Avkopol
کاربر سایت
یه روز خوب میاد!واقعا من خيلي بدبختم كه تو همچين كشوري به دنيا اومدم!!!!
پس کی میاد باو مردیم
[LTR][/LTR]
[LTR][/LTR]یه روز خوب میاد!واقعا من خيلي بدبختم كه تو همچين كشوري به دنيا اومدم!!!!
[LTR][/LTR]فعلا همیارنت هست و فردوس نت >:d
اخه این ایرانسله.گردنش کلفته.سرویسم هم 6 ماهس.میخوام واسه تابستون مخابرات بگیرمفقط به خاطر پینگش.
از ایرانسل پدرسوخته تر و عوضی تر پیدا نمی کنید
سلام من یه 128 پارس انلاین دارم 3 ماهه ( چند روز قبل عید گرفتم ) پارسال هم همینو داشتم اما سرعت دانلود تو زمان دانلود رایگان میان گیر 100 کیلو بود اما امسال که گرفتم سرعتش افتضاحه بین 6 تا 10 کیلو هست من مشهد هستم بلوارطبرسی اول میخوام بدونم کلا سرعت پارس اومده پایین (اگه کسی پارس داره یه جوابی بده ممنون)
تو مشهد ازکدوم شرکت بگیرم ؟؟؟
میگن اسیاتک یه تلقی بهتره من واسه دانلود شبونه میخوام
من مشهدم. کلا پارس افتضاح شده و روز به روز بدتر میشه. من یه ماه اسیاتک داشتم پشیمون شدم البته من نمیتونستم باهاش انلاین بازی کنم ولی فکر نکنم شبانش مالی باشه.سلام من یه 128 پارس انلاین دارم 3 ماهه ( چند روز قبل عید گرفتم ) پارسال هم همینو داشتم اما سرعت دانلود تو زمان دانلود رایگان میان گیر 100 کیلو بود اما امسال که گرفتم سرعتش افتضاحه بین 6 تا 10 کیلو هست من مشهد هستم بلوارطبرسی اول میخوام بدونم کلا سرعت پارس اومده پایین (اگه کسی پارس داره یه جوابی بده ممنون)
تو مشهد ازکدوم شرکت بگیرم ؟؟؟
میگن اسیاتک یه تلقی بهتره من واسه دانلود شبونه میخوام
منم نیاز دارمدوستان در کل یک ISP درست درمون معرفی کنید که سرعت شب هاش بالا 150 - 100 باشه. لطفاً سرعتتون هم توی شب ذکر کنید که چقدره.
raying:متاسفانه نت جدید منم که از مخابرات گرفته بودم بعد از حدود 10 روز که مشکلی نداشت و تقریبا ازش راضی بودم از دیروز تا حالا طی اقدامی خودجوش! کاملا منهدم شده به طوری که مودم اصلا نمیتونه لینک بگیره
زنگ زدم پشتیبانی میگه متاسفانه خط شما ظرفیت پهنای باند 1مگ رو نداره باید پهنای باندتون رو محدود کنیمraying:
الان میبینم مودم لینک گرفته ولی پینگ با تهران شده 500 سرعت دانلود هم شده بین 30 تا 50 اپلود هم صفر:hurted1:
الان این وصعیت منه:wallbash::sniper: