بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
من adsl دارم از دو شرکت اسیا تک و پارس انلاین
بدون هیچ اما و اگری میگم پارس انلاین تمام
حالا میخوام شما کمکم کنید
من میخوام یدونه هم اینترنت همراه داشته باشم یه موقع اینو و اونور میریم شمالی جایی مصرف کنم
مودم جیبی چطوریاس جواب میده یا باید حتما مودم داخلی هم بخرم
اصلا مبین نت بهتره یا ایرانسل فقط تو پوشش و قطعی و اینا مشکلی نداشته باشه یعنی بهتر ساپورت کنه؟ منظورم وایمکسه ایرانسله ها
خوب من برای دفتر کار پدم میخوام ولی حالا که هزینه میکنه میخوام قابل حملم باشه چون ما دو تا سرویس ای دی اس ال داریم که هر جفتش راضی هستیم ولی قابل حمل نیستن

به نظر من بهترین اینترنت رو میشه از همین شرکت های خصوصی که اینترنت بی سیم ارائه میدن تهیه کرد .
یه مقداری هزینه ش گرونتر از ADSL هست ولی به دلیل اینکه در اینترنت بی سیم دست مشتری بسیار باز هست و
مشتری اختیار عمل بسیار زیادی داره و براحتی میتونه در عرض چند دقیقه ISP ش رو عوض کنه ، ISP ها باهم رقابت بسیار زیادی دارند
و سعی میکنند به هرطریقی شده مشتری هاشون رو نگه دارن و خدماتشون رو بهتر کنن. از جمله سرعت بالاتر رو با قیمت کمتری ارائه بدن و در عین
حال مینیمم لتنسی ممکنه رو داشته باشن .
اینم Latency من :
اینترنت : Wireless
Radio : Nanostation 5
حجم عکس 120 کیلوبایت.

65438143155853543741.jpg

آخرین ویرایش:
اون قدر که میگن پاسخگویی شاتل هم بد نیست
امروز تو ساعت رایگان 100 مگابایت ازم کم شد ناراحت شدم رفتم توی گفتگوی آنلاین بهش گفتم
بعدش همه چیزو توضیح دادم میگه شما راست میگی انگار اشتب شده کم شده یک ایمیل به فلان ایمیل بزن تا ردیفش کنن برات
منم همین الان زدم تا ببینم رسیدگی میشه مثل آدم

خوب تو تهران مثل این که مخابرات اکثر host های خارجی رو بسته و نمیشه کاری کرد و فقط میشه به سایت هایی که هاستشون داخل کشور هست وصل شد.

امروز نت افتضاح بود برا شما دوستان هم همین طوریه؟ داتک دارم حتی یاهو رو با جوراب باز کردم باز نمیشد :(
راستی نمیدونم اینجا جاش هست یا نه شما چه isp رو برای بازی پیشنهاد میدید قبلا پارس خوب بود ولی پینگای که جدیدا گذاشتن و دیدم همه بالاست به نظرتون مخابرات خوبه؟
پولش مهم نیست فقط میخوام با اعصاب راحت بشینم از بازی لذت ببرم=((
داتک نامحدود دارم فاجعست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or