بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان کسی تا حالا ترافیک اضافه استفاده کرده که بدهی بابت ترافیک بالا بیاره ؟! امروز رفتم که دو گیگ تمدید کنم دیدم 40000 تومن بدهی دارم ( UNITS - 40000 ) :| تو این 4 سال این اولین باره این بلا سرم اومده :|

پ ن : هیچ موقع مهموناتونو همراه با یه پیج youtube تنها نذارید ..

دوستان کسی تا حالا ترافیک اضافه استفاده کرده که بدهی بابت ترافیک بالا بیاره ؟! امروز رفتم که دو گیگ تمدید کنم دیدم 40000 تومن بدهی دارم ( UNITS - 40000 ) :| تو این 4 سال این اولین باره این بلا سرم اومده :|

پ ن : هیچ موقع مهموناتونو همراه با یه پیج youtube تنها نذارید ..

اگه شاتل هستی که طبیعیه

دوستان برا مسافرت اومدیم شمال و جایی که ویلا داریم جایی زیبا و عالیه و بزرگ شده همون جام تو شمال ولی حیف که مبین نت اونجا کار نمی کنه این چند روزا مبین نت کار نمی کرد و کلا کار نمی کنه تو این منطقه دقم داد و دلم بدجور برا بازی سنتر تنگ شده بود دوستان راهی نیست به این مبین نتیا به گوششون برسونیم که اون منطقرم با اونهمه وسعت تحت پوشش قرار بدن تا ما هر بار برا مسافرت میاییم اینور نقره داغ نشیم .

خوب شاتل عزیز هم به مرض تمام شرکت های موفق ایرانی دچار شد که حاصلش جو زدگی شدید و افتادن تو سراشیبی هست.یک 3 سالی هست ازش سرویس میگیرم هر چی خاطره خوب بود تو این مدت تو این 1 ماه از حلقوم ما کشید بیرون ...الان دارم ان پست رو مینویسم سرویس 512 من سرعت دانلودش بین 1 تا 5 متغیر! هستکه قطعی هم داره گهگاه...البته طبق گفته خودشون مشکلی نداره!
اینکه میبینید سرعتش روزا زیاده به خاطر اینه که اونجا مساله براشون سرعت نیست حجمه!هرچی سرعت بیشتر شما زودتر حجم رو مصرف میکنید و مجبور میشید بیشتر حجم بخرید دقیقا یک نوع حیله است(البته مفید یا مضر بودنش بستگی به خود فرد داره)
شب ها هم که رایگان شده فکر کنم نسبت شیرشون 1 به 100 هست که من میانگین 2.5 کیلو بایت دانلودم هست!
به هر حال فکر کنم مجبور بشم برم پارس آنلاین بگیرم
1.gif

پ.ن:حیف شاتل....

پارس نگیر که مزخرفه

دوستان کسی فیمت اینترنت 1مگ و 2مگ مخابرات رو میدونه؟ ( با حجم های مختلف )
شنیدم مخابرات توی ساعات مجانی افت سرعت نداره , درسته؟
پارس انلاین دیگه کلافم کرده

آخرین ویرایش:
دیگه نمیتونم این مخابرات رو تحمل کنم الان 3 ماهه از دانلود عقب افتادم .
از کجا سرویس بگیرم ؟! (تهران)
پینگ برام مهم نیست چون انلاین بازی نمیکنم نهایت یه WOW بزنم !

کسی اینجا پارس آنلاین سروس 1 مگابیت داره ؟
اگه کسی داره لطف کنه بگه سرعت دانلود روزانه و شبانه اش چقدره ؟
من دارم , روزا عالیه 200 به بالا
شبا جدیدا ترکیده از ساعت یک تا سه بین 40 و 50 و از سه به بعد هم کم کم زیاد میشه ساعت 5 میشه حدود 80 :d

دیگه نمیتونم این مخابرات رو تحمل کنم الان 3 ماهه از دانلود عقب افتادم .
از کجا سرویس بگیرم ؟! (تهران)
پینگ برام مهم نیست چون انلاین بازی نمیکنم نهایت یه WOW بزنم !
کسی نبود جواب بده ؟!
یه ISP بگید که سرعت دانلود شبانه ش بالا باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or