بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان درسته که 3G تا 2 سال تو انحصار رایتل هست ؟!
گویا سال دیگه ایرانسل هم میاره...!!:دی

توی این 33 سال چه شرکتی نابود شده که این بخواد دومیش باشه ؟
این وضعش خیلی داغونه...خیلی گرون(3 ماه 9 گیگ...128...80 تومن!) سرعت بشدت داغون...از 128 های شرکت های دیگه و مخابرات بسیار بد تر...

آخرین ویرایش:
download.php

1 ماهه اینجوریه! چیکار کنم؟

دوستان من مشهد هستم واقعا نا راضی هستم از شاتل میخوام ISP عوض کنم یک چیزی میخوام که هم پینگ خوبی داشته باشه(بازی انلابن زیاد میزنم) هم شبانه داشته باشه که بشه دانلود کرد واقعا همچین چیزی پیدا میشه؟

سلام دوستان مبین نت پینگ و سرعتش چطوره ؟ کسی نداره اینجا ؟
آخه شنیدم میگن سرویس های وایرلس و وایمکس پینگ خیلی خوبی دارن ؟
من که واقعا گیج شدم . اصلا نمیدونم باید چه سرویسی بگیرم !
من دنبال سرعت خوب و پینگ بالا برای مولتی پلیر و آخرشم قیمت مرقون به صرفه و مناسبم .
لطفا راهنماییم کنید

اینم تست من از سرور London با سرورای ایران زیره 50 هست ولی چنگی به دل نمیزنه Loss & Choke داره تو بازی تازه الان 20 روزه که شبانه سرعتشو پایین اوردن از 500 اومده رو 60 دیگه نمیشه فیلم دانلود کرد :( بعد 9 ماه که با این نت حال کردم دیگه حالگیری کردن
2009956085.png

%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-Counter-Strike-HS-ScreenShoter%5D

سلام دوستان مبین نت پینگ و سرعتش چطوره ؟ کسی نداره اینجا ؟
آخه شنیدم میگن سرویس های وایرلس و وایمکس پینگ خیلی خوبی دارن ؟
من که واقعا گیج شدم . اصلا نمیدونم باید چه سرویسی بگیرم !
من دنبال سرعت خوب و پینگ بالا برای مولتی پلیر و آخرشم قیمت مرقون به صرفه و مناسبم .
لطفا راهنماییم کنید

کسی نیست کمک کنه ؟

وایمکس چه ایرانسل چه مبین نه سرعتش خوبه نه پینگش...

خب پس قدم به قدم میریم جلو :
1. وایرلس نه سرعت خوبی داره و نه پینگ خوبی ، درست ؟
2. برای آنلاین بازی کردن فقط ADSL خوبه ؟ فقط یه چیزی میخوام بدونم از کدوم شرکت بگیرم که هم پینگش خوب باشه و هم سرعت مناسب و قیمت خوب؟
3. تو خودت گفته بودی که اگه دنبال پینگی مال مخابرات رو بگیر ولی یکی دیگه گفت اونم باز شانسیه و باید تست کنی !
4. یعنی مخابرات سرعتش خوب نیست ؟

اگه میشه اینارو برام یه کم توضیح بده تا ملتفت بشم عزیز .

خب پس قدم به قدم میریم جلو :
1. وایرلس نه سرعت خوبی داره و نه پینگ خوبی ، درست ؟
2. برای آنلاین بازی کردن فقط ADSL خوبه ؟ فقط یه چیزی میخوام بدونم از کدوم شرکت بگیرم که هم پینگش خوب باشه و هم سرعت مناسب و قیمت خوب؟
3. تو خودت گفته بودی که اگه دنبال پینگی مال مخابرات رو بگیر ولی یکی دیگه گفت اونم باز شانسیه و باید تست کنی !
4. یعنی مخابرات سرعتش خوب نیست ؟

اگه میشه اینارو برام یه کم توضیح بده تا ملتفت بشم عزیز .

مودم وایرلس اگه بگیری، ADSL رو پخش میکنه، که میتونی با لپ‌تاپ، گوشی، ... بهش وصل شی.
(وایرلس اینترنت نیست!!! (دو تا لپ‌تاپ رو میشه با وایرلس به هم وصل کرد، بدون اینکه اینترنتی در کار باشه))
پینگ مخابرات خیلی خوبه (پینگ به سرعت ربطی نداره.)
سرعت 128 : 16 kb/s و 256 : 32 kb/s و 512: 64 kb/s هست. ADSL مخابرات استان تهران نامحدوده. ممکنه نوشهر اینطوری نباشه

من 256 مخابرات دارم، پینگم 80 ـه ولی 1 ماهه نمیتونم آنلاین بازی کنم!! (صفحه‌ی قبل عکس گذاشتم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or