تبلیغات کاذب! وقتی هم میگیری دیگه راه برگشت تقریبا نداری یا خیلی گرون تموم میشه برات. واسه همیه مجبوریم بسوزیمو بسازیم.....واقعا نمیدونم به چه دلیلی از شاتل سرویس میگیرید؟ پینگش خداست یا سرعتش؟ عجیبه ها!
دوستان برگردین 200 صغحه قبل تر من و یه عده جنجره ها پاره کردیم گفتیم نرید شاتلتبلیغات کاذب! وقتی هم میگیری دیگه راه برگشت تقریبا نداری یا خیلی گرون تموم میشه برات. واسه همیه مجبوریم بسوزیمو بسازیم.....

دوستان برگردین 200 صغحه قبل تر من و یه عده جنجره ها پاره کردیم گفتیم نرید شاتل![]()
نمی گم شاتل خوبه اما ISP های دیگه هم حال و اوضاع بهتر از این ندارن![]()
حالا برا شما اینترنتتون ریخته بهم برا ما تلفونمون به کل قطع بود الان 1روزه که وصل شده قبلشم 2-3 روزی قطع بود .!نمیشه کاری کرد
رسم شاتل اینه که مشتری باید یه ساز اون برقصه
راستی ولی کلا چند روزه سرعت خیلی اومدی پایینالبته همه isp همینن ولی شاتل خلوصش بیشتره
مخصوصا پینگا بد شده
کسی میدونه علتو؟![]()
چرا خیلی شرکت ها هستند که از لحاظ سرعت،شاتل به گردشونم نمیرسه...فقط باید بگردی پیدا کنی...تو همین تاپیک اگه ببینی تست سرعت های ..3..4 مگی که بچه ها میذارن نوع سرویسشونه..نه!!مثلا 512 گرفته شرکت رو 3 مگ میبنده سرویس رو....البته سرویس های محدود رو منظورمه...اما شاتل اگرم اینکارو بکنه خیلی موقت و اگه سرعت کم بشه هیچ حق اعتراض برای مشتری نمیذاره...
...تو جمع کردن سرویس(قطع رانژه) هم اینقدر مشتری رو میدوونه که طرف پشیمون بشه...من خودم تو بخش فروش شاتل یه مدت کوتاهی کار کردم و میدونم چه سیاست کثیفی در قبال مشتری دارند...
خیلی هم بده

هر دوتاشون به نوعی اذیت می کنن.آسیاتک چطوریه ؟ پینگش چطوره ؟