بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الان 5 ساله اسپلیتر هست رو خطوط تلفن...SNR خطم روی 10 که خیلی بده باید حداقل رو 15 باشه ..شرایط ایدآل هم بالای 20 هست...
اینقدر نویز بالاست که سرعت 7 مگ خطم نمیکشه بعد نصب سرویسم هر 5 دقیقه نت ریست میشد...الانم که کلا چراغ اینترنتم رفته...2مگ هم دیگه نمیاد بالا....قرار سیم کش بیارم ببینه مشکل از داخل یا بیرون...isp گفته اگه از خارج خونه باشه ما پیگیری میکنیم...

وایرلس بگیر خودتو از شر این سیم های کوفی ایران راحت کن !

گفتم برم تو سایت SpeedTest یه تست با سرور تهران بزنیم ببینیم چی میشه... بعد آدرس سایت رو وارد کردم... نیم ساعت بعد از سایت بالانیامده خارج شدم...

دوست عزیر بر اساس تجربه 90 درصد دوستان شاتل خیلی اینترنت مزخرفی ارائه میده , حالا این که برای شما خوب در اومده دلیل خوب بودن این شرکت نیست پس از این به بعد سنگ این شرکتو به سینه نزنید.
فخش هم برای شاتل زیادیه
خیلی خوب البته این چیزایی که شما میگید فقط مخصوص دوستان گیمر هست که شب تا صبح میخوان بازی دانلود کنن و بازی انلاین بزننه.
اره قبول دارم شاتل خیلی بی خوده توی این دوتا زمینه یک پینگ خراب داره یکی هم اینکه نمیشه پشت سر هم از ساعات رایگانش تو محدود استفاده کرد.

وگرنه داداش من این همه آدم دارن از شاتل استفاده میکنن. اونا که مثل من و شما اهل بازی آنلاینو دانلود بازی با حجم های زیاد نیستن که!!

سلام دوستان
آقا کسی نمی دونه چرا این سیستم رایگان صبانت وصل نمی شه؟چون تابستونه این جوری شده؟
بعد من شنیدم چون تابستونه دیگه نا محدود نمی ده کسی اطلاعی داره؟
مرسی

وایرلس بگیر خودتو از شر این سیم های کوفی ایران راحت کن !

بدبختی من اینه رو هوا، وایرلسم تو تهران مشکلات خودشو داره اینقدر نویز و پارازیت هست که یهو پینگم از 100 میره رو 1000...... رو کابل تلفن هم نویز دارم...مملکته کوفتی خلاصه..بخاطر نویز همونطور که یکی از دوستان بالا اشاره کرد باید با ۲مگ سر کنم بجای ۶مگ .....6مگ عالیه بود رو 770 دانلود میکنه ولی مودم 5 دقیقه یکبار ریست میکنه..:(...حتی میخواستم کابل کشی کل خونه رو عوض کنم اما دردسرخیلی زیادی داره...آخرشم شاد هیچ تغییری نکنه...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
آقا کسی نمی دونه چرا این سیستم رایگان صبانت وصل نمی شه؟چون تابستونه این جوری شده؟
بعد من شنیدم چون تابستونه دیگه نا محدود نمی ده کسی اطلاعی داره؟
مرسی

دیگه لازم نیست یوزر عوض کنی با همون یوزر پسورد خودت از ساعت 1 تا 6 صبح استفاده کن رایگان حساب میشه....
-------------------------------------------------------
خبری باز شده؟! برای من بدون سوسک نه بتل نت - استیم و... باز نمی کنه رسما ***** نت دارن تحویل ملت میدن! صبح فقط فارس نیوز باز می کرد!:|

من الان 4 ساله از صبانت استفاده میکنم ، سرعت شبانش این قدر مزخرف بود برام که کلا قید شبانه اش رو زده بودم !! تا اینکه حدودا اوایل امسال یه دفعه امتحانی یوز و پسور شبانه رو زدم دیدم اوه ! عجب سرعتی شده !!! سرعت شبانه بالای 115 رفته بود !!! حداقل تا 90 می اومد پایین ... خلاصه زدیم تو کار دانلود ، البته کلا تو این مدت من 6 الی7 گیگ هم شبانه دانلود نکردم تو این چند ماه ... ولی الان یه چند روزیه از اون وقت که دیگه اوتوماتیک شده شبانه و نیاز به زدن یوزر و پسورد نداره ؛ سرعتش افتضاح شده !!! یعنی ساعت 1 که میشه دیگه سرعت روی Dial-Up رو هم سفید میکنه !!!! سرعت میاد روی 20 تا 30!!! (در واقع از اینم کمتر میشه! من در طول روز حداقل65 سرعتمه)) تا حدودا ساعت 5 که از 5 تا 6 سرعت حدودا روی 65 تا 85 یا 90 متغیره و یه یک ساعتی میشه دانلود کرد ...
میخواستم بپرسم دوستانی که شبانه صبانت دارن ، برای اونها هم وضعیت سرعت همینطوریه ؟؟؟ (( ظاهرا سرعت شبانه برای بعضی ها خیلی بالاست که هر شب تا چند گیگ به راحتی دانلود میکنند ولی برای ها مثل من خیلی پایینه ؟؟ درسته همچین چیزی ؟؟))

خیلی خوب البته این چیزایی که شما میگید فقط مخصوص دوستان گیمر هست که شب تا صبح میخوان بازی دانلود کنن و بازی انلاین بزننه.
اره قبول دارم شاتل خیلی بی خوده توی این دوتا زمینه یک پینگ خراب داره یکی هم اینکه نمیشه پشت سر هم از ساعات رایگانش تو محدود استفاده کرد.

وگرنه داداش من این همه آدم دارن از شاتل استفاده میکنن. اونا که مثل من و شما اهل بازی آنلاینو دانلود بازی با حجم های زیاد نیستن که!!
خوب خوبی هر شرکت بر اساس پینگ یا سرعت دانلود مشخص میشه ! (مگه معیار شما برای خوب بودن چیه ؟) که شاتل در این دو مورد از بیخ عربه !!

من الان 4 ساله از صبانت استفاده میکنم ، سرعت شبانش این قدر مزخرف بود برام که کلا قید شبانه اش رو زده بودم !! تا اینکه حدودا اوایل امسال یه دفعه امتحانی یوز و پسور شبانه رو زدم دیدم اوه ! عجب سرعتی شده !!! سرعت شبانه بالای 115 رفته بود !!! حداقل تا 90 می اومد پایین ... خلاصه زدیم تو کار دانلود ، البته کلا تو این مدت من 6 الی7 گیگ هم شبانه دانلود نکردم تو این چند ماه ... ولی الان یه چند روزیه از اون وقت که دیگه اوتوماتیک شده شبانه و نیاز به زدن یوزر و پسورد نداره ؛ سرعتش افتضاح شده !!! یعنی ساعت 1 که میشه دیگه سرعت روی Dial-Up رو هم سفید میکنه !!!! سرعت میاد روی 20 تا 30!!! (در واقع از اینم کمتر میشه! من در طول روز حداقل65 سرعتمه)) تا حدودا ساعت 5 که از 5 تا 6 سرعت حدودا روی 65 تا 85 یا 90 متغیره و یه یک ساعتی میشه دانلود کرد ...
میخواستم بپرسم دوستانی که شبانه صبانت دارن ، برای اونها هم وضعیت سرعت همینطوریه ؟؟؟ (( ظاهرا سرعت شبانه برای بعضی ها خیلی بالاست که هر شب تا چند گیگ به راحتی دانلود میکنند ولی برای ها مثل من خیلی پایینه ؟؟ درسته همچین چیزی ؟؟))
اینکه سرعت صبانت برای همه یکسان نیست که درسته
من خیلی ها رو دیدم سرعت های عجیبی دارن ، اما بعضی ها حتی تو ساعت های غیر رایگان هم مشکل سرعت دارن
در مورد سرعت شبانه هم برای من هم همینطور شده
یعنی از ساعت 1 فقط میشه وبگردی کرد و سرعت دانلود به شدت افت میکنه

پ.ن : همون موقعی که (چند وقت پیش) تو خبر ها وعده داده شد که کیفیت اینترنت بالا میره و قیمت ها پایین میاد
میدونستم دقیقا برعکسش اتفاق می افته

خوب خوبی هر شرکت بر اساس پینگ یا سرعت دانلود مشخص میشه ! (مگه معیار شما برای خوب بودن چیه ؟) که شاتل در این دو مورد از بیخ عربه !!
کو؟
سرعت دانلود به این خوبی!! چشه مگه؟؟؟
باو بیشترا سرعتاشون عادیه کساییم که سرعت پایین میگیرند کمتر از کسایین که سرعت بالا میگیرن
الان من با بیشتر کسایی که صحبت کردم سرعتاشون خوب بوده والا نمیدونم معیار شما از نظر سرعت چیه؟!؟!؟! دیگه چقدر سرعت دانلود میخواین؟!؟!؟
128 اکو سرعتش 250-300 بده؟؟:-/

بدبختی من اینه رو هوا، وایرلسم تو تهران مشکلات خودشو داره اینقدر نویز و پارازیت هست که یهو پینگم از 100 میره رو 1000...... رو کابل تلفن هم نویز دارم...مملکته کوفتی خلاصه..بخاطر نویز همونطور که یکی از دوستان بالا اشاره کرد باید با ۲مگ سر کنم بجای ۶مگ .....6مگ عالیه بود رو 770 دانلود میکنه ولی مودم 5 دقیقه یکبار ریست میکنه..:(...حتی میخواستم کابل کشی کل خونه رو عوض کنم اما دردسرخیلی زیادی داره...آخرشم شاد هیچ تغییری نکنه...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

کابل کشیه خونه رو چیکار داری علی :دی سیم کش کیه دیگه :دی چند متر سیم تلفنی بگیر روکار بکش تا دم در ببین از داخل ساختمونه مشکل یا نه...
خونه ما که زنگ درو میزنن نت قطع و وصل میشه :)) :دی

بچه های کرج بگن شبدیز خوبه ؟ میخوام از این صبانت کوفتی جدا شم برم شبدیز ! راهنمایی کنید کرجیا کوشن ؟ بچه های البرز ؟! :دی

آخرین ویرایش:
256 - نامحدود - اندیشه سبز خزر - ماهیانه 27،500

ld276yr0gy140u634sh.jpg

2076065831.png

البته سرعت دانلود رو چرت نوشته.
بین 30 تا 40 هست ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or