بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرویس 1024 پارس انلاین

2002158319.png

روزانه اش خیلی عالیه و سرعت شبانه اش هم از 100 پایین تر نمیاد. تا حالا اصلآ قطعی نداشتم. اون دوستانی که با پارس انلاین مشکل دارن یا خطشون نویز داره مرکز مخابراتیشون مشکل داره.

خوب . چطوری گرفتی ؟؟ دوستان فکر کنم در اینترنت ایران یک تحولاتی داره ایجاد میشه .

با تلفن :d

ولی چیز خاصی ازم نخواستن. فقط یه کپی از کارت دانشجویی ــم خواستن. همین!

خوب . چطوری گرفتی ؟؟ دوستان فکر کنم در اینترنت ایران یک تحولاتی داره ایجاد میشه .
کی گفته داره تحول ایجاد میشه؟؟؟ تو این چند وقت اخیر همین پینگ ذغالی ای که داشتیم ازمون گرفتند بی خودی دلتونو خوش نکنید این اینترنت درست بشو نیست!

سرویس 1024 پارس انلاین

2002158319.png

روزانه اش خیلی عالیه و سرعت شبانه اش هم از 100 پایین تر نمیاد. تا حالا اصلآ قطعی نداشتم. اون دوستانی که با پارس انلاین مشکل دارن یا خطشون نویز داره مرکز مخابراتیشون مشکل داره.

با تلفن :d

ولی چیز خاصی ازم نخواستن. فقط یه کپی از کارت دانشجویی ــم خواستن. همین!
پارس انلاين مشكله پينگ داره زنگ هم بزني ميگه زير ٥٠٠ نرماله:d

دوستان نت منم 1 ساعته خراب شده سرعت دانلود از 460 kbps اومده رو 800 byte یعنی رسما از dial up هم سرعتش کمتر شده پینگ هم از 50 رفته رو 2000 :O اینم اولین باره اینجوری شده قبلنا مخابرت time out میشد سره چند دقیقه خوب میشد اما الان 1 ساعته رفته رو مغزم چه کنیم وسط بازی یهو اینجوری شد:(( من بازی انلاین میخوام :(( یاهو هم بالا نمیاره )x

آخرین ویرایش:
وایمکس هم قاطی کرده امروز اومدم انلاین بازی کنم mw3 یک وضعی یه بار تو هوا بودم یه بار جلو دشمن - تا به حال اینطوری نشده بود - ما که رسما رفتیم کپی بازی کنیم ... (یعنی اخه این چه اینترنتیه نه یکی به من بگه اخههههههههههههههههه>>>):((

شاتل از دیروز 4 بار قطع شد هر بار بمدت 1 ساعت امروز هم همینطور ........حالا سرعتش اومده رو 50 قبلا 200 بود
زنگ زدم درباره ی قطعی میپرسم میگه نــــــــــــــــــــه قطعی نداشتیم(دقیقا همینطوری)
درباره ی سرعت میپرسم میگه مخابرات منطقه شما پهنای باند رو روی 500 بسته قبلا 2 مگ بود
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

یه ISP بگین که تو مشهد سرعت دانلود بالایی داشته باشه.

يه سؤال
چجوري ثابت كنم
بازم تست بزارم؟

شب
http://www.speedtest.net/result/2003237268.png

جیگر 10000000 تا تست دیگه هم بزاری کسی باور نمیکنه
همچین نتی عمراااااااااااااااااااااااا به یوزر خونگی بدن.
تو یا تو ای اس پی اینو با کل پهنا باند گرفتی یا اینکه بابات یه کاره ای هست و تو داری بقلش مفت خوری میکنی

---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 AM ارسال شده بود ----------

fu*k this net
یه هفته ای هست نه میشه کال بازی کرد نه بی اف 3 نه wow نه نه دیابلو هیچیییییییییییییییییییییییی نمیشه بازی کرد
معلوم نیست گوساله ها دارن با نت چی کار میکنند
همین نت زغالی هم *** توش.
هیچ بازی که سرور خارجی داره نمیشه بازی کرد فاااااااااااااااااااااااک
آدم رو وادار میکنند با عمه هاشون سلام و علیک کنیم !
تا 10000000000000000 سال دیگه هم این نت زغالی درس بشو نیست
پینگ 120 تا 150 با 4.2.2.4 الان شده 250 270 ! با 8.8.8.8 هم 280 !
آشغالاااااااااااااااااااااااااااااا)x
اصلا من میرم از این خراب شده !!!!

دوست من مشکل تست های شما نیست! مشکل اینجاست که سیم مسی شما همچین اینترنتی رو ساپورت نمیکنه! میدونی داستان شما مثل چی میمونه؟
تایتانیک رو از جوی آب کنار خیابون رد کنی!

پارس انلاين مشكله پينگ داره زنگ هم بزني ميگه زير ٥٠٠ نرماله:d

من از لحاظ پینگ هم مشکلی ندارم :d فقط تو ساعات رایگان یکم اذیت میکنه که خب اینم عادیه. در کل من از پارس انلاین راضیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or