بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1903581233.png

هر روز افتضاح تر از همیشه

این شرکت آسیا اگه ترشی نخوره یه چیزی میشه ... :d

دوست عزیز منم همین سرویس ویژه بهار رو از اسیا تک گرفتم البته هنوز وصل نشده
برای بازی کردن جواب میده؟
کلا خوبه ؟قطعی اینا نداره؟
اگه میشه یه تست با اروپا هم بزارید ممنون میشم

دوست عزیز منم همین سرویس ویژه بهار رو از اسیا تک گرفتم البته هنوز وصل نشده
برای بازی کردن جواب میده؟
کلا خوبه ؟قطعی اینا نداره؟
اگه میشه یه تست با اروپا هم بزارید ممنون میشم
سرویس مرویس توش پینگ عوض نمیشه !‌ اصل ISP هست ! حالا سرویس 128 1 گیگ چه 2 مگ نامحدود !‌

چرا هر وقت اینا میخوان یه کاری کنن ما همش فکر میکنیم که هی وضع داره بدتر میشه ؟‌

به خدا بدبینی نیست !‌خیلی هم دوست دارم خوش بین باشم اما خودتم میدونی که بدتر میشه :d

دهن ما هم داره سرویس میشه ، به خاطر این نت های اشغالی با اون پینگهای مذخرف که شبها تازه سرعت میشه 5 کیلوبایت !!! اما با ناراحتی اعصاب خورد کنی که درست نمیشه .

فقط خدا کنه همونطوری که قول دادن ، با این شبکه ملی اینترنت سرعت ها 4 برابر بشه ( سرعت های داخلی ) . اونوقت ، عالی میشه . حداقل برای داخل .

دهن ما هم داره سرویس میشه ، به خاطر این نت های اشغالی با اون پینگهای مذخرف که شبها تازه سرعت میشه 5 کیلوبایت !!! اما با ناراحتی اعصاب خورد کنی که درست نمیشه .

فقط خدا کنه همونطوری که قول دادن ، با این شبکه ملی اینترنت سرعت ها 4 برابر بشه ( سرعت های داخلی ) . اونوقت ، عالی میشه . حداقل برای داخل .

به همین خیال باش. اگرم 4 برابر بشه به کار ما که نمیاد. میخوای بری فقط سایت رهبری رو ببینی؟

با این کار فقط دارن کیفیت داخل رو تثبیت میکنن بعد از این خارج از ایران هر بلایی سرش بیاد اینا اهمیت نمیدن !‌ نه پینگ نه سرعت نه چیزی ! تنها کاری مه میتونی انجام بدی اینه که بری بازی های کرک شده با پینگ 20 بدون لگ و ... بازی کنی . بعدشم دم از کپی رایت بزنی .

ماشالا چقدر دوستان جواب دادن از معایب و خوبی های آسیاتک پرسیدم :دی

لایزر رو خدا بیامرزه بهترین ISP برای من بود بعد 4 - 5 سال از هم جدا شدیم. الان رفته روی آسیاتک که رسماً آشغاله. من میرم که پیشگامان بگیرم.

ماشالا چقدر دوستان جواب دادن از معایب و خوبی های آسیاتک پرسیدم

من حدود 3 سال هست که از سرویس های اسیاتک استفاده می کنم.
در این مدت می تونم بگم اکثر اوقات برای من خوب بوده و بعضی مواقع هم اذیت می کرده که خب طبیعی هست از هر جا نت بگیری محال است 100درصد اوقات بدون مشکل باشه.
در حال حاضر سرویس های حجمی اسیاتک سرعت دانلودش از 350تا 500کیلوبایت هست. نامحدود هم همون چیزی که می خری بهت می دن.
پینگش هم در این سال هایی که داشتم خوب بوده و تونستم تقریبا راحت بازی کنم.پینگش با سرور های اروپایی از 130تا200هست.
پشتیبانی اسیاتک هم خوبه هر موقع زنگ بزنی جوابت رو میدن حتی تعطیلات رسمی مثل عید نوروز و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or