بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از نمایندگی شون البرز رایانه...
الان زنگ زدم پشتیبانی صبا گفت که اونایی که 200 کیلو سرعت دارن به خاطر مرکز مخابراتشون هست
و اینکه گفت احتمالا فردا یا پس فردا راجه به این طرح تجدید نظر کنن یا اینکه یوزر و پس جدید میزارن مثل قبل اما ساعت همینه یا اینکه ساعت رو عوض میکنن با یوزر و پس روزانه
نمیدونم خدا کنه عوض کنن اخه مثلا اینجوری اگه یکی کار واجب داشته باشه و نخواد از شبانه استفاده کنه نمیتونه

الان زنگ زدم پشتیبانی صبا گفت که اونایی که 200 کیلو سرعت دارن به خاطر مرکز مخابراتشون هست
و اینکه گفت احتمالا فردا یا پس فردا راجه به این طرح تجدید نظر کنن یا اینکه یوزر و پس جدید میزارن مثل قبل اما ساعت همینه یا اینکه ساعت رو عوض میکنن با یوزر و پس روزانه
نمیدونم خدا کنه عوض کنن اخه مثلا اینجوری اگه یکی کار واجب داشته باشه و نخواد از شبانه استفاده کنه نمیتونه
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟؟
این طرح جدید که اومده یوزر و پس رو یکی کردن خیلیا ناراضی هستن مثل اینکه حجم رو هم برای بعضی ها کم کرده...سرعت شبانه هم که خیلی بد شده...باز ساعتش خوب شده قبلا 3 تا 7 بود پدر ادم درمیومد!!!

شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟؟
این طرح جدید که اومده یوزر و پس رو یکی کردن خیلیا ناراضی هستن مثل اینکه حجم رو هم برای بعضی ها کم کرده...سرعت شبانه هم که خیلی بد شده...باز ساعتش خوب شده قبلا 3 تا 7 بود پدر ادم درمیومد!!!
من پیام نور هستم .

نه عزیز برای من 1 مگ هست توی ناحیه کاربری هم همین رو نوشته سرویس 1مگ طلایی
بعد شما میگی شبا خوب شبانه که برای همه 1 مگ بود چون یوزر و پس جدا بود مهم روزانه هست الان شما روزانه چنده سرعته دانلودت ؟

روز 120-110 دانلود میکنم

من حالت نرمال رو گفتم وگرنه سه چار روزه پوکیده هم سرعت هم پینگ
میگم کسی از وایرلس لوناپارس اطلاع داره ؟ صبانت دیگه رفته رو مخم >_<

بگو ببینم مثلا چی میخوای بگی انگلیسیِ کثیف :دی
فعلا که با این نرخا انگلیس من رو هواس میرم کانادا احتمالا
نت من هم الان خوب نی

2078568272.png

128 نامحدود...:d...نتم خیلی شاده...

سرعت نت من هم دو روزه به فاکه . به زور صفحه باز میشه و سرعت دانلود تو روز حدود 90ـه.
پیشگامان
منم 1 مگ نامحدودشا دارم همین جوریه پشتیبانی اصفهانشون گفت مال همون اضاف کردن پهنا باند خود پیشگامانه و تا 3 روز اینده درست میشه حالا دیگه راست ودروغ پا خودشون :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or