qozmyox
کاربر سایت
شانس خوبی داری . الان گفتم 4 تا داتکی دیگه هم تست کنند . یکی 180 بود . یکی 160 . یکی 150 . اون یکی هم 125
البته اونا مسیرشون با این فرق داشت
شانس خوبی داری . الان گفتم 4 تا داتکی دیگه هم تست کنند . یکی 180 بود . یکی 160 . یکی 150 . اون یکی هم 125
اي گفتي....چه بلايي كه سرم نياوردن...شبا كه كلا قطع بود روزا هم پينگ پوكيده بود...به هیچ وجه شاتل نگیرید. به قول یکی از دوستان که می گفت فقط اوایل خوب سرویس می دن واقعا همینطوره. اول ۱۲۰k دانلود می کردم. حالا شده ۶۰k. زنگ زدم می گم چه وضعشه؟! میگه اگه می خوای برات بکنیم ۳۰k که دیگه تغییر نکنه!!!!!!
به هیچ وجه شاتل نگیرید. به قول یکی از دوستان که می گفت فقط اوایل خوب سرویس می دن واقعا همینطوره. اول ۱۲۰k دانلود می کردم. حالا شده ۶۰k. زنگ زدم می گم چه وضعشه؟! میگه اگه می خوای برات بکنیم ۳۰k که دیگه تغییر نکنه!!!!!!
شانس آوردی که سرویست روی interleave نیست, برای من هم یک زمانی پینگ داخل کشور روی 10 میلی بود ولی الان شده 40 میلی.

مدیا فایر فیـلتر شده یا واسه من فیـلترهه ؟![]()

... الان گفت دوباره تست کنم تابم اوت داد ... گفت مشکل نداره من چک کردم...

آره منظورم شما بودیمن همون روز اول نگفتم خدایی ؟ همه ریختن سرم شاتل خداست نمونه نداره و این حرف ها.
آره منظورم شما بودی
لعنت بهشون! وقتی گفتم با این اوصاف منم قطعش می کنم لحنش برگشت انگار. سگ مخابرات میارزه به شاتل