RED MONSTER
کاربر سایت
عزیز یه چیزی نمیدونی حرف الکی نزن شرکت رسانه بهترین شرکت وایرلس تو تهران هستش 4 که چیزی نیست 1 هم میتونه بگیره شما یه سرچی بزن بعد ملت و به خالی بندی متهم کن)x
عزیز یه چیزی نمیدونی حرف الکی نزن شرکت رسانه بهترین شرکت وایرلس تو تهران هستش 4 که چیزی نیست 1 هم میتونه بگیره شما یه سرچی بزن بعد ملت و به خالی بندی متهم کن)x
اقا من الان 2mb مبین نت دارم اما پینگش بدهخیلی هم بده
سرعت دانلود هم که میبینید خیلی بده
http://www.speedtest.net/result/2035982772.png
البته من نمیدونم چرا توی دانلود خیلی بیشتره:-b
شبها 100 تا 200 هستش و روز هم 300 تا 500
شاتل هم که فهمیدم گندیده
الان به نظر خودم بهترین سرویس دهنده مخابراته مگه نهb-)
سرعت دانلود برام رو 100 یا 80 یا حتی 50 هم باشه برام کافیه
اما پینگ خیلی برام مهمه و روش خیلی حساسم دیگه نمیزارم اینطوری تو پینگ سرم کلاه بره)x
دیگه نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم شما اصرار داری من قصد فریب دارم..خواستی بیا اینجا تست کن شاید یه عذر خواهی بهم بدهکار شدی...
دیگه نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم شما اصرار داری من قصد فریب دارم..خواستی بیا اینجا تست کن شاید یه عذر خواهی بهم بدهکار شدی...
تو این فروم به اندازه کافی اعتبار دارم که نیازی به گذاشتن پست دروغ تو این فروم و فریب دوستانم تو بازی سنتر نمیبینم ...از وقتی این تاپیک زده شده من تست اینترنتم رو میذاشتم چه نتم خوب بوده چه بد....اگه واقعا پینگم 4 نباشه چه سودی داره ....رسانه www.rasane.com هم برای بابام نیست که تبلیغشو بکنم تست های افتضاح هم تو فروم با این شرکت گذاشتم... به اندازه کافی شناخته شده هست...اتفاقا ماه دیگه اشتراکمم قطع میکنم چون پرووایدراشونو عوض کردن و پینگ سابق رو با اروپا ندارم و بدرد گیم دیگه نمیخوره
..شما شناخت نداری کمی تحقیق کن بعد تهمت بزن !!
وسلام
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
باشه خوش به حالت !lol
خوش باشید همگی
@douchebag
n x lol
بن شدن من به تو چه.
پینگ 4 امکان نداره، چه خوشتون بیاد، چه نیاد، چه بگید دروغه و ....
حقیقت اینه که این فیکه، حالا 5000 تا لایک بزنن، 80000 بار پست منو Reply کنن، فایده ای نداره، توی pt هم از این پست های فیک زیاده.
دیدید که منم با شاتل پینگ 4 گرفتم
چه رسانه باشه، چه خود شرکت Google، شما Fiber Optic هم بزنی با این فاصله شاید پینگ 4 بهت بده، شاید......
حالا برید لایک ها رو بدید و پست reply کنید و توی وهم بمونید.