بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1980270033.png

دوستان با اين پينگ ميشه كلا راحت آنلاين بازي كرد يا اذيت ميكنه؟

میشه ولی یه خورده لگ داره.
واسه جهاد 3 باید حداقل پینگت زیر 200 باشه.ولی میشه بازی کرد ولی لگ اعصابت رو خرد میکنه :|

من خودم جهاد 3 بازی می کنم ..با پینگ 300 هم میشه بازی کرد فقط لگ نباشه ..اگه لگ باشه با پینگ 100 هم نمی تونی بازی کنی

دوستان یه سوال !
من adsl از اسیا تک بگیرم یا صبا نت ؟ اگر از اسیا تک بگیرم سرویس یک به یک رو میگیرم نظرتون چیه ؟ کمککککککک:(
----------------------
اینترنت من در حال حاظر : :bash:

مثل اینکه بعد از دو روز دعوا با پشتیبانی اوضاع کمی بهتر شده

مثل اینکه مشکل از طرف مخابرات منطقه بوده:d ( این طور که میگفتن مشکل فیوز و از این جور حرفا)

سلام میشه بگید سرویستون رو چند گرفتید ؟؟؟
کلا سرویس چی هست واینا
شما دانلودتون تو چه زمانیه ؟؟؟ دانلود مجانی هم دارید ؟؟؟
انلاین بازی کردن با دانلود (تو مصرف ترافیک ) تفاوتی داره یا نه ؟؟
مخابرات مشهد چطوره سرعتشو کسی تست کرده ؟؟؟ واسه دانلود مجانی خوبه ؟؟؟
من اینترنتم داره تموم میشه موندم از کجا بگیرم ؟؟
دیگه ببخشید سوالام زیاد بود :d:d

سلام میشه بگید سرویستون رو چند گرفتید ؟؟؟
کلا سرویس چی هست واینا
شما دانلودتون تو چه زمانیه ؟؟؟ دانلود مجانی هم دارید ؟؟؟
انلاین بازی کردن با دانلود (تو مصرف ترافیک ) تفاوتی داره یا نه ؟؟
مخابرات مشهد چطوره سرعتشو کسی تست کرده ؟؟؟ واسه دانلود مجانی خوبه ؟؟؟
من اینترنتم داره تموم میشه موندم از کجا بگیرم ؟؟
دیگه ببخشید سوالام زیاد بود :d:d
من سرویسم رو از مخابرات گرفتم
1مگ با دو گیگ ترافیک اولیه 18 تومن
روز و شبم نداره سرعت همیشه ثابته
اگر زیاد انلاین میزنی باید بری تو فکر ترافیک اضاف(کلا 2 گیگ رو دست بهش بزنی تموم میشه:d)
اینم تست با مسکو

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میدونه 512 مخابرات رو چجوری میشه گرفت؟ درسته که خودشون با قاطعیت میگن 512 رو به منازل نمیدن. ولی باید یک راهی باشه. ( بنده الان 256 ش رو دارم و قصد ارتقا دارم. )

دوستان کسی میدونه 512 مخابرات رو چجوری میشه گرفت؟ درسته که خودشون با قاطعیت میگن 512 رو به منازل نمیدن. ولی باید یک راهی باشه. ( بنده الان 256 ش رو دارم و قصد ارتقا دارم. )

با کارت دانشجویی ممکنه بدن اگه کلید بشی.

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:18 PM ارسال شده بود ----------

1980041386.png

1980046610.png

بله !!! امروز گرفتم این سرویسو سرعت dl هم 1.8mb :دی !!!!!

فتوشاپه؟

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:19 PM ارسال شده بود ----------

چه کنسرتی بگو ما هم دان کنیم؟

امضا رو ببین. خواستی ردیف کنم

یه سوال دارم
اینترنت مخابرات پینگش چجوریاست؟؟؟ میشه باهاش رفت xboxlive
یه سوال دیگه من نامه رو دارم تا هر سرعتی که بخوام فقط میخواستم بدونم سرعت دالودش هم چقدر هست

یه سوال دارم
اینترنت مخابرات پینگش چجوریاست؟؟؟ میشه باهاش رفت xboxlive
یه سوال دیگه من نامه رو دارم تا هر سرعتی که بخوام فقط میخواستم بدونم سرعت دالودش هم چقدر هست
سلام
من128 دارم باهاش یه ماه لایو زدم وتو mw3 پرستیژ هم کردم!!!.البته اونطور که دوستان میگن همش بستگی به مخابرات منطقه داره. عده ای هم بودن که 256 دارن و راضی نیستن.
سرعت دانلودشم با دانلود منیجر برای128 کیلو بایت 15تا22 هست که بالاترشو حساب کن دیگه!!
اگه نامه وپارتی داری به نطر من بگیری می ارزه چون هم محدودیت نداره و هم قطعی نداره وهم قیمتش نسبت به شرکتی ها ارزون تره

دوستان عزیز جدا با این وضع نت ایران ما پول الکی داریم میدیم . منکه یه روشی پیدا کردم با سرعت نور دانلود میکنم و دیگه به نت مزخرف ایران نیازی ندارم فقط برا کانکت شدن کفایت میکنه این نت اشغالی .

دوستان عزیز جدا با این وضع نت ایران ما پول الکی داریم میدیم . منکه یه روشی پیدا کردم با سرعت نور دانلود میکنم و دیگه به نت مزخرف ایران نیازی ندارم فقط برا کانکت شدن کفایت میکنه این نت اشغالی .

داداش تقريبا ميدونم چيكار ميكني ولي ميشه اطلاعات كاملو پي ام كني؟
غيرقانونيه بعد؟؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or