بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خواهشن همه دوستان نظر بدن.

من برای خونه از 4 سال پیش سرعت 256 نا محدود از ISP داتک دارم.خیلیم رازیم ازش.سرعت دانلودم 30 تا 40 هست.سرویس محدود به کارم نمیاد.چون بعضی وقت ها هم زمان 3 تا لپ تاپ روی نتن.ماشالا همم آلبومای عکس کتاب چهره ها باز میکننو فیلمو این حرفا :))
الان میخوام یه سرویس محدود سرعت بالا بگیرم.سرعت دانلودم میخوام زیر 120-30 کیلوبایت تو ثانیه دیگه نباشه.فقط برای مصرف خودم یه نفر میخوام و برای وب گردی نه دانلود.پسر داییم ADSL2 از پارس آنلاین داره با سرعت 128 که سرعت دانلودش از 110 هست شبا تا 200 هم میرسه گاهی اوقات و اینکه از 1 صبح تا 6 هم دانلودش رایگانه.
میخواستم راهنمایی کنید چه سرویسی بگیرم ؟؟؟ از کجا ؟؟؟؟ با چه سرعتی ؟؟؟؟ و چقدر ترافیک ؟؟؟ هزینه ماهانشم بیشتر از 15 الی 20 تومن نشه توی ماه.ون نیاز به ترافیک بالا ندارم.چون دانلود ندارم.پینگ هم برام مهم نیست.چون برای بازی نمیخوام اصلا
اگرم مثل پارس آنلاین شب تا صبح دانلودش رایگان باشه که عالیه دیگه.

آخرین ویرایش:
چند دستی مدرن وارفیر 3 با خارجی ها بازی کردم نمیدونم چه طور میشد که پینگ من از همه بهتر میشد (من 2 خط زرد میگرفتم و بقیه 1 دونه خط قرمز)

حالا نکتش چیه ؟

این که من شده بودم ضد گلوله و اونا مثل اسکول ها شده بودن ، آقا هیچکی حریفم نمیشد که ، تازه من بازیم زیاد خوب نیست معمولیه ولی 20 نفرو کشتم ، منی که به بد بختی 2 نفرو نمیتونستم پشت سر هم بکشم 6 نفر (حد اقل) کیل استرایک کردم با کلی دیگه

میخواستم بگم الان فهمیدم چه طوریه که انقدر بازی حریف هام به نظرم خوب میومد ، خداییش تاثیرش وحشتناکه ، من هی میگفتم اینا چطوری انقدر سریع عمل میکنن:d (البته میدونستم که پینگ هم تاثیر داره ولی نمیدونستم تا انقدر !!! )

تا پینگت نسبت به حریف بهتر نباشه نمیتونی میزان تاثیرش رو متوجه بشی ( یعنی هر دو حالت رو باید تجربه کرده باشی )

تست با سرور پاریس
1850374398.png

دوستان پینگم خوبه؟

سلام.من اینترنت 384 دارم باید سرعت دانلودش 48 باشه ولی در عمل زیر 40 هست آیا راهی برای تنظیمات در IDM هست تا به سرعت مورد نظر رسید یا ایراد از ISP هست (و یا این یک مشکل کلی هست و لاینحل)
ممنون

خواهشن همه دوستان نظر بدن.

من برای خونه از 4 سال پیش سرعت 256 نا محدود از ISP داتک دارم.خیلیم رازیم ازش.سرعت دانلودم 30 تا 40 هست.سرویس محدود به کارم نمیاد.چون بعضی وقت ها هم زمان 3 تا لپ تاپ روی نتن.ماشالا همم آلبومای عکس کتاب چهره ها باز میکننو فیلمو این حرفا :))
الان میخوام یه سرویس محدود سرعت بالا بگیرم.سرعت دانلودم میخوام زیر 120-30 کیلوبایت تو ثانیه دیگه نباشه.فقط برای مصرف خودم یه نفر میخوام و برای وب گردی نه دانلود.پسر داییم ADSL2 از پارس آنلاین داره با سرعت 128 که سرعت دانلودش از 110 هست شبا تا 200 هم میرسه گاهی اوقات و اینکه از 1 صبح تا 6 هم دانلودش رایگانه.
میخواستم راهنمایی کنید چه سرویسی بگیرم ؟؟؟ از کجا ؟؟؟؟ با چه سرعتی ؟؟؟؟ و چقدر ترافیک ؟؟؟ هزینه ماهانشم بیشتر از 15 الی 20 تومن نشه توی ماه.ون نیاز به ترافیک بالا ندارم.چون دانلود ندارم.پینگ هم برام مهم نیست.چون برای بازی نمیخوام اصلا
اگرم مثل پارس آنلاین شب تا صبح دانلودش رایگان باشه که عالیه دیگه.

کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟

سرعت امروز اینترنت من!

1853156757.png

1853170353.png

سرعت دانلودم روی 26.5 و آپلودم روی 12 کیلوبایت در ثانیه ثابته! فقط پینگم همیشه خوبه بین 50 تا 80 است!!!=((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or