ZのMBiE
کاربر سایت
بهترین حالت نتـه من !
http://www.speedtest.net/result/1998065182.png
با سلام خدمت دوستان
من چند روزیه که دارم توی اینترنت دنبال جایی میگردم که درباره مشکل پینگم سوال کنم اما هیچ کجا بهتر از اینجا پیدا نکردم
وقتی وارد هر بازی که میشم اول پینگم خوبه بعد از مدت کوتاهی میره بالای 10000 بعضی اوقات dcمیشم گاهی وقت ها هم میشه 100000
بعضی اوقات یکدفعه پینگ دوباره خوب میشه
حالا اگر کسی اینجا چیزی در مورد مشکل من میدونه که جزعیات بیشتر بدم و اگر نه که...
جالبه که پینگم توی یاهو یا گوگل بیشتر اوقات تغریبا ثابت و حدودا زیر 300 هست
router: ct534
wired adsl
isp: saba
اين مشكل كه گرينبان گيره يه سري شده من حتي با پينگ ١٦٠ هم اينجوري ميشمبا سلام خدمت دوستان
من چند روزیه که دارم توی اینترنت دنبال جایی میگردم که درباره مشکل پینگم سوال کنم اما هیچ کجا بهتر از اینجا پیدا نکردم
وقتی وارد هر بازی که میشم اول پینگم خوبه بعد از مدت کوتاهی میره بالای 10000 بعضی اوقات dcمیشم گاهی وقت ها هم میشه 100000
حالا اگر کسی اینجا چیزی در مورد مشکل من میدونه که جزعیات بیشتر بدم و اگر نه که...
wired adsl
با سلام خدمت دوستان
wired adsl
من از مخابرات دارم ! چند روز همینجوری میشد ! زنگ زدم گفتم پورتمو ریست کنین ! بعدش درست شد ! حتی یک بار هم دیگه پینگ بالا نرفت و DC هم نشد !اين مشكل كه گرينبان گيره يه سري شده من حتي با پينگ ١٦٠ هم اينجوري ميشم