بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مودم وایرلس اگه بگیری، ADSL رو پخش میکنه، که میتونی با لپ‌تاپ، گوشی، ... بهش وصل شی.
(وایرلس اینترنت نیست!!! (دو تا لپ‌تاپ رو میشه با وایرلس به هم وصل کرد، بدون اینکه اینترنتی در کار باشه))
پینگ مخابرات خیلی خوبه (پینگ به سرعت ربطی نداره.)
سرعت 128 : 16 kb/s و 256 : 32 kb/s و 512: 64 kb/s هست. ADSL مخابرات استان تهران نامحدوده. ممکنه نوشهر اینطوری نباشه

من 256 مخابرات دارم، پینگم 80 ـه ولی 1 ماهه نمیتونم آنلاین بازی کنم!! (صفحه‌ی قبل عکس گذاشتم)

منظورم از وایرلس همون وایمکس مبین ، ایرانسل و ... بود .
اوه اوه . پینگ منم 999 نشه یه وقت ؟ :) دمت گرم کمک زیادی بهم کردی داداش .

منظورم از وایرلس همون وایمکس مبین ، ایرانسل و ... بود .
اوه اوه . پینگ منم 999 نشه یه وقت ؟ :) دمت گرم کمک زیادی بهم کردی داداش .
دوستان بهتره بدونید پینگ هر isp شهر به شهر محله به محله فرق میکنه پس سوال کردن اینجوری فایده نداره
فاکتور مهم تو پینگ فاصله و روتینگ هست که خیلی فرق میکنه بستگی داره به فاصله ip که packet رو میفرستین بهش

دوستان بهتره بدونید پینگ هر isp شهر به شهر محله به محله فرق میکنه پس سوال کردن اینجوری فایده نداره
فاکتور مهم تو پینگ فاصله و روتینگ هست که خیلی فرق میکنه بستگی داره به فاصله ip که packet رو میفرستین بهش

خب این روتینگ و packet چی هستن ؟

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در ارتباط با این سوال من داره به بنده کمک کنه..
یه اینترنت میخواستم بگیرم برای گیم نت که حدود 8 تا PC داره..
میخواستم بدونم چه سرعتی بگیرم تا بتونه این 8 تا PC رو جواب بده
البته گیم هم MW3 یا MW2 هست..
قیمتم کسی داشت ممنون میشم.

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در ارتباط با این سوال من داره به بنده کمک کنه..
یه اینترنت میخواستم بگیرم برای گیم نت که حدود 8 تا PC داره..
میخواستم بدونم چه سرعتی بگیرم تا بتونه این 8 تا PC رو جواب بده
البته گیم هم MW3 یا MW2 هست..
قیمتم کسی داشت ممنون میشم.

یه 2 مگ حتما باید بگیری فکر کنم

چه سرعتی داری؟
پینگت با سرور های خارجی چه طوره؟؟
سرویس 2مگ هست
چندتا تست پینگ تا حالا گذاشتم ( اخری صفحه 717 موجوده) با 4.2.2.4 و 4.2.2.3 و.... هم حدود 150 هست بعضی وقتا کمترم میشه

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

ببین خیالتو راحت کنم اگه دنبال پینگی دور پارس انلاین و شاتل و وایمکس مبین نت و ایرانسل رو خط بکش
به نظر من با مخابرات شروع کن یک ماه بگیر ببین چطوره ( معمولا مخابرات بهترین پینگو داره) اگر راضیت نکرد باید بری سراغ وایرلس

از ویکی بهتر نمیتونم توضیح بدم
Ping is a computer network administration utility used to test the reachability of a host on an Internet Protocol (IP) network and to measure the round-trip time for messages sent from the originating host to a destination computer. The name comes from active sonar terminology which sends a pulse of sound and listens for the echo.
Ping operates by sending Internet Control Message Protocol (ICMP) echo request packets to the target host and waiting for an ICMP response. In the process it measures the time from transmission to reception (round-trip time)[SUP][1][/SUP] and records any packet loss. The results of the test are printed in the form of a statistical summary of the response packets received, including the minimum, maximum, and the mean round-trip times, and sometimes the standard deviation of the mean.
ولی تا جایی که میدونم یک بسته 32 بایتی هست که از کامپیوتر شما به ip که دادید میره و بر میگرده زمان رفت برگشته این بسته پینگه که هر چقدر فاصله کمتر باشه این زمان کمتره

سرویس 2مگ هست
چندتا تست پینگ تا حالا گذاشتم ( اخری صفحه 717 موجوده) با 4.2.2.4 و 4.2.2.3 و.... هم حدود 150 هست بعضی وقتا کمترم میشه

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

ببین خیالتو راحت کنم اگه دنبال پینگی دور پارس انلاین و شاتل و وایمکس مبین نت و ایرانسل رو خط بکش
به نظر من با مخابرات شروع کن یک ماه بگیر ببین چطوره ( معمولا مخابرات بهترین پینگو داره) اگر راضیت نکرد باید بری سراغ وایرلس

وایرلس منظورت چی هست ؟ همون وایمکس که نیست ! نه ؟
چه شرکتهایی میدن ؟
آها راستی فکر کنم آسیاتک هم پینگش خوبه نه ؟
فروشندش میگفت جدیدا پهنای باندمون رو هم دوبرابر کردیم !

خاک عالم بر سر این صبانت :دی

2011023704.png

فردا زنگ میزنم دعوا ...:boxing: :دی

سلام رفقا
یکی دوستام که شهر ری میشینن میخواد وایمکس بگیره.
دو تا گذینه که وجود داره مبین نت و ایرانسل هستش.
نظر شما کدومه ؟ کسی تجربه استفاده از این دوتا رو داره ؟ کدوم بهتره ؟

وایرلس منظورت چی هست ؟ همون وایمکس که نیست ! نه ؟
چه شرکتهایی میدن ؟
آها راستی فکر کنم آسیاتک هم پینگش خوبه نه ؟
فروشندش میگفت جدیدا پهنای باندمون رو هم دوبرابر کردیم !

وایمکس رو دو شرکت ایرانسل و مبین نت میدن و با وایرلس فرق داره!
برا وایرلس شما یه انتن nano station 5 نیاز داری , شرکتای زیادی هم وایرلس ارائه میدن توی هر شهری فرق داره
اسیاتکم یکی از همشهریامون داشت اینطور که میگفت زیاد راضی نبود از پینگ

وایمکس رو دو شرکت ایرانسل و مبین نت میدن و با وایرلس فرق داره!
برا وایرلس شما یه انتن nano station 5 نیاز داری , شرکتای زیادی هم وایرلس ارائه میدن توی هر شهری فرق داره
اسیاتکم یکی از همشهریامون داشت اینطور که میگفت زیاد راضی نبود از پینگ

البته شرکت های دیگه ای هم مثل داتک و لایزر هم وایمکس میدن.
ولی در کل درباره پینگ بهتون پیشنهاد میکنم دور تحقیق محقیق رو خط بکشید :دی
من خودم هم با بهترین سرویس های نانو وایرلس و ADSL پینگ بالای ۱۰۰۰ رو تجربه کردم (اصلا یه وضی) هم با وایمکس داتک پینگ ۱۰۰ رو تجربه کردم !
یادش بخیر دکل وایمکس با مودم اوت دور من ۱۰۰ متر فاصله داشت :دی

سلام رفقا
یکی دوستام که شهر ری میشینن میخواد وایمکس بگیره.
دو تا گذینه که وجود داره مبین نت و ایرانسل هستش.
نظر شما کدومه ؟ کسی تجربه استفاده از این دوتا رو داره ؟ کدوم بهتره ؟

بچه ها این پست من اون صفحه جا نمونه ها :دی خواهشا جواب بدید.

البته شرکت های دیگه ای هم مثل داتک و لایزر هم وایمکس میدن.
ولی در کل درباره پینگ بهتون پیشنهاد میکنم دور تحقیق محقیق رو خط بکشید :دی
من خودم هم با بهترین سرویس های نانو وایرلس و ADSL پینگ بالای ۱۰۰۰ رو تجربه کردم (اصلا یه وضی) هم با وایمکس داتک پینگ ۱۰۰ رو تجربه کردم !
یادش بخیر دکل وایمکس با مودم اوت دور من ۱۰۰ متر فاصله داشت :دی

بچه ها این پست من اون صفحه جا نمونه ها :دی خواهشا جواب بدید.

یعنی چی با تحقیق نمیشه باید تست کنم ؟
خب باشه دلو میزنم به دریا و فردا میرم در مورد ADSL مخابرات جویا بشم .
بعدا خبرا رو میگم . فقط مودم چی ؟ وایرلس چنده ( البته همون واسه ADSL رو میگم ) ؟
در ضمن یکی از دوستام یه مودم معولی کابلی داره و استفاده نمیکنه ! خودش میگفت 65 تومن گرفته بود
اگه 30 تومن بگیرم ازش خوبه ؟ سازگاری میکنه با همه ISP ها ؟

این تستو الان گرفتم

---------- نوشته در 03:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 AM ارسال شده بود ----------

یعنی چی با تحقیق نمیشه باید تست کنم ؟
خب باشه دلو میزنم به دریا و فردا میرم در مورد ADSL مخابرات جویا بشم .
بعدا خبرا رو میگم . فقط مودم چی ؟ وایرلس چنده ( البته همون واسه ADSL رو میگم ) ؟
در ضمن یکی از دوستام یه مودم معولی کابلی داره و استفاده نمیکنه ! خودش میگفت 65 تومن گرفته بود
اگه 30 تومن بگیرم ازش خوبه ؟ سازگاری میکنه با همه ISP ها ؟
مودم وایرلس حدود 80 تومن هست خودم یه اسوس مدل dsl-n10 دارم عالیه همیشه هم روشنه:d
بهت پیشنهاد میدم برا بازی هیچ وقت ار وایرلس مودم استفاده نکنی چون پینگو زیاد میکنه ( تازه مال من وایرلس n هست خدا به داد وایرلس gبرسه:d) همیشه از سیم کراس استفاده کن
وایرلس مودم بیشتر به درد لپتاپ و تبلت و گوشی میخوره که همه جای خونه اینترنت رو داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or