بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرعت دان رو حال کنید!:دی 128 عصر انتقال داده ها
01896769530488194571.jpg

آخه وقتی GOOGLE هست آدم دیوونه ی که بره GOOLGE بنویسه؟؟
ایشون اشتباهی نوشتن goolge فکر کردن گوگل هم چیلتر شده[

دوست عزیز درست هم بزنی ***** شده
بابا چرا اینطوری نقل قول میکنی؟؟
یک جوری نقل قول کردی انگار که من همچین حرفی زدم:دی

هنوز برای همه ژیلتر نشده دارن کم کم نمه نمه خراب میکنن گوگلو تا یک دفعه شک به مردم وارد نشه
همین الان برای من گوگل چیلتر نیست اما باز نمیشه هرچی زور میکنه باز نمیشه.
ولی مطمئنم تا چند هفته ی دیگه ...
:دی

---------- نوشته در 03:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 PM ارسال شده بود ----------

دوستان نظرتون راجع به این چیه نامحدود 128؟
بین ساعت 2 تا 5 ظهر هم همینجوریه :
1780563662.png
سرعت برای 128 خیلی خوبه ولی پینگ...
پینگ که طبیعیه همیشه شاتل ضایع بوده

تمام این شکایاتی که از شاتل میشه بیشتر توی همین فرومای بازی هست
بخاطر این که ملت به جای اینکه دنبال سرعت دانلود باشن دنبال پینگن...

توی فرومای عمومی که کسی مثل ما اینقدر بازی دانلود نمیکنه که شبا سرعتشو بیارن پایین
فوقش بخواد طرف دانلود کنه هفته ای یک فیلم HD 1080p دانلود میکنه که اونم حجمش 2 گیگ بیشتر نیست
برای همینه که اینجا خیلی ملت از شاتل ناراحتن

---------- نوشته در 03:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:40 PM ارسال شده بود ----------

سرعت دان رو حال کنید!:دی 128 عصر انتقال داده ها
01896769530488194571.jpg
یک دهمه عکست بیشتر باز نمیشه
دوباره آپلود کن

سلام
بچه ها كلا مخابرات تو همه مراكز كيفيت سرويسش خوبه يا فقط تو بعضي از مراكز مخابراتي اينجوريه؟
كلا نظرتون درباره اينترنت مخابرات چيه؟

سلام
بچه ها كلا مخابرات تو همه مراكز كيفيت سرويسش خوبه يا فقط تو بعضي از مراكز مخابراتي اينجوريه؟
كلا نظرتون درباره اينترنت مخابرات چيه؟
چرت و پرت به تمام معنا
شاید از نظر پینگ خوب باشه (شاید) ولی از نظر سرعت هیچی نیست
وقتی توی ایران آی اس پی های خصوصی اینقدر وضعشون خرابه دیگه فکر کن دولتی چجوریه دیگه...
اصلا پیشنهاد نمیکنم

چرت و پرت به تمام معنا
وقتی توی ایران آی اس پی های خصوصی اینقدر وضعشون خرابه دیگه فکر کن دولتی چجوریه دیگه...
اصلا پیشنهاد نمیکنم

نه اتفاقا
ISP یک منطقه خوبه (یا یک شهر ) یک جا دیگه بده ! همش بستگی به شلوغی منطقه مخابراطی و... داره . دوستنم 16 گیگ 512 رو ماهی 20 تومن از مخابراط میگرفت سرعتش همیشه 200-300 بود پینگشم بد نبود .
چون هر منطقه فرق میکنه خود آدم باید تست کنه هر ISP که ببینه کدوم خوبه . البته وایرلس فرق داره و باید یکسان باشه همه جای شهر .

چرت و پرت به تمام معنا
اصلا پیشنهاد نمیکنم

چرت و پرت کجا بود ؟! درسته الان پینگم زیاد شده ولی خوبه . 20 تومن میدی ماهی تو روز 3 گیگ ( حداقل ) دانلود میکنی .
تا چند روزه قبل mw3 فقط پینگ 3 خط پیدا میکرد .
تازه بیشتر وقتا که با ایرانیا بازی میکردم من هاست میشدم .

چرت و پرت کجا بود ؟! درسته الان پینگم زیاد شده ولی خوبه . 20 تومن میدی ماهی تو روز 3 گیگ ( حداقل ) دانلود میکنی .
یه سوال داشتم پینگ تمام مراکز اینترنت شهرمون رفته بالا الان با تهران حدود 300 هست ولی سرعت نیومده پایین ربطی به انتخابات داره یا نه!یعنی بعد از انتخابات درست میشه یا نه!
من شاتل و پارس آنلاین و فن آوا و مخابرات و اینترنت دانشگاه رو تست کردم همه اینطورین!کاری میشه کرد یا نه(برم شکایت کنم یا برم کار دیگه ای بکنم)
بعد هم برای من bing بالا نمیاد از شما چطور!

با تهران بین 15 تا 30 میلی ثانیه پینگ میگیرم ولی با خارج تو روز 150 شب 250 شبا هم که دیگه ترکیده سرعت هم افت پیدا میکنه واسه دانلود !‌تا هفته قبل هچ مشکلی نداشت ! دولت محترم ممنون . :)

با تهران بین 15 تا 30 میلی ثانیه پینگ میگیرم ولی با خارج تو روز 150 شب 250 شبا هم که دیگه ترکیده سرعت هم افت پیدا میکنه واسه دانلود !‌تا هفته قبل هچ مشکلی نداشت ! دولت محترم ممنون . :)

میخوای بری تو جمع تزریقی های ساندیس ؟ :)):|

دقیق منظورتو نگرفتم
بیشتر توضیح بده.!

الان همون سرعت و پینگی که شما میگیری شاتل هم میده همون 1 به 10 و از این چیز ها

ولی من محدودش رو میگم مثلا محدود 128 سرعت دانلودش در روز چقدره؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or