بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از کجا این حرفو میزنید
چون همشون جیره خور مخابرات ـن و مخابرات پهنای باند رو تقسیم میکنه و احتمالا به خاطر اینکه فعلا دارن تجهیزات رو تست میکنن فعلا دادن به فناوا !

17od93z1skz2ajsx57kc.jpg

برا مخابرات 128 چه طوره ؟!

چون همشون جیره خور مخابرات ـن و مخابرات پهنای باند رو تقسیم میکنه و احتمالا به خاطر اینکه فعلا دارن تجهیزات رو تست میکنن فعلا دادن به فناوا !

17od93z1skz2ajsx57kc.jpg

برا مخابرات 128 چه طوره ؟!

مخابرات اصلا پهنای باند رو عرضه نمیکنه . این کارو شرکت زیرساخت میکنه . در ضمن چیزی به عنوان تقسیم شدن وجود نداره . هر شرکتی یک مقدار میخره و همون رو بهش میدن .
تست تجهیزات هم اصلا به این صورت که بخوان اول به یک شرکتی واگذار کنند ، امکان نداره .
اگر قرار بود همه از این مسیر برن که اینترنت کل کشور در عرض 1 ثانیه منفجر میشد ...

بچه های فن اوا ، یک تست تریس بگیرید با 4.2.2.4 . شنیدم مسیر فن اوا شده از ایتالیا )seabone( برای همین پینگ همشون اومده زیر 130 . یک امتحان بکنید ...
پینگ ِ من خیلی خوب شده الان هم 200 شده. قبلا افتضاح بود. اما سرعت نتم یه چند ثانیه میره بالا بعدش میاد پایین روانی شدم.

پینگ ِ من خیلی خوب شده الان هم 200 شده. قبلا افتضاح بود. اما سرعت نتم یه چند ثانیه میره بالا بعدش میاد پایین روانی شدم.

داداش مرتضی این عادیه الان 20 روز همه در عذاب هستن . و کاریشم نمیشه کرد . هیچ کار . کاش یکی تو این مملکت به فکر ما بود و این وضع اصف بار اینترنت ایرانو یه کم متحول می کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or