میدونم ! قبلا هم بچه ها توی تاپیکش میگفتن همینو ! ولی الان یارو رسما داره میگه اینترنت حذف میشه !من ده هزار توو فروم هاى مختلف گفتم بازم مىگم اگه قراره اىنترنت ملى بىاد قرار نىست اىنترنت فعلى از بىن بره جفتشون هستند اخه ىکم فکر کنىد الکى نىست که ىکدفعه ارتباط اىران و با کل دنىا قطع کنن نصف کارو کاسبى ها با اىنترنته ....
مطمئنا یکی از سه حالت زیر پیش میاد:من ده هزار توو فروم هاى مختلف گفتم بازم مىگم اگه قراره اىنترنت ملى بىاد قرار نىست اىنترنت فعلى از بىن بره جفتشون هستند اخه ىکم فکر کنىد الکى نىست که ىکدفعه ارتباط اىران و با کل دنىا قطع کنن نصف کارو کاسبى ها با اىنترنته ....
رسما من میرم وزارت ارتباطات زیرساخت رو به آتیش میکشم سر شهریور ماه . البته اگر واقعیت داشته باشه خبر .
حميد جان، نه شما و نه بنده و هيچ فرد ديگه اي هيچ كاري نمي تونيم بكنيم! اين همه اتفاق ريز و درشت ميوفته، .............
دوستان من parsonline دارم
تو ساعت های رایگان از بعضی لینک ها نمیشه دانلود کرد ولی خارج از او ساعات به راحتی دانلود میشه ....
کسی میدونه علتش چیه؟
من ده هزار توو فروم هاى مختلف گفتم بازم مىگم اگه قراره اىنترنت ملى بىاد قرار نىست اىنترنت فعلى از بىن بره جفتشون هستند اخه ىکم فکر کنىد الکى نىست که ىکدفعه ارتباط اىران و با کل دنىا قطع کنن نصف کارو کاسبى ها با اىنترنته ....
مطمئنا یکی از سه حالت زیر پیش میاد:
1. اینترنت جهانی رو قطع میکنن چون حکم ماهواره رو داره براشون
2.اگر قطع نشه سرعتشو مثه دایل آپ میکنن که خودت بیزار شی
3.اگر قطع نشد و سرعت ها هم تغییر نکرد isp ها میان سرویس جدا میزارن که امکان وصل شدن به نت جهانی داشته باشه اما با قیمت فوق العاده بالا که کسی نتونه بخره

شما کی تغییر دادی شرکتتو !؟سلام دوستان يه سؤال داشتم ديگه دارم ديوونه ميشم
من از اون موقعى كه ISP نتمو از عصر تلكام به شهراد تغيير دادم ديگه انلاين بازى كردن بى بازى كردن ساين اين ميشم ولى تا تو بازى ميرم مياد بيرون حتى يه نفر هم نميتونم بكشم.
پينگمم خوبه فكر كنم
با Speed Test مادريد 250
با 4.2.2.4 220
سرعت دانلود هم با idm ٤٠٠ kb/s كه اصلاً قابل مقاييسه با عصر تلكام نيست
مثلا با Ps يه فايله 40 mb رو تو 49 min دان ميكنه درحالى كه باعصر تلكام 2min هم نبوي
حالا اصلا دان نخواستيم ولى چرا نميتونم آن بازى كنم؟
خواهشا كمك پشتيبانى شركت هم صفره ميگه همه چيتون درسته
يكى بگه چيكار كنم تو تنظيمات مودم؟ port forwarding?
----------
![]()
شما رو نميدونم اما من وخيلي از دوستاي ديگم راحت بازي ميكنيم توي psn مشكلي هم نداريمشما کی تغییر دادی شرکتتو !؟
الان همه جا اینطوریه فک نکن عصر تلکام خوبه
من هم الان عصر تلکام دارم دیگه قبلا خیلی خوب بود ولی الان همه شرکت ها مشکل داره نه تو استیم میشه رفت نه تو بازی ها میشه log in کرد PSN هم به زور !!!
کلا مشکل هست نمیشه بازی کرد
حالا باز شما سرعت دان خوبی داری !
سلام دوستان يه سؤال داشتم ديگه دارم ديوونه ميشم
من از اون موقعى كه ISP نتمو از عصر تلكام به شهراد تغيير دادم ديگه انلاين بازى كردن بى بازى كردن ساين اين ميشم ولى تا تو بازى ميرم مياد بيرون حتى يه نفر هم نميتونم بكشم.
پينگمم خوبه فكر كنم
با Speed Test مادريد 250
با 4.2.2.4 220
سرعت دانلود هم با idm ٤٠٠ kb/s كه اصلاً قابل مقاييسه با عصر تلكام نيست
مثلا با Ps يه فايله 40 mb رو تو 49 min دان ميكنه درحالى كه باعصر تلكام 2min هم نبوي
حالا اصلا دان نخواستيم ولى چرا نميتونم آن بازى كنم؟
خواهشا كمك پشتيبانى شركت هم صفره ميگه همه چيتون درسته
يكى بگه چيكار كنم تو تنظيمات مودم؟ port forwarding?
----------
![]()