بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اخه این ایرانسله.گردنش کلفته.سرویسم هم 6 ماهس.میخوام واسه تابستون مخابرات بگیرم :| فقط به خاطر پینگش.
از ایرانسل پدرسوخته تر و عوضی تر پیدا نمی کنید :دی

با این اوضاع بسیار عالی نت ایران!!! کلا از هر جا نت میگیری 1 ماهه بگیر (چه محدود چه نامحدود) که اگه ناراضی بودی بری سراغ یکی دیگه.!

سلام من یه 128 پارس انلاین دارم 3 ماهه ( چند روز قبل عید گرفتم ) پارسال هم همینو داشتم اما سرعت دانلود تو زمان دانلود رایگان میان گیر 100 کیلو بود اما امسال که گرفتم سرعتش افتضاحه بین 6 تا 10 کیلو هست من مشهد هستم بلوارطبرسی اول میخوام بدونم کلا سرعت پارس اومده پایین (اگه کسی پارس داره یه جوابی بده ممنون)
تو مشهد ازکدوم شرکت بگیرم ؟؟؟
میگن اسیاتک یه تلقی بهتره من واسه دانلود شبونه میخوام

سلام من یه 128 پارس انلاین دارم 3 ماهه ( چند روز قبل عید گرفتم ) پارسال هم همینو داشتم اما سرعت دانلود تو زمان دانلود رایگان میان گیر 100 کیلو بود اما امسال که گرفتم سرعتش افتضاحه بین 6 تا 10 کیلو هست من مشهد هستم بلوارطبرسی اول میخوام بدونم کلا سرعت پارس اومده پایین (اگه کسی پارس داره یه جوابی بده ممنون)

برا منم همينجوريه
منم ميخوام عوض كنم افتضاحه

دوستان حداقل سعی کنند تعرفه محدود استفاده کنند تا باز نتیجه بهتری بگیرند
نامحدود بهش می کنه شبه دایال اپ!
بله اینا پول محدود و شارزشو می گیرن خدماتشون در حد دوران باستان چه برسه نامحدود باشه که دیگر هیچی
کلا تعرفه نامحدود، نمی دونم دانلودهای رایگاه شبانه ، بسته های رایگاه از این جور مزخرفات همش سرکاری و کیفیت افتضاح داره

من مشهدم. کلا پارس افتضاح شده و روز به روز بدتر میشه. من یه ماه اسیاتک داشتم پشیمون شدم البته من نمیتونستم باهاش انلاین بازی کنم ولی فکر نکنم شبانش مالی باشه.

سلام من شاتل گرفتم 27 اسفند 512 و 3 ماه و الان رفتم تو حسایم مبینم 3 ماه اضافه شده و یک گزینه ی آخرین پیش فاکتور اضافه شده و که رفتم توش زده شما باید 44 هزار تومان پول بدهید . برای شما هم اینجوری شده ؟
جای بهتری سراغ دارید که از شاتل بهتر باشه مثلا پارس آنلاین بهتره ؟

دوستان در کل یک ISP درست درمون معرفی کنید که سرعت شب هاش بالا 150 - 100 باشه. لطفاً سرعتتون هم توی شب ذکر کنید که چقدره.
منم نیاز دارم
در جواب 2 پست بالاتر اگه 2 سال پیش بود الان اره عاقلانه بود بری پارس انلاین بگیری ولی الان پارس انلاین چه عرض کنم پارس افلاینم دیگه نیست من یکی رو که بدبخت کرده دیشب که قطع بود از ساعت 11!
اشتباه مارو نکن:D

متاسفانه نت جدید منم که از مخابرات گرفته بودم بعد از حدود 10 روز که مشکلی نداشت و تقریبا ازش راضی بودم از دیروز تا حالا طی اقدامی خودجوش! کاملا منهدم شده به طوری که مودم اصلا نمیتونه لینک بگیره
زنگ زدم پشتیبانی میگه متاسفانه خط شما ظرفیت پهنای باند 1مگ رو نداره باید پهنای باندتون رو محدود کنیم:praying:
الان میبینم مودم لینک گرفته ولی پینگ با تهران شده 500 سرعت دانلود هم شده بین 30 تا 50 اپلود هم صفر:hurted1:
الان این وصعیت منه:wallbash::sniper:

آخرین ویرایش:
متاسفانه نت جدید منم که از مخابرات گرفته بودم بعد از حدود 10 روز که مشکلی نداشت و تقریبا ازش راضی بودم از دیروز تا حالا طی اقدامی خودجوش! کاملا منهدم شده به طوری که مودم اصلا نمیتونه لینک بگیره
زنگ زدم پشتیبانی میگه متاسفانه خط شما ظرفیت پهنای باند 1مگ رو نداره باید پهنای باندتون رو محدود کنیم:praying:
الان میبینم مودم لینک گرفته ولی پینگ با تهران شده 500 سرعت دانلود هم شده بین 30 تا 50 اپلود هم صفر:hurted1:
الان این وصعیت منه:wallbash::sniper:

شما 512 گرفتی از مخابرات اپلودش چقدره همون 96kbه ؟!
مخابرات فقط سرعت دان رو بالا میبره سرعت اپلود رو دست نمیزنه من 256 گرفتم سرعت دانلودم بالا رفت سرعت اپلودم رو همون 96 مونده !
برای انلاین بازی کردن بهتره بیخیال مخابرات بشی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or