بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگت فوق العاده بالاست ولی نمیدنم انگار واحد پینگ speedtest با واحد پینگ cmd فرق میکنه . مثلا پینگ من با cmd بین 200 تا 300 هست ولی با speedtest بین 50 تا 60 متغیره .

---------- نوشته در 10:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن دوستان ترفندی یا نرم افزاری نیست که پینگ رو کم کنه ؟:-/
پینگ با 4.2.2.4 اصلا اعتبار نداره.اتفاقا اونایی که پینگاشون 200 تا 300 اصولا پینگ های بهتری داره.از اقا مسعود بپرس که پینگ تو جهاد سه می گیره عین هلو :دی
کوفتش بشه :دی

2029241040.png

2029244595.png

2029246963.png

2029251186.png

2029254580.png

2029257010.png

نظرتون راجع به نتم چیه ؟؟؟

پینگت فوق العاده بالاست ولی نمیدنم انگار واحد پینگ speedtest با واحد پینگ cmd فرق میکنه . مثلا پینگ من با cmd بین 200 تا 300 هست ولی با speedtest بین 50 تا 60 متغیره .

---------- نوشته در 10:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن دوستان ترفندی یا نرم افزاری نیست که پینگ رو کم کنه ؟:-/
نه بابا پینگ به این عالیی اون پینگی که شما میگی 50 60 متغیره ماله سرور کرج هست که ایشون با اون سرور پینگش41 پس خیلی بهتر از شماست عالیه این پینگا
زود عکسارو پاک کن تا چش نخورده اینترنتت
D:

نه بابا پینگ به این عالیی اون پینگی که شما میگی 50 60 متغیره ماله سرور کرج هست که ایشون با اون سرور پینگش41 پس خیلی بهتر از شماست عالیه این پینگا
زود عکسارو پاک کن تا چش نخورده اینترنتت
D:
چش که چه عرض کنم الان 1 ماه سرعت شبانه رایگان که 500 بود کم شده از اون موقه تا حالا 2 تا فیلم گرفتم تو این 9 ماهه پیش هر شب 4 5 تا فیلم دان میکردم اما الان میبینم سرعت نداره دیگه حس دانلودم میره البته روزانه خوبه ولی ماهی 16 گیگ کفاف نمیده

چش که چه عرض کنم الان 1 ماه سرعت شبانه رایگان که 500 بود کم شده از اون موقه تا حالا 2 تا فیلم گرفتم تو این 9 ماهه پیش هر شب 4 5 تا فیلم دان میکردم اما الان میبینم سرعت نداره دیگه حس دانلودم میره البته روزانه خوبه ولی ماهی 16 گیگ کفاف نمیده
شما ISPتون چیه؟

سلام

دوست عزیز آی اس پی شما چیه ؟ اینترنت وایرلس هست یا ADSL یا وایمکس ؟ آنلاین هم بازی می کنید ؟ کیفیت آنلاین ؟ ماهی چقدر پول میدید ؟

سلام

دوست عزیز آی اس پی شما چیه ؟ اینترنت وایرلس هست یا ADSL یا وایمکس ؟ آنلاین هم بازی می کنید ؟ کیفیت آنلاین ؟ ماهی چقدر پول میدید ؟
نتم 512 kbps مخابراته مگه تستها رو ندیدی نوشته 16 گیگ در ماه 23تومن اره تو بازی انلاین خوبه مشکل ندارم ADSL هم هست.وایمکس که مخابرات نداره

دوستانی که شاتل دارن می خوام بدونم سرعتتون افت نکرده من 512 دارم سرعت دانلودم 250 کیلو بایته اما 2 روز به 80 رسیده زنگم زدم می گیه خیلیم زیاده به ذنظرتون چه کار کنم)x

نمیشه کاری کرد
رسم شاتل اینه که مشتری باید یه ساز اون برقصه
البته همه isp همینن ولی شاتل خلوصش بیشتره
راستی ولی کلا چند روزه سرعت خیلی اومدی پایین
مخصوصا پینگا بد شده
کسی میدونه علتو؟:-/
می خواستم بدونم به حالت اول برمی گرده یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or