بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه سیگنال استرنج خوب باشه زیاد تاثیری نداره ولی اگه سیگنالت ضعیف باشه و CCQ از 90 بیاد پایین اونوقت تا دلت بخواد واسط تایم اوت میده
الان این آنتن رو ببین یه چی در حده مرگه هم سیگنالش ضعیفه هم نویز روشه (CCQ) و این باعث میشه که از هر 2تا پینگ که میگیره 3تاش تایم اوت باشه!
یه تریس بگیر بگیر IP سرور شرکت رو بردار هی پینگ بگیر ببین چقدر باهاش تایم اوت داره . اول مطمئن باش شرکت خودش تایم اوت نداشته باشه :d . ببین اگر تایم اوت داشت که ماله سیگنال و سی سی کیو هست اگر نه اینترنت پکیده . من سیگنالم 80 اینا بود CCQ هم متغیر : 65 تا 95 ! پینگ بدون نوسان و دون تایم اوت .

یه تریس بگیر بگیر IP سرور شرکت رو بردار هی پینگ بگیر ببین چقدر باهاش تایم اوت داره . اول مطمئن باش شرکت خودش تایم اوت نداشته باشه :d . ببین اگر تایم اوت داشت که ماله سیگنال و سی سی کیو هست اگر نه اینترنت پکیده . من سیگنالم 80 اینا بود CCQ هم متغیر : 65 تا 95 ! پینگ بدون نوسان و دون تایم اوت .

نه پینگش خوبه 4.2.2.4- 120 تا 130 میده بره بالا 170 ه مشکل من با خوده شرکته نکبتیه آنتناش ضعیفه .فاصله ی من تا آی اس پی 6 کیلو متره کافیه هوا ابری بشه تا نویز دهنم رو سرویس کنه تازه یه ساختمون... هم جلوشه قشنگ ریده راسه کاره ما, مجبورم خونه رو عوض کنم
فعلا تو 4 تا آی اس پی که عوض کردم این پینگش خیلی خوب بوده واسه همین زیاد زنگ نمیزنم فوشش بدم! اگه خونه رو عوض کردم باز این بود اونوقت از خجالتش در میام.

الان ip سرور شرکت کدومه؟ عجیبه الان پینگم با 4.2.2.4 از 168 تا 260 متغیره ولی سرورهای B..f..3 بد نیست..
43657356090680817953.png
45114401782142026727.png

دوستان این شاتل چرا اینهمه 2زاری شده جدیدا ؟؟ سرویس من اکو 128 ه ولی سرعت دانلودم خیلی وقته 18 kbps شده ! (قبلنا با همین سرویس تا 64 میرفت)
حالا به نظرتون من چیکار کنم با این سرعت سرطان ؟! می ارزه کلا از شاتل کوچ کنم برم به مبین نت ؟
درضمن تهرانم .مودم هم zyxel wifi هست .. دم شما گرم

اقايون نظرتون درباره دسترسي ما به اينترنت چيه؟
با روزي 8 گيگ دانلود
1949909422.png

حالا جدا از پینگ کم و خوبت...! :
شــــمــــــــــا تا الان اولین نفری هستی که من دیدم سرعت آپلودش بیشتر از دانلودش (تقریبا 1.4 برابر) است...!
همیشه همین طوریه...؟:d :-/

حالا جدا از پینگ کم و خوبت...! :
شــــمــــــــــا تا الان اولین نفری هستی که من دیدم سرعت آپلودش بیشتر از دانلودش (تقریبا 1.4 برابر) است...!
همیشه همین طوریه...؟:d :-/

خودمم هميشه تعجبم ولي هميشه همينه .
با سرور هاي خارجي هم اپلودم كمتر از 1.5 مگابايت نيست

---------- نوشته در 12:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 PM ارسال شده بود ----------

خسته نباشی ,با تهران تست میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من تقريببا سرور تهران رو مستقيم ميبينم. شما مي گي خسته نباشي .
چشم از اين به بعد با سرور هاي خارجي هم تست مي گيرم.
خواستي با ipv6 هم برات تست بزارم؟(البته اين سرورم ايران نيست)

---------- نوشته در 12:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------

اينم تست با درپيت ترين سروري كه پيدا كردم
1951700696.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or