بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من وقتی یک ساعت بازی میکنم انلاین میرم تو حجم اینترنتم که ببینم چقدر کم شده میبینم در بخش ترافیک ارسالی مثلا یک گیگ کم شده این درسته؟
بازی هام هم fifa یا cod هستن.
که فکر نکنم اینقدر حجم بگیرن.
دقیقا .بازی های نام برده اصلا ابدا چنین حجمی در طی مدت زمان نرمال بازی نمی گیرن نهایتا بین صد تا سیصد مگ در طی چند ساعت بازی خالص .
سرعت اپلود شما بیشتر از اون چیزی که باید باشه به عبارتی سرعت آپلود شما بیشتر از دانلود شماست (بیشتر در خطوط ADSL با پهنای باند های پایین این اتفاق می افته) با ISP تماس بگیرید و مشکل بگید
نکته بعدی هم سرورهای به خصوصی هستند که پایاپای دانبود کردن شما ، آپلود هم می کنند که مدرن وارفر و فیفا جز اینها نیستند حداقل .

درود! بقیه مناطق رو نمیدونم اما آذربایجان غربی اینترنتش به شدت مشکل پیدا کرده! باز کردن هر سایتی چه داخلی چه اجنبی بسیار سخت شده! بازی هم که کلا غیر ممکن هست!

پس از داتک ADSL بگیر....چندتا از بچه های psn راضی اند ازش ...تو کال سبز بازی میکنن البته با وایرلسش ولی خیلی فرق نداره...10...15 تا میاد روش...
.عصر تلکام هم خوبه ولی پینگش زیاد نمیشه حساب کرد...سرعتاش بالاست....من قبلا داشتم بدنبود هر چی بود ثابت بود.... یه روزایی رو 250 بود یه روزایی 150...

عجب آدمی‌ هستیا! اینترنت خودت پینگش ۱۱۰ هست بد می‌خوای داتک به ما بندازی؟ :)
یا از نت شما میگیرم یا پیشگامان شنیدم پینگش خوبه.

عجب آدمی‌ هستیا! اینترنت خودت پینگش ۱۱۰ هست بد می‌خوای داتک به ما بندازی؟ :)
یا از نت شما میگیرم یا پیشگامان شنیدم پینگش خوبه.

عوض تشکرته!!!؟;)
نت من وایرلس..خودت گفتی وایرلس نمیخوای ..پست قبلیم گفتم رسانه بگیر....بیا و خوبی کن..
رسانه adsl به ساختمان هایی که 20 نفر ذرخواست کننده داشته باشه فقط میده...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

عوض تشکرته!!!؟;)
نت من وایرلس..خودت گفتی وایرلس نمیخوای ..پست قبلیم گفتم رسانه بگیر....بیا و خوبی کن..
داداش شما اینترنتتون چیه؟

پشتیبانی شاتل

از اونجایی که تو Call of Duty مشکل Fetching چند وقتی که حاکم شده ...

حدود 2ساعت پیش زنگ زدم پشتیبانی و گفتم که یک مسیری هست که با وجود اینکه چیلتر نیست نمی تونم بهش دسترسی داشته باشم ...

حدود 5 دقیقه بود داشتم به دختر ـه توضیح می دادم مشکل اینه , بعد از اینکه فهمید قضیه از چه قراره گفت آدرس اون مسیری که کانکت نمی شید رو بدید , گفتم با PC نمی رم و دسترسی ندارم .

گفت ما دستگاه گیم رو تقریبا ساپورت نمی کنیم و تنها کاری که می تونیم بکنیم اینکه ببینیم مشکل در باز کردن اون سایت چیه ... شما آدرس اون مسیر رو لطف کنین تا ما بررسی کنیم ببینیم شاید مشکل با سیستم شاتل باشه .

منم گفتم شما موقعی که یه User داره از نت استفاده می کنه می تونید ببینید الان دقیقا داره چه رکوستی می فرسته و چه آدرسی رو باز می کنه , الان من این آدرس رو باز می کنم شما هم بررسی کنید .

کلی بهش بر خورد که بهشون توهین کردم , گفت ما فقط امکان بررسی اینکه شما از چه زمانی به چه میزانی از نت ـتون استفاده کردید ( غلط کردی :d )

حالا بعد از تحقیقاتی این Fetching , مسیرش Http نیست ... خب من زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم ؟ Port های بازی رو بگم جوابگو هستن ؟

یا کلا راهی هست که بشه فهمید الان دارم به چه مسیری کانکت می شم ؟

دقیقا .بازی های نام برده اصلا ابدا چنین حجمی در طی مدت زمان نرمال بازی نمی گیرن نهایتا بین صد تا سیصد مگ در طی چند ساعت بازی خالص .
سرعت اپلود شما بیشتر از اون چیزی که باید باشه به عبارتی سرعت آپلود شما بیشتر از دانلود شماست (بیشتر در خطوط ADSL با پهنای باند های پایین این اتفاق می افته) با ISP تماس بگیرید و مشکل بگید
نکته بعدی هم سرورهای به خصوصی هستند که پایاپای دانبود کردن شما ، آپلود هم می کنند که مدرن وارفر و فیفا جز اینها نیستند حداقل .
زنگ بزنم به پشتیبانی چی بگم؟

عوض تشکرته!!!؟;)
پس این چیه؟
شبکه رسانه تهران - سرویس دهنده اینترنت پرسرعت

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 PM ارسال شده بود ----------

من شهراد دارم سرویس ۱ مگابایتش شبانش ۱۰۰ تا ۱۲۰ هست دانلود روزانشم که تا۴۵۰ هست اما برای یه مدتی فقط تمدید ۳ ،۶ ،۹ ،۱۲ ماهه داره

از سرویس‌های بقیه مناطقش خبر دارید؟
اگه مثل شما باشه شاید شهراد بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or