سلام به همه دوستان بازی سنتر.
بخاطر غیبت معذرت میخوام و امیدوارم حال همه خوب باشه.
...
امروز یعنی همین الان خواستم بعد از مدتها یه تریس بگیرم ببینم چه خبره! که با چیز باورنکردنی روبه رو شدم! هیچ توضیحی براش پیدا نکردم! پینگم با 4.2.2.4 به 30ms رسیده که بینظیره برای ایران! من از ارتباط داده های شهرمون (مهاباد) سرویس وایرلس دارم.
هم تریس و هم پینگ:
![]()
.
نگران نباش ثابت نیست نت ایران![]()
.
این چیزترینگه به پست من خورده یا ****خر . پینگم تا 150 میتونه باشه .
سلام به همه دوستان بازی سنتر.
بخاطر غیبت معذرت میخوام و امیدوارم حال همه خوب باشه.
...
امروز یعنی همین الان خواستم بعد از مدتها یه تریس بگیرم ببینم چه خبره! که با چیز باورنکردنی روبه رو شدم! هیچ توضیحی براش پیدا نکردم! پینگم با 4.2.2.4 به 30ms رسیده که بینظیره برای ایران! من از ارتباط داده های شهرمون (مهاباد) سرویس وایرلس دارم.
هم تریس و هم پینگ:
![]()
اون قدیما (پینگت منو یاد سیگنال میندازه
کل پینگ کشور هم مدتی هست بهتر شده
الان واسه من SSL ها بستس
توی بازی چنده ؟
( بعد مدت ها دیدی پینگت اومده پایین پیدات شدا شیطون :d )
سلام....دوستان داتکی لطف میکنند trace 4.2.2.4 بذارن ؟
اره اونم کمتر شده . غیر از پینگ 5 پینگ 40 و اینا هم داشت . ولی تو تریس ip هارو نشون نداد مخفی کرد .اون قدیما () پینگ سیگنال 90 اینا بود! مگه الان کمتر هم شده؟
تو جهاد 3 دارم با روسیه 80 میگیرم. بقیه کشورها رو هنوز تست نکردم! به چندتا از دوستانم که از این شرکت میگیرن زنگ زدم داشتن میرقصیدن از خوشحالی
میگم این مسیرو یه آنالیزی بکن سهراب!اولی مودم خودمه دومی انتن شرکت و سومی ماله شرکت تهرانی که ازش اینرتنت گرفتیم و چهارمی زیر ساخت (؟!) احتمالا و پنجمی.....
![]()
دوستان تو اصفهان چی شرکتی پینگش خیلی خوبه؟ من پارس دارم راضی نیسم ولی چون هیچ شرکتی ماهیانه ترافیک زیاد نمیده (20&30 gb) مجبورما همینا داشته باشم
اره اونم کمتر شده . غیر از پینگ 5 پینگ 40 و اینا هم داشت . ولی تو تریس ip هارو نشون نداد مخفی کرد .
---------- نوشته در 02:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------
اریا گستر اسپادانا - وایرلس
سیگنال داره و پینگ های فضایی میگیره .
اون قدیما () پینگ سیگنال 90 اینا بود! مگه الان کمتر هم شده؟
تو جهاد 3 دارم با روسیه 80 میگیرم. بقیه کشورها رو هنوز تست نکردم! به چندتا از دوستانم که از این شرکت میگیرن زنگ زدم داشتن میرقصیدن از خوشحالی
میگم این مسیرو یه آنالیزی بکن سهراب!اولی مودم خودمه دومی انتن شرکت و سومی ماله شرکت تهرانی که ازش اینرتنت گرفتیم و چهارمی زیر ساخت (؟!) احتمالا و پنجمی.....
![]()
اقا سهراب دلیل اینکه من با این وضعیت تو بازی مشکل دارم چی میتونه باشه.....
سلام دوستان
علت اینکه می بینید پینگ سرور ۴.۲.۲.۴ یا برخی از سرورهای خارج از کشور دیگه ی برخی از شرکت ها به طور تعجب آوری پایین هست به خاطر اینه که: این یه سرویس خاص از زیرساخته که بعضی از شرکت ها دریافت می کنند ؛ یه سرویس بسیار جذاب که زمان تاخیر ارتباط با سرورها را هم کاهش میده. علت اینکه توی تست مسیریابی IP های میانی را نمی بینید به خاطر اینه که این سرویس چیزی شبیه V P N هست. یعنی اینکه تا IP مقصد ارتباطی شبیه V P N ایجاد میشه و به همین خاطر روترهای میانی قابل مشاهده نیستند. همچنین چیزی شبیه Image گرفتن هست از سرور مقصد. این سرویس برای شرکت ها هزینه ی بالایی داره و ممکنه فقط برای سرورهای خاص مثل همین ۴.۲.۲.۴ تنظیم بشه. (به خاطر اینکه زمان تاخیر این DNS سرور معروف کاهش پیدا کنه و وب گردی سریع انجام بشه)
شما میتونید DNS سرورتون را همین ۴.۲.۲.۴ و DNS سرور های با زمان پینگ پایین دیگه تنظیم کنید و وب گردی بسیار سریعی داشته باشید....