشه به حسابتون اضافه میکنن ولی فکر نکنم چیزی اضافه بشهدوستانی که صبانت دارن، دانلود شبانه شما وضعش چه طوریه؟
دو شبه که اصلا هیچی نمیتونم دانلود کنم. این دو شب اخیر رو هم 500 مگ هم نتونستم بگیرم در صورتی که شبی 1.5 گیگ رو داشتم همیشه!
---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 AM ارسال شده بود ----------
نه که پارسال هم چه قدر جواب داد.
بالاخره یکی هم درد من پیدا شد :crying1:دوستانی که صبانت دارن، دانلود شبانه شما وضعش چه طوریه؟
دو شبه که اصلا هیچی نمیتونم دانلود کنم. این دو شب اخیر رو هم 500 مگ هم نتونستم بگیرم در صورتی که شبی 1.5 گیگ رو داشتم همیشه!
من شاتل دارمدوستان کسی اینجا شاتل داره پینگ من تو کال آف با سرور ایرانی 200 هست خیلییییییی لگه بازی
3-4روزه این شکلی شده
آقا موافقم باید جمع شیم اعتراض کنیم اینجوری اصلا فایده نداره داره میشه مثل شاتل حالا شاتل حداقل روزانه رو سرعت خوبه این روزانه دقیقا همون سرعت سرویس رو میدهبالاخره یکی هم درد من پیدا شد :crying1:
-
از شبی که یوزر و پس مهمان رو برداشتن تا الان به زور صفحه باز میکنم ، چه برسه به دانلود
دیشب تو سایت به یکی از بچه ها میخواستم پیام بفرستم ،به ازا هر پیام 2/3 بار صفحه قفل میشد و باید رفرش میزدم تا فرستاده بشه
همه صبانتی ها جمع بشیم یه اعتراضی ، نامه ای ، زنگی
به هر حال اینطوری که نمیشه !!!