بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فردا اول صبح زنگ می زنم پشتیبانی ببینم چه مرگشون شده. همین الان که دارم این پیام رو می نویسم، بیشترین سرعتی که دارم می گیرم 40 کیلوبایته که می خوام صد سال سیاه نده.
دیگه مسخره اش رو در آوردن. کلی لینک دارم تو دانلود:d من قبل از این مسخره بازیا شبی 2.5 گیگ دانلود داشتم الان هر شب به 300 مگ هم نمیرسه.....

لعنت به شانس من

عصر انتقال داده ها دارم .. داره کفریم میکنه

الان پینگ میگیرم با 4.2.2.4 میده 300 - 350

بازی سنتر هم طول میده تا باز کنه !

ترو خدا کسی می دونه واقعا یه شرکت Ping ــش خوبه بهم معرفی کنه

تو بتل 3 اصلا نمی تونم بازی کنم !!

لعنت به شانس من

عصر انتقال داده ها دارم .. داره کفریم میکنه

الان پینگ میگیرم با 4.2.2.4 میده 300 - 350

بازی سنتر هم طول میده تا باز کنه !

ترو خدا کسی می دونه واقعا یه شرکت Ping ــش خوبه بهم معرفی کنه

تو بتل 3 اصلا نمی تونم بازی کنم !!
1. حتما وایرلس بگیر
2. چون نت ایران منطقه , منطقه فرق داره. خودت باید انقدر ISP عوض کنی تا یک خوب گیرت بیاد ...... اینجا ایرانه .... اینترنت شیطانه

آقا اونایی که صبا دارن الان نتشون وصله ؟؟؟؟ برای من که قطعه

معلوم نیست این صبانت چه مرگش شده ؟؟؟ تو این چند شبه به اندازه این 4 سال پدر منو دراورده !
هر 2 ثانیه یه بار قطع میشه ؛ برای یه صفحه ی همین فروم باید حداقل 2-3 بار Refresh کنم تا صفحه باز بشه ! دانلود هم که دیگه نگو ! هر 1 ثانیه یکبار دانلود قطع میشه !...
اگه واقعا اینجوری بمونه من عطاش رو به لقاش میبخشم و میرم از همون مخابرات میگیرم !! حداقلش دانلودش نامحدوده ؛ با کارت دانشجوییی هم میتونم سرعت بالاتر از 128 بگیرم ...

فردا اول صبح زنگ می زنم پشتیبانی ببینم چه مرگشون شده. همین الان که دارم این پیام رو می نویسم، بیشترین سرعتی که دارم می گیرم 40 کیلوبایته که می خوام صد سال سیاه نده.
دیگه مسخره اش رو در آوردن. کلی لینک دارم تو دانلود:d من قبل از این مسخره بازیا شبی 2.5 گیگ دانلود داشتم الان هر شب به 300 مگ هم نمیرسه.....
منم صبح میزنگم ببینم چی میگن.
من خواهش میکنم بقیه کسایی هم که صبانت دارن و از سرعت شبانه ناراضی هستن فردا (به پشتیبانی) زنگ بزنن و اعتراض کنن
لطفا نگید فایده نداره
نگید کسی به اعتراضمون اهمیت نمیده
نگید اینجا ایرانه و همینه که هست

دلیل هر 3 مورد بالا، فقط و فقط خودمونیم
آقا اونایی که صبا دارن الان نتشون وصله ؟؟؟؟
برای من که قطعه
وصله
اما سرعت خیلی داغونه

منم صبح میزنگم ببینم چی میگن.
من خواهش میکنم بقیه کسایی هم که صبانت دارن و از سرعت شبانه ناراضی هستن فردا (به پشتیبانی) زنگ بزنن و اعتراض کنن
لطفا نگید فایده نداره
نگید کسی به اعتراضمون اهمیت نمیده
نگید اینجا ایرانه و همینه که هست

دلیل هر 3 مورد بالا، فقط و فقط خودمونیم

وصله
اما سرعت خیلی داغونه
من صبح زنگ زدم گفتم حجمم تو ساعت شبانه کم شده چک کرد گفت نه این عادی هست جدیدا هم به این صورته که تاریخو یک روزه میزنه دوستمون یه عکس 2 صفحه پیش گذاشته تو اون مشخصه
حالا من میگم من اصلا تو روز استفاده ندارم میگه حالا قراره بررسی کنن. اگه مشکل داشت به حجمتون اضافه میشه. ولی چرت میگن اضافه نمیکنن.
احتمالا باید قید صبانت رو هم بزنیم اولین باره اینقدر اذیت میکنه پشتیبانیشم که الان دارم زنگ میزنم میگه 13 نفر تو نوبتن فکر کنم کلا دو نفرا پشتیبانیشون :دی
برای من کلا قعطه الان با ایرانسل دارم پست میدم.

نه. اگر واقعا اشتباه شده باشه که برات درست میکنن
از نظر حجم یک بار برای من همچین مشکلی پیش اومده بود
بررسی کردن و بهم 1 گیگ اضافه دادن . (1 گیگ اشتباه حساب کرده بودن)

قضیه این آنتن وایرلس چیه ؟! مگه به مودم نمیگن Wireless ?! میشه یه توضیحی بدید و چه مزایایی داره ؟!
وایرلس یعنی ارتباط بدون سیم!
شما میتونی دو نوع سرویس اینترنت از ISP بگیرین(البته میگم دو نوع چون ما با همین دو نوع بیشتر کار نداریم فعلا)یکی وایرلس و یکی از طریق سیم تلفن! اگه از طریق سیم تلفن،بگیری، که اینترنت روی اون جریان پیدا میکنه یعنی شما بعد از مراحل ثبت نام و فعال سازی میتونید با زدن سیم تلفن توی مودم از اینترنت استفاده کنید اگه اینترنت وایرلس بگیری دیگه از سیم تلفن خبری نیست! یعنی میشه مثل تلفن همراه،شما از دَکَلی که ISP تون داره میتونید استفاده کنید(بعد از مراحل ثبت نام و فعال سازی)دقیقا مثل دکل مثلا ایرانسل میمونه که به سیمکارت شما خط میده،دکل ایرانسل میشه دکل وایرلس و سیمکارت میشه همون وسیله ای که باهاش موج اینترنت رو دریافت میکنی(همون مودم و نانو اِستِیشِن و پاور استیشن که الان بهت توضیح میدم) درمورد مودم بگم که ما دو نوع مودم داریم یکی با سیم یکی بدون سیم(یا همون وایرلس) حالا فرقشون چیه... اگر شما اینترنت از طریق سیم تلفن بگیری میتونی،هم از مودم وایرلس استفاده کنی هم از مودم با سیم(اگه مودم با سیم بود که سیم رو میزنی تو لپتاپ یا پی سی یا... و استفاده میکنی،اگه مودم بدون سیم بود که در این صورت وسیله ای که میخواد اینترنت توسط اون استفاده بشه باید سیستم وایرلس داشته باشه مثل موبایل یا لپ تاپ و بقیه وسایل اونوقت با روشن کردن وایرلس مودم و وسیله مورد نظر اینها با هم ارتباط برقرار میکنن و دیگه نیازی به سیم نداریم...) اما اگه اینترنت وایرلس بگیری دیگه نمیشه از مودم با سیم استفاده کرد چون مودم با سیم وایرلس نداره و نمیتونه موج های آنتن ISP رو دریافت کنه(مثل تلفن باسیم خونگی که نمیتونه به دکل همراه اول متصل بشه) حالا اگه شما خواستید اینترنت وایرلس بگیرید ممکنه که توی منطقه شما موج های دکل ISP به خوبی به خونه شما نرسه و ضعیف باشه که در این صورت نانو استیشن و پاور استیشن وسیله هایی هستن که باهشون میشه این موج ها رو تقویت کرد که توی ارتباط نتیجه بهتری بگیرید(توی حیاط یا بالای پشت بوم میزارن این دستگاه رو)،و اینطوری میشه که موج از دکل فرستاده میشه به نانو استیشن و یا پاور استیشن شما و نانو یا پاور استیشن میفرسته به مودم شما و شما از اون استفاده می کنید
آهسته بخون که گیج نشی :d دوستان اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or