بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ما که از مخابرات گرفتیم.
ایراد!ایراد نداریم.شما مخابراتی؟نه دیقه.:d
(برگرفته شده از کلیپ ایراد!)

---------- نوشته در 08:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

بابا برا ماکه هنوز پیام گرم بستس بازم نمیشه یا حقم باز نمیشه.
اره بابا الکی گفتم صداشو در نیار اگه خدا بخواد گوش شیطون کر بعد از اندی روز دوباره بازش کرده.:-$
شتر دیدی ندیدی.

سال 1400 ...رکورد سرعت توسط 1 ایرانی! طبق اخبار رسیده یکی از بازماندگان کشور توانست در مسابقه ای که در آن باید قبل از باز شدن صفحه گوگل از ایران به شرکت مایکروسافت رود

و به دیوار این شرکت دست بزند را در 3000000000000 ثانیه شکست .آینده در دست ماست شک نکنید....این هم بگذرد.

من هنوز برای دسترسی به ایمیل مشکل دارم....
دوستان این محدودیت ها همچنان ادامه داره، ببینید من کی گفتم;)
هر از چند گاهی محدودیت ها رفع میشه اما دوباه روز از نو روزی از نو! :d

من یه پیشنهادی دارم:

حالا که هر روز برای دسترسی امن به ایمیل ها محدودیت اعمال می کنند، بهتره اگه کار خیلی مهمی(مثلاً اقتصادی و ...) با استفاده از ایمیل نداریم، از سرویس ایمیلی استفاده کنیم که دسترسی با پروتکل SSL به اون اختیاری باشه... مثلاً با آدرس زیر با پسوند های مختلف میشه آدرس ایمیل ساخت و بدون SSL یا با SSL به صندوق ایمیل دسترسی داشت:

Free Webmail and Email by mail.com | Sign Up Now!

در مورد مسنجر هم نمیدونم آیا همیچین امکانی هست که بدون SSL یا حالا پروتکل های امن دیگه از اونها استفاده کرد یا نه. کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟ مثلاً مسنجر وطنی ای در این زمینه وجود داره؟! یا حالا خارجی اون اصلاً هست؟

من هنوز برای دسترسی به ایمیل مشکل دارم....
دوستان این محدودیت ها همچنان ادامه داره، ببینید من کی گفتم;)
هر از چند گاهی محدودیت ها رفع میشه اما دوباه روز از نو روزی از نو! :d

من یه پیشنهادی دارم:

حالا که هر روز برای دسترسی امن به ایمیل ها محدودیت اعمال می کنند، بهتره اگه کار خیلی مهمی(مثلاً اقتصادی و ...) با استفاده از ایمیل نداریم، از سرویس ایمیلی استفاده کنیم که دسترسی با پروتکل SSL به اون اختیاری باشه... مثلاً با آدرس زیر با پسوند های مختلف میشه آدرس ایمیل ساخت و بدون SSL یا با SSL به صندوق ایمیل دسترسی داشت:

در مورد مسنجر هم نمیدونم آیا همیچین امکانی هست که بدون SSL یا حالا پروتکل های امن دیگه از اونها استفاده کرد یا نه. کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟ مثلاً مسنجر وطنی ای در این زمینه وجود داره؟! یا حالا خارجی اون اصلاً هست؟

اگر هدف سوق دادن کاربرا به استفاده از سرویسهای ایمیل داخلی باشه که من یکی به هیچ وجه زیر بار نمی روم و نه از لحاظ امنیت و نه از لحاظ کاربری و دسترسی اونو قابل اتکا نمی دونم، مخاطبان ما که سرویس داخلی ندارن و ما هم مثل بقیه باید بتونیم از این سرویسها بدون اما و اگر براحتی استفاده کنیم، نه تنها عقب نشینی کردن درست نیست بلکه باید اعتراض به این روند ایجاد اختلال در اینترنت رو بیشتر هم بکنیم.

مسنجر و ایمیل باز شده ولی wpn هنوز کانکت نمیشه؟

بله، هنوز هم اونا وصل نمیشن.

دیشب نمیدونم چی شده بود ! ولی این rate download رو تجربه کردم , خیلی تجربه شیرینی بود خداییش :d

180 mb زیر 4 دقیقه !
595Untitled_2_.jpg

البته بعد از دانلود به حالت قبل برگشت

دیشب نمیدونم چی شده بود ! ولی این rate download رو تجربه کردم , خیلی تجربه شیرینی بود خداییش :d

180 mb زیر 4 دقیقه !
595Untitled_2_.jpg

منم یه بار شارژم تموم شد مخابرات بهم سرعت 1 مگ یه روزه هدیه داد با سرعت 600 کیلو بایت دانلود میکردم ولی روز بعد تموم شد:((... ( اینو بگم نتم 256 مخابراته و سرعت دانلود 30 کیلو بایت در حالت عادی )

من یه پیشنهادی دارم:

من اكانت ساختم ولي نمي تونم برم توي اكانتم، يعني لاگين ميشم ولي يه 100 سال طول ميكشه بره تو اينباكس#:-s كه نرفتنش بهتر از رفتنش هست

180 mb زیر 4 دقیقه !
595Untitled_2_.jpg

Cache Server :) منم با این حالت تا 13 مگ رو تجربه کردم . تست هاش تو صفحه های قبل تر هست .

آخرین ویرایش:
دادا با یه چرخ ساده تو گوگل میفهمی چه روش های برای عبور از *****ینگ فیسبوک هست ...
ای بابا
شما هم ول کن نیستین ها

من خودم توی این چیزا استدم نمیخوام اینجا چیزی رو بیان کنم و گرنه همه چیز رو میگفتم
هزار تا راه وجود داره میدونم:دی

این دوستمون پرسیده بود فی.س.ب.و.ک کی ژیلتر شد منم گفتم کی باز بوده که الان تازه ژیلتر بشه؟؟

اگر هدف سوق دادن کاربرا به استفاده از سرویسهای ایمیل داخلی باشه که من یکی به هیچ وجه زیر بار نمی روم و نه از لحاظ امنیت و نه از لحاظ کاربری و دسترسی اونو قابل اتکا نمی دونم، مخاطبان ما که سرویس داخلی ندارن و ما هم مثل بقیه باید بتونیم از این سرویسها بدون اما و اگر براحتی استفاده کنیم، نه تنها عقب نشینی کردن درست نیست بلکه باید اعتراض به این روند ایجاد اختلال در اینترنت رو بیشتر هم بکنیم.
متاسفانه نگاه امنیتی به فناوری وجود داره و برای حل مشکل هم خیلی راحت صورت مساله را پاک می کنند....

خیلی معذرت میخوام ؛ اینجا امضا ، اعتراص همگانی و ... جهت حل مشکلات اینترنت فایده ای نداره و دردی را دوا نمی کنه! اما با این وجود معتقدم انجام این کارها از انجام ندادن آن ها بهتر هست... من همیشه سعی می کنم واقع نگر باشم و مبتنی بر واقعیات نظر بدم و الان هم مطمئن هستم که ۱ میلیون نفر و حتی بیشتر هم نامه ی اعتراض به وضع کنونی نامناسب اینترنت را هم امضا کنند هیچ اتفاق خاصی نمیفته.
این مشکلات حل نمیشه. اتفاقاً بنده هم مثل شما معتقدم باید سرور محلی و لوکال از سرویس دهنده های معروف در داخل کشور وجود باشه و از ارتباط اونها با مجموعه ی فناوری اطلاعات کشور پیشرفت حاصل بشه اما اون کسانی که متولی و مسئول اینترنت در کشور هستند مثل من و شما فکر نمی کنند!
من اكانت ساختم ولي نمي تونم برم توي اكانتم، يعني لاگين ميشم ولي يه 100 سال طول ميكشه بره تو اينباكس#:-s كه نرفتنش بهتر از رفتنش هست
سلام... نباید مشکل خاصی برای ورود به وجود بیاد در صورتی که روی عبارت " turn SSL on " کلیک نکرده باشید.
من الان تست کردم مشکل خاصی نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or