Fallen Soul
کاربر سایت
برید کنار هوا بیاد من تست 17 مگی هم گذاشتم . b-) در کل حریفی نیست :d تازه پینگ من 18 بود نه 80 90 علی جان.
تست 17 مگی با سرعت دانلود 1.3 مگ فرق فوکوله
نهایت خوبیش 170-160 با اروپابرید کنار هوا بیاد من تست 17 مگی هم گذاشتم . b-) در کل حریفی نیست :d تازه پینگ من 18 بود نه 80 90 علی جان.
نهایت خوبیش 170-160 با اروپابنده همون موقع داشتم تورنت 2.3 مگابایت بر ثانیه دانلود میکردم تستش بوق نبود عزیزم :dتست 17 مگی با سرعت دانلود 1.3 مگ فرق فوکولهولی پینگم فضاییه
نهایت خوبیش 170-160 با اروپا
یک چند ساعت (یا روز) سرعت بالاداشتی شاخ شدیابنده همون موقع داشتم تورنت 2.3 مگابایت بر ثانیه دانلود میکردم تستش بوق نبود عزیزم :d
@ حمید
![]()
![]()
![]()
![]()
مرد کل کل اینجا نمیبینم![]()
معمولا به دلایل امنیتی در شرکت های ارائه کنند اینترنت پس از اینکه سیستم متوجه این می شود که شما از شناسه و رمز عبور شخص دیگری استفاده می کنید شما را بلاک می کند.
سلام دوستان . امروز صبح سرویس ADSL من رو وصل کردن . اما نمیتونم کانکت شم . هم از Bridge استفاده کردم و هم از pppoe ولی نمیشه .
نمیدونم مشکل از کجاست یعنی منظورم اینه که config رو تا آخرش میرم ولی بازم دست آخر میگه no access .
چیکار کنم ؟ با پشتیبانی هم تماس گرفتم ولی خب توضیح درست و حسابی نمیده لطفا کمک کنید . در ضمن مودم من broadkam pj871 هست
کسی مودم broadkam نداره ؟
---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 PM ارسال شده بود ----------
اوه بالاخره کانکت شدم اینم تست من :
![]()
دوستان الان اوضاع کدوم ISP توی تهران از همه بهتره؟
مخابرات سرویس هاش خوبه؟ همش 1/10 اه چون.
شرکت رسانه هم به ملکوت اعلا پیوست...
پرو وایدراشونو عوض کردن ..
این 3 مگ من...
دیگه پینگ 110..120 نخواهد داشت
![]()
جالبه تا 1 هفته پیش پوز پینگ خوب میدادند...الان که صحبت میکنم میکن پینگ که مهم نیست ..)x