بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

13763475333592282703.png
شانس خوبی داری . الان گفتم 4 تا داتکی دیگه هم تست کنند . یکی 180 بود . یکی 160 . یکی 150 . اون یکی هم 125
البته اونا مسیرشون با این فرق داشت

به هیچ وجه شاتل نگیرید. به قول یکی از دوستان که می گفت فقط اوایل خوب سرویس می دن واقعا همینطوره. اول ۱۲۰k دانلود می کردم. حالا شده ۶۰k. زنگ زدم می گم چه وضعشه؟! میگه اگه می خوای برات بکنیم ۳۰k که دیگه تغییر نکنه!!!!!!

به هیچ وجه شاتل نگیرید. به قول یکی از دوستان که می گفت فقط اوایل خوب سرویس می دن واقعا همینطوره. اول ۱۲۰k دانلود می کردم. حالا شده ۶۰k. زنگ زدم می گم چه وضعشه؟! میگه اگه می خوای برات بکنیم ۳۰k که دیگه تغییر نکنه!!!!!!
اي گفتي....چه بلايي كه سرم نياوردن...شبا كه كلا قطع بود روزا هم پينگ پوكيده بود...

من همون روز اول نگفتم خدایی ؟ همه ریختن سرم شاتل خداست نمونه نداره و این حرف ها.

1815346673.png

به پشتیبانی شاتل ایمیل زدم این عکسو میگم پینگم خرایه ... میگه مشکلی نیست پینگ تا 350 خوبه ....بعد آدرس خود شرکت رو داده میگه با این تست کن اگه پاییین بود مشکلی نیست...گفتم این آدرس شرکت هستش بایدم با این پینگم پایین باشه...گفت با 4.2.2.4 تست کن گفتم تایم اوت میده ...گفت دوباره تست کن شده 350...گفت دوباره تست کن شد 500...الانم داره توضیح میده پینگ به چه عواملی بستگی داره:|... الان گفت دوباره تست کنم تابم اوت داد ... گفت مشکل نداره من چک کردم...:((

ویرایش:تا خاستم بگم چرا ....طرف رفت:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or