RAT PATROL 01
کاربر سایت
من ART3 شاتلو گرفتم یعنی 256 نامحدود.ضریب اشتراکشم فکر کنم 1 به 4ه.چون Baseنامحدوده 1 به 10ه.الان سرعت دانلودم بین 100 تا 150ه.پینگم هم با منچستر 200 بود.چطوره؟
من ART3 شاتلو گرفتم یعنی 256 نامحدود.ضریب اشتراکشم فکر کنم 1 به 4ه.چون Baseنامحدوده 1 به 10ه.الان سرعت دانلودم بین 100 تا 150ه.پینگم هم با منچستر 200 بود.چطوره؟
یکی جواب بده،من میخوام لایو بازی کنم.ولی پینگم نمیذاره.سلام.
بچه ها یه 5-6 روزی هست که پینگم با سرور تهران شده 200-250 در صورتی که قبلا" 60-70 بود
واسه شما هم اینجوری شده؟اینترنت من 256 نامحدود مخابراتــه...
دلیلش چیـــه؟!
تو به بیت هم زنگ بزنی جوابی درباره پینگ بهت نمیدن یا صبر کن یا ISP رو عوض کن :d !یکی جواب بده،من میخوام لایو بازی کنم.ولی پینگم نمیذاره.
چیکار کنم؟زنگ بزنم به مخابرات؟:d
صبح یه تست گرفتم دیدم پینگم شده 70 ولی دوباره بعد نیم ساعت شد 200!!!شانس ما تا تابستون شد،پینگمون هم اینجوری شد.تو به بیت هم زنگ بزنی جوابی درباره پینگ بهت نمیدن یا صبر کن یا ISP رو عوض کن :d !
من یه مدت با پینگ 550 داشتم لایو BC2 میزدم دوران نحسی بود ولی به خیر کذشت . نزدیک بود اکس باکس رو از پنجره پرت کنم بیرون :d !
منم تو لایو با پینگ 400 بازی میکردم COD4 رو 5 سال پیش !! یعنی باورت نمیشه داشتم زجرکش میشدمتو به بیت هم زنگ بزنی جوابی درباره پینگ بهت نمیدن یا صبر کن یا ISP رو عوض کن :d !
من یه مدت با پینگ 550 داشتم لایو BC2 میزدم دوران نحسی بود ولی به خیر کذشت . نزدیک بود اکس باکس رو از پنجره پرت کنم بیرون :d !

میگم شما هر روز با isp های مختلف و سرعتای مختلف تست میزاری میشه بگی دقیقا از کدوم isp و چه سرعت داری که ما تکلیف خودمون رو بدونیم:d