بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

واقعا نمیدونم به چه دلیلی از شاتل سرویس میگیرید؟ پینگش خداست یا سرعتش؟ عجیبه ها!
تبلیغات کاذب! وقتی هم میگیری دیگه راه برگشت تقریبا نداری یا خیلی گرون تموم میشه برات. واسه همیه مجبوریم بسوزیمو بسازیم.....

دوستان برگردین 200 صغحه قبل تر من و یه عده جنجره ها پاره کردیم گفتیم نرید شاتل :|

200 صفحه چیه . به خیلی عقب تر هم بریم باز هم گفتم و بقیه هم گفتن بعد جالبه خیلی از کسایی که میان میگن شاتل بد هست تازگی ها تو همین تاپیک پرسیدن گفتیم نگیرین رفتن گرفتن وضعیت میشه این .کلا خود کرده را تدبیر نیست :d من به شاتل حق میدم تا جا داره بکنه تو پاچه مردم وقتی کسی حاضر نیست خطش رو از رانژه در بیاره میزاره بیشتر تو پاچش بره; پس نوش جون شاتل

خودتونو بکشین هم شاتل مشتری هاش رو از دست نمیده چون یه عده به بدترین نت هم قانعن و میرن همینجوری میگیرن ازش و بی اطلاع هم هستن و تبلیغات هم حرف اول رو برای این افراد میزنه !

نمی گم شاتل خوبه اما ISP های دیگه هم حال و اوضاع بهتر از این ندارن :)
:)چرا خیلی شرکت ها هستند که از لحاظ سرعت،شاتل به گردشونم نمیرسه...فقط باید بگردی پیدا کنی...تو همین تاپیک اگه ببینی تست سرعت های ..3..4 مگی که بچه ها میذارن نوع سرویسشونه..نه!!مثلا 512 گرفته شرکت رو 3 مگ میبنده سرویس رو....البته سرویس های محدود رو منظورمه...اما شاتل اگرم اینکارو بکنه خیلی موقت و اگه سرعت کم بشه هیچ حق اعتراض برای مشتری نمیذاره...:)...تو جمع کردن سرویس(قطع رانژه) هم اینقدر مشتری رو میدوونه که طرف پشیمون بشه...من خودم تو بخش فروش شاتل یه مدت کوتاهی کار کردم و میدونم چه سیاست کثیفی در قبال مشتری دارند...

من الان مخابرات دارم با اینکه پینگش خوبه ولی چون سرعت دانلود و آپلودش پایینه توی بعضی بازیا مشکل به وجود میاد ...
میخوام عوض کنم ISP رو ولی میترسم بدتر شه ... ! ISP هست توی مشهد بهتر باشه از مخابرات ؟ هم پینگ پایینتر یا همون حد هم سرعت دانلود و مخصوصا آپلود بالاتر ؟

نمیشه کاری کرد
رسم شاتل اینه که مشتری باید یه ساز اون برقصه
البته همه isp همینن ولی شاتل خلوصش بیشتره
راستی ولی کلا چند روزه سرعت خیلی اومدی پایین
مخصوصا پینگا بد شده
کسی میدونه علتو؟:-/
حالا برا شما اینترنتتون ریخته بهم برا ما تلفونمون به کل قطع بود الان 1روزه که وصل شده قبلشم 2-3 روزی قطع بود .!
زنگ میزنیم مخابرات میگه مشکل ما نیست شماره میده میگه زنگ بزن حوادث.!زنگ میزنیم حوادث میگه گزارشی نرسیده بعد زرت قطع میکنه.!
دهن اینارو من سرویس کردم که دهن مارو سرویس کردن.)x

:)چرا خیلی شرکت ها هستند که از لحاظ سرعت،شاتل به گردشونم نمیرسه...فقط باید بگردی پیدا کنی...تو همین تاپیک اگه ببینی تست سرعت های ..3..4 مگی که بچه ها میذارن نوع سرویسشونه..نه!!مثلا 512 گرفته شرکت رو 3 مگ میبنده سرویس رو....البته سرویس های محدود رو منظورمه...اما شاتل اگرم اینکارو بکنه خیلی موقت و اگه سرعت کم بشه هیچ حق اعتراض برای مشتری نمیذاره...:)...تو جمع کردن سرویس(قطع رانژه) هم اینقدر مشتری رو میدوونه که طرف پشیمون بشه...من خودم تو بخش فروش شاتل یه مدت کوتاهی کار کردم و میدونم چه سیاست کثیفی در قبال مشتری دارند...

حال گیری از شاتل که که فقط خودم یه برنامه روشون پیاده کردم اصلا خودشون گفتن غلط کردیم از رانژه در میاریم خودمون :d بعدش خیلی شرکت ها نیستن همه شرکت ها کلا از شاتل بهترن شاتل چه جیزی خوبی داره که بگیم شرکتی میاد زیر شاتل تو رتبه بندی :d

اقا من الان 2mb مبین نت دارم اما پینگش بده:(خیلی هم بده:-s
سرعت دانلود هم که میبینید خیلی بده:((
http://www.speedtest.net/result/2035982772.png
البته من نمیدونم چرا توی دانلود خیلی بیشتره:-b
شبها 100 تا 200 هستش و روز هم 300 تا 500:>
شاتل هم که فهمیدم گندیده>:)
الان به نظر خودم بهترین سرویس دهنده مخابراته مگه نهb-)
سرعت دانلود برام رو 100 یا 80 یا حتی 50 هم باشه برام کافیه:)
اما پینگ خیلی برام مهمه و روش خیلی حساسم دیگه نمیزارم اینطوری تو پینگ سرم کلاه بره)x

من حدود یک ماه هست که از مخابرات سرویس 512 می گیرم.
اوایلش پینگ 130-140بود اما یک مدت کمی گذشت الان پینگ شده 300-400!
سرعت دانلود هم صبح ها 60 هست و بعد از ظهر ها 20-30هست.
کلا مخابرات سرویس هاش جالب نیست.
فقط برای دانلود و وب گردی خوبه.(برای بازی انلاین اصلا مناسب نیست چون یا time outداره یا سرعت اپلودش پایینه! )

البته من غیر از مخابرات از اسیاتک هم سرویس می گیرم.کلا با اسیاتک بازی می کنم.
------------------------------------------------------------------------------------------
آسیاتک چطوریه ؟ پینگش چطوره ؟
هر دوتاشون به نوعی اذیت می کنن.
همین اسیاتک برای من جدیدا قطع و وصل زیاد میشه.
کلا نت صبح ها خوبه.بعد از ساعت 1 ظهر سرعت و هم پینگ بد میشه.(حداقل برای من اینجوریه)
البته اینترنت تو کشور عزیز ما همینجوریه.از هر جا سرویس بگیرین یک جای کار می لنگه همیشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or