بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تا جایی که من میدونم و تجربه دارم فقط میتونه بسته افزایشی بخره نمیتونه شارژ ماهیانه بکنه و این بسته افزایشی هم تا آخره دوره براش میمونه یعنی ۸ روز دیگه

چه رازی در پس این عکس مشکی رنگ نهفته ست ؟
رازش اینه
53477504757047315983.jpg

آقایون من اینترنت 512 از شاتل گرفتم سه ماه که 27 خرداد به پایان می رسد به نظرتون از کجا بگیرم که سرعت بالایی بده و مانند این شاتل سرعت شبانه را از کار نیندازد ؟ اینترنت وایمکس بهتره بگیرم ؟ مبین نت یا ایرانسل ؟ ماهواره ای چقدر آب میخوره ؟

آخرین ویرایش:
من دچار مشکل شدم یا کلهم اینجوری هستین؟ به هیچ وجه نمیشه جهاد 3 بازی کنم! با دوتا اینترنت متفاوت تست کردم!

بچه ها اصلا به تقويم نگاهي نميندازنا. منم تقريبا با همه جا الان مشكل دارم و راحت يه سايت بالا نمياد

من دچار مشکل شدم یا کلهم اینجوری هستین؟ به هیچ وجه نمیشه جهاد 3 بازی کنم! با دوتا اینترنت متفاوت تست کردم!
نه اقا مسعود کلا همه دچار مشکل شدیم من که در بهترین وضعیت باز هم پینگ زیر 300 نمیاد :((
فک کنم تا هفته ی بعد دوباره درست بشه

براى خودمه اقتصادى 4096

---------- نوشته در 11:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

زیاد جالب نیست!:dفکر کنم تو بازی آنلاین لگ داشته باشی!

لگ نه
ولى پيشگوئه :d مثلا تو كالاف يارو هنوز تير نزده ولى براى من مياد منم زود تر ميكشمش:))

براى خودمه اقتصادى 4096

---------- نوشته در 11:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

لگ نه
ولى پيشگوئه :d مثلا تو كالاف يارو هنوز تير نزده ولى براى من مياد منم زود تر ميكشمش:))

چند می دی ماهی؟

یک تست با IDM می زاری؟ :D

محدودیت حجمی داری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or