بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان تو ارومیه یه isp خوب معرفی می کنین؟این شاتل رسما دیونم کرده..زیر 400-500 نمیاد تو speed test

---------- نوشته در 06:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:24 PM ارسال شده بود ----------

با پشتیبانی آنلاین شاتل تماس گرفتم بعد کلی بحث مبگه پینگ برا بازی مهم نیست:| بعدش میره... بگبن توروخدا اصلا برا این جوابی میشه داد؟؟
هیچ آی اس پیی به پینگ اهمیت نمیده
چون شاید درصد کسایی که تو ایران آنلاین بازی میکنن به 10 درصد نرسه
ولی خداییش از نظر سرعت که خیلی خوبه دیگه حرفی روش نیست

-----------------

راستی بهترین ISP سال چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال که یادمه شاتل شد بهترین آی اس پی سال از نظر خدمات دهی که بخاطر همین 2 گیگ هدیه داد توی عید

سلام
دوستان من پارس آنلاین دارم از اول عید تا حالا سرعتم 10 ثانیه به 10 ثانیه قطع میشه دوباره وصل میشه از دوستانی که از این شرکت اشتراک دارند این مشکل واسشون پیش اومده یا از بنده اینجوریه ؟ و آیا مشکلی دارم ؟قبل عید اینجوری نبود
ممنون

سلام
دوستان من پارس آنلاین دارم از اول عید تا حالا سرعتم 10 ثانیه به 10 ثانیه قطع میشه دوباره وصل میشه از دوستانی که از این شرکت اشتراک دارند این مشکل واسشون پیش اومده یا از بنده اینجوریه ؟ و آیا مشکلی دارم ؟قبل عید اینجوری نبود
ممنون

من پارس آنلاین دارم و اصفهانم زندگی میکنم و مشکل شما را ندارم

سلام
ممنون

من قبلا موقعی که ترافیکم تهش بود شبا همینجوری میشد. احتمالا ماله تویم همینجوریه
کدوم شهری؟

سلام دوستان
من الان پارس انلاین 256 دارم که سرعت دانلودش تو روز 180-200 هست و شبانه 40-70
پینگ هم اکثرا 220 تا 250 هست
تهران هستم
میخوام از مخابرات سرویس بگیرم...مخابرات سرویس 512 یا 1 مگ چطوره؟؟؟ سرعت دانلودش ثابته؟؟؟ برای انلاین پینگش چطوره؟؟؟

سلام دوستان
من الان پارس انلاین 256 دارم که سرعت دانلودش تو روز 180-200 هست و شبانه 40-70
پینگ هم اکثرا 220 تا 250 هست
تهران هستم
میخوام از مخابرات سرویس بگیرم...مخابرات سرویس 512 یا 1 مگ چطوره؟؟؟ سرعت دانلودش ثابته؟؟؟ برای انلاین پینگش چطوره؟؟؟
مخابرات تقریبا همه چیش (قیمت، سرعت عمل راه اندازی، پینگ و ...) نسبت به بقیه خوب هست اما سرعتش افتضاحه...یعنی همونی که اسم سرویس هست بت میدن. مثلا 256 تقریبا 30k هست. (256/8=32)

شرح در تصویر!

pij6139m39gkucsh7az.jpg

من امروز رفتم یکی از نمایندگی های صبانت تو کرج برای درخواست جمع آوری خط.(رانژه رو بردارن.)
کلی خالی بستن واسم و چرت گفتن و در آخر گفتن ما باید اجازه اش رو از تهران بگیریم و از این جور جرت و پرتها)x

میشه خودم برم منطقه مخابراتیمون و درخواست بدم که جمع آوری کنن، رانژه رو؟ یه سیم کندن که این همه مسخره بازی نداره.
اگر کسی چنین کاری انجام داده یه توضیحی بده ممنون میشم.

من امروز رفتم یکی از نمایندگی های صبانت تو کرج برای درخواست جمع آوری خط.(رانژه رو بردارن.)
کلی خالی بستن واسم و چرت گفتن و در آخر گفتن ما باید اجازه اش رو از تهران بگیریم و از این جور جرت و پرتها)x

میشه خودم برم منطقه مخابراتیمون و درخواست بدم که جمع آوری کنن، رانژه رو؟ یه سیم کندن که این همه مسخره بازی نداره.
اگر کسی چنین کاری انجام داده یه توضیحی بده ممنون میشم.

والا من تو شیراز بودم پارس آنلاین ی انکل میداد منم دیگه زدم سیم آخر رفتم دفتر مرکزیشون گفتم همین الان میخوام جمعش کنین گفتش طول میکشه و باید درخواست بدیم و .. گفتم 2 هفته من معطل چی ستم پس ؟‌ هیچی نگفت و یه آدرس داد رفتم مرکز مخابراط ولی عصر که مرکز مخابرات شیراز بود و یه بخشی بود مخصوص اینترنت رفتم گفتم جمعش کنین رسیدم خونه تموم بود :)

والا من تو شیراز بودم پارس آنلاین ی انکل میداد منم دیگه زدم سیم آخر رفتم دفتر مرکزیشون گفتم همین الان میخوام جمعش کنین گفتش طول میکشه و باید درخواست بدیم و .. گفتم 2 هفته من معطل چی ستم پس ؟‌ هیچی نگفت و یه آدرس داد رفتم مرکز مخابراط ولی عصر که مرکز مخابرات شیراز بود و یه بخشی بود مخصوص اینترنت رفتم گفتم جمعش کنین رسیدم خونه تموم بود :)

واقعا؟ آخه من رفتم اونجا گفتم بهشون می خوام جمع اوری کنم یارو نشست 2 ساعت واسه من حرف زد که ما بهترینیم و فلانیم. ازم پرسید شما از چه چیزی ناراضی هستید، گفتم پشتیبانی تون افتضاحه. آدم رو خر گیر اوردن. بعد پرسید چرا؟ گفتم یه بار در مورد پینگ سوال داشتم چرت و پرت تحویلم دادن برای همین می خوام جمع اوری کنم. فکر کنم برای همین می خوان الافم کنن.

مرکز مخابرات منطقه ما دقیقا 400 متر باهامون قاصله داره. الان صبحانه رو بخورم میرم اونجا.
مرسی حمید.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or