الان چند وقتیه مخابرات هم که پینگش خوب بود رفته بالا![]()
.نه داش معین ریطی به ملی شدن نداره اما اینتور که یه چند روزی بچه ها همه دارن از سرعت و پینگ ........ مینالند باید یه خبرایی باشهپویا یه خبرایی هستش فکر کنم دارن ملی می کنن دیگه جدی جدی داریم میشیم کره شمالی.
شبکه ملی اطلاعات به هیچ عنوان مفهوم *****ینگ ندارد چراکه مقولهای جداست و باید دانست *****ینگ و پایش تنها برروی فضای اینترنتی عملیات میکند و شبکهای که از آن بهعنوان شبکه ملی اطلاعات یاد میشود، نیازی به نظارت ندارد. اینترنت در حال حاضر اختلالات و مخاطرات خاص خود را دارد چراکه هر از گاهی چند، شاهدیم که مثلاً کابلهای انتقال اطلاعات قطع میشود و یا اتفاق دیگری برای اینترنت کشور رخ میدهد! اما با ایجاد شبکه ملی اطلاعات در کنار این شبکه بزرگ، دیگر چنین اختلالاتی را شاهد نخواهیم بود. علاوه بر این که باید دانست برخی سرویسهای فعال و موجود برروی اینترنت همچنان برروی شبکه ملی اطلاعات قرار خواهد داشت مثل موتورهای جستوجویی که با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات الگوریتمهای خاصی به آن داده میشود که تنها در حیطههای مشخص و چارچوبهای معینی قابلیت ارائه خدمات را دارند. با طراحی کش سرورهایی برروی خروجی اینترنت، امکان اتصال کاربران شبکه ملی اطلاعات به اینترنت را میتوان محقق ساخت.
با این تفاسیر نتایج گوگل به صورت فی ل تر وپالایش شده میرسه دست ما ؟! :-o
متن اصلی خبر
یعنی اینکه گوگل رو میچپونن رو کش سرور بعدش توش مینویسی فیس بووووق ! مشاهده میکنی همچین چیزی موجود نیست . لعنت بر شما ظالمان .با این تفاسیر نتایج گوگل به صورت فی ل تر وپالایش شده میرسه دست ما ؟! :-o
متن اصلی خبر
یعنی اینکه گوگل رو میچپونن رو کش سرور بعدش توش مینویسی فیس بووووق ! مشاهده میکنی همچین چیزی موجود نیست . لعنت بر شما ظالمان .
دوستان کرجی خواهشا یه isp خوب بهم معرفی کنین میخام یه 512 نامحدود بگیرم موندم از کدوم شرکت بگیرم و نمیخام خیلی زیاد هزینه کنم نهایت تا 30 تومن اینا میشه یا نه الان پارس انلاین قیمتش خیلی خوبه موندم خوبه بخرم یا نه البته نامحدودشو من میگم .