بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که صبانت دارن، دانلود شبانه شما وضعش چه طوریه؟

دو شبه که اصلا هیچی نمیتونم دانلود کنم. این دو شب اخیر رو هم 500 مگ هم نتونستم بگیرم در صورتی که شبی 1.5 گیگ رو داشتم همیشه!

---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها بنظرتون میشه یه حرکت اعتراضی کرد به قیمت بالای اینترنت ترتیب داد؟؟یه چیزی تو مایه های اون حرکتی که پارسال انجام شد برا ور داشتن سرویس های محدودیت حجمی!
امروز داشتم قیمت سرویس های نامحدود رو نگا می کردم واقعا فاجعه بود.تو سایت ماکس نت ۵۱۲ نامحدود رو زده ۱۲۹ هزار تومن.
شاتل زده ۹۳ هزار تومن
واقعا چه خبره؟؟چرا ما باید پول کارمندا و منشی های بیسواد و پشتیبانی های مزخرف اینا رو بدیم.

نه که پارسال هم چه قدر جواب داد.

سلام
من يه مشكل عجيب دارم مثلا پينگم ١٣٠ هست وقتي psn log in ميكنم پينگم تا ٣٠٠ هم ميره حالا اگه اينترنتم از ps3 قطع كنم بازم ١ تا ٢ ساعت همونجوري ميمونه:d اصلا نميشه بازي كرد:|

دو شبه که اصلا هیچی نمیتونم دانلود کنم. این دو شب اخیر رو هم 500 مگ هم نتونستم بگیرم در صورتی که شبی 1.5 گیگ رو داشتم همیشه!

---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 AM ارسال شده بود ----------

نه که پارسال هم چه قدر جواب داد.
صبانت داغونه الان زنگ زدم میگم از حجمم کم شده میگه دارن لاگ هاشون رو چک میکنن اگه بی علت کم شده باشه به حسابتون اضافه میکنن ولی فکر نکنم چیزی اضافه بشه
کلا صبانت کارش خوب بود ولی خراب کرد.

بالاخره یکی هم درد من پیدا شد :crying1:
-
از شبی که یوزر و پس مهمان رو برداشتن تا الان به زور صفحه باز میکنم ، چه برسه به دانلود
دیشب تو سایت به یکی از بچه ها میخواستم پیام بفرستم ،به ازا هر پیام 2/3 بار صفحه قفل میشد و باید رفرش میزدم تا فرستاده بشه

همه صبانتی ها جمع بشیم یه اعتراضی ، نامه ای ، زنگی
به هر حال اینطوری که نمیشه !!!

دانت

یه شرکت خیلی جالب پیدا کردم ...

یه 3 روزه که مخابرات به دلیل کابل برگردون تلفن ها رو قطع کرده ... در نتیجه ADSL خبری نیست ... از اونور هم به دلیل فوق العاده آشغال شدن ایرانسل تصمیم گرفته بودم که دیگه شارژش نکنم ( 700 میلی با ایران ) اینترنت کلا نداشتم . خیلی داغون رفتم بیرون یدونه از این تبلیغ ها که رو پل می زنن دیدم شمارش رو برداشتم .

اومدم خونه تماس گرفتم ( اپراتور که نداشت ) یه عمویی برداشت و تعرفه هاشون رو گفت ( قیمتش حرف نداره - ازش هم پرسیدم پینکتون چنده گفت ما پینگ زیر 170 به مشترکمون نمی دیم !!! ) آخر سر منم دل و زدم به دریا بدون تحقیق و از این جور حرفا ... همون موقع ثبت نام کردم , تعرفه 512 سالیانه با محدودیت 8 گیگ با هزینه نصب و راه اندازی 78 هزارتومان ( بدون مودم )

اسم شرکت رو هم یادم رفت بپرسم :d فردا تماس گرفتن ... گفتن از شرکت دات نت تماس می گیریم تشریف دارید خونه برای گرفتن مدارک مورد نیاز پیک بفرستیم ... پیک اومد و قرار داد و داد هزینه رو هم گرفت و رفت .

اینترنت که وصل شد رفتم سایتشون رو دیدم ... اول از وب نویسی ـیشون خوشم اومد .. یعنی حداقل از سیستک که بهتر بود ...

هم وایمکس هم وایرلس و هم ADSL2+ از طریق مخابرات می دن . منم با خودم گفتم ایول عجب شرکت گردن کلفتیه ... یکم گشتم تو سایتشون متوجه این شدم که هیچ بخشی مثل ورود کاربر نداره , روی هر سرویس ( وایرلس - وایمکس - ADSL2+ ) که کلیک کردم گزینه ی شارژ الکتریکی داشت ... خیلی جالب بود
وایرلس لینک می شد تو اکانت پتیاک - وایمکس لینک می شد تو مبین نت و ADSL2+ هم لینک می شد به عصر تلکام ...

تو عمرم اینقدر احساس بدی نداشتم ... تحقیر شدم عجیب :d

حالا الان به نظر دوستان این شرکت از عصر تلکام پهنای باند خریده داره به صورت سرویس به مردم می فروشه یا جریان دیگه ای داره ...
کلا با این شرایط , پینگ و سرعت ـم نسبت به کسی که به صورت مستقیم از عصر تلکام سرویس می گیره بهتره یا بدتره ؟

کسی اینجا عصر تلکام داره ؟

آخرین ویرایش:
دوستان کسی اینجا شاتل داره پینگ من تو کال آف با سرور ایرانی 200 هست خیلییییییی لگه بازی
3-4روزه این شکلی شده
من شاتل دارم

مال من که اغلب 75 تا 150 هست
بیشتر روی 90 هست توی CoD البته اگه MW3 رو میگی اون سروراش یکم مسخره تر از MW2 ـه ولی مال من به 200 تا نمیرسه همون دور ور 100-120 اینا ست

بالاخره یکی هم درد من پیدا شد :crying1:
-
از شبی که یوزر و پس مهمان رو برداشتن تا الان به زور صفحه باز میکنم ، چه برسه به دانلود
دیشب تو سایت به یکی از بچه ها میخواستم پیام بفرستم ،به ازا هر پیام 2/3 بار صفحه قفل میشد و باید رفرش میزدم تا فرستاده بشه

همه صبانتی ها جمع بشیم یه اعتراضی ، نامه ای ، زنگی
به هر حال اینطوری که نمیشه !!!
آقا موافقم باید جمع شیم اعتراض کنیم اینجوری اصلا فایده نداره داره میشه مثل شاتل حالا شاتل حداقل روزانه رو سرعت خوبه این روزانه دقیقا همون سرعت سرویس رو میده
یه نکته دیگه اینکه جدیدا شبا تایم اوت زیاد شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or