Muppet
کاربر سایت
من حدود 3 سال هست که از سرویس های اسیاتک استفاده می کنم.
در این مدت می تونم بگم اکثر اوقات برای من خوب بوده و بعضی مواقع هم اذیت می کرده که خب طبیعی هست از هر جا نت بگیری محال است 100درصد اوقات بدون مشکل باشه.
در حال حاضر سرویس های حجمی اسیاتک سرعت دانلودش از 350تا 500کیلوبایت هست. نامحدود هم همون چیزی که می خری بهت می دن.
پینگش هم در این سال هایی که داشتم خوب بوده و تونستم تقریبا راحت بازی کنم.پینگش با سرور های اروپایی از 130تا200هست.
پشتیبانی اسیاتک هم خوبه هر موقع زنگ بزنی جوابت رو میدن حتی تعطیلات رسمی مثل عید نوروز و...
اقا پینگ من خوبه ها ولی وقتی میرم توی بازی میره بالا نمیدونم واسه چی اینطوری میشه
![]()
من هم از لایزر داشتم دادن اسیا تک![]()

من حدود 3 سال هست که از سرویس های اسیاتک استفاده می کنم.
در این مدت می تونم بگم اکثر اوقات برای من خوب بوده و بعضی مواقع هم اذیت می کرده که خب طبیعی هست از هر جا نت بگیری محال است 100درصد اوقات بدون مشکل باشه.
در حال حاضر سرویس های حجمی اسیاتک سرعت دانلودش از 350تا 500کیلوبایت هست. نامحدود هم همون چیزی که می خری بهت می دن.
پینگش هم در این سال هایی که داشتم خوب بوده و تونستم تقریبا راحت بازی کنم.پینگش با سرور های اروپایی از 130تا200هست.
پشتیبانی اسیاتک هم خوبه هر موقع زنگ بزنی جوابت رو میدن حتی تعطیلات رسمی مثل عید نوروز و...
البته این اتفاقی بود سرعت آپلود من بالاتره....آپلود = 0 ؟!:-o
خیلی ممنون بابت پاسگوییسلام به همه.
2 تا سوال در مورد پینگ
پینگ من با 4.2.2.4 به طور معمولی 200 هستش و شبا زیر 200 هم میاد.به نظر شما می تونم bf3 رو آنلاین بزنم؟
آیا مشخصات سیستم هم بر روی پینگ می تونه تاثیر بذاره؟
کامل و سریع پاسخ بدید.
با سپاس

خیلی ممنون بابت پاسگویی![]()