بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بابا اين شهراد چشه؟

خيلى قطع ووصل دارهههههههههه
از اول هم همينجورى بود
پينگم كه اصلاً نابودههههههههههه يعنى هيچى آشغال
ولى سرعت دانش 400kb/s عاليه
حالا پينگمو چطورى درست كنم؟ خواهشاً كممممممممممممممممممممممممممممممممك

بابا اين شهراد چشه؟

خيلى قطع ووصل دارهههههههههه
از اول هم همينجورى بود
پينگم كه اصلاً نابودههههههههههه يعنى هيچى آشغال
ولى سرعت دانش 400kb/s عاليه
حالا پينگمو چطورى درست كنم؟ خواهشاً كممممممممممممممممممممممممممممممممك
شما تهراني ؟ چون من مشكلي ندارم

تست از وضعیت فعلی سرویس Ultra مخابرات (آذربایجان شرقی)

تست از سایت Speed test :

تست از سرعت دانلود (ساعت 16.04):

alamto_13327618931.jpg

سلام
دوستان من حدود 2 سال از پارس انلاين سرويس ميگيرم جديدا خيلي Read ـه ميخوام ISP ـيم رو عوض كنم . فقط پينگ واسم مهمه
شما كجا رو پيشنهاد ميكنيد ؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من حدود 2 سال از پارس انلاين سرويس ميگيرم جديدا خيلي Read ـه ميخوام ISP ـيم رو عوض كنم . فقط پينگ واسم مهمه
شما كجا رو پيشنهاد ميكنيد ؟

هیج جا ! پینگ تو اینترنت ما اصلا تعریف نشده .... با سرور های داخل پینگ پایین ولی با سرور های خارجی همیشه بالاست فرقی هم نداره شما از کجا سرویس بگیرید.
من پارس انلاین - صبا - درنا - مخابرات همه رو امتحان کردم کیفیت = زباله :(

اينترنت همه READه قبلا (حدود يك ماه پيش ) امكان نداشت پينگم از 200بالا تر بره ولي بعد اين قضيه لنگر و 16 برابر شدن سرعت نت ...داره تو هوا سير ميكنه...

خوب شاتل عزیز هم به مرض تمام شرکت های موفق ایرانی دچار شد که حاصلش جو زدگی شدید و افتادن تو سراشیبی هست.یک 3 سالی هست ازش سرویس میگیرم هر چی خاطره خوب بود تو این مدت تو این 1 ماه از حلقوم ما کشید بیرون ...الان دارم ان پست رو مینویسم سرویس 512 من سرعت دانلودش بین 1 تا 5 متغیر! هستکه قطعی هم داره گهگاه...البته طبق گفته خودشون مشکلی نداره!
اینکه میبینید سرعتش روزا زیاده به خاطر اینه که اونجا مساله براشون سرعت نیست حجمه!هرچی سرعت بیشتر شما زودتر حجم رو مصرف میکنید و مجبور میشید بیشتر حجم بخرید دقیقا یک نوع حیله است(البته مفید یا مضر بودنش بستگی به خود فرد داره)
شب ها هم که رایگان شده فکر کنم نسبت شیرشون 1 به 100 هست که من میانگین 2.5 کیلو بایت دانلودم هست!
به هر حال فکر کنم مجبور بشم برم پارس آنلاین بگیرم
1.gif

پ.ن:حیف شاتل....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or