بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

۲۲ بهمن که تموم شد. جریان چیه پس؟ مسخره ایم ما؟ همینجوری نشستیم جیکمونم در نمیاد

دوست عزیز، تاریخ رو اشتباه گرفتی فقط! ، وگرنه دلیل قطعی درسته. به حساب من تا 3 روز دیگه همین همین وضعیت پابرجاست، هدف اون بوده نه این!

١٠ دقيقه اي هست تقريبا درست شده فكر كنم من الان چند جا log in نميشد بكني تست كردم درست شده

نه متاسفانه هنوز درست نشده. همون وضعیت قبلی هست.

اقا من به مشکل برنخوردم والا فقط دیشب میخواستیم از بانک سپه پول اینترنتی بریزم که نشد و v...p....n هم باز میشد راحت اما فیییس بوک رو log in نمیکرد.امروز صبح چک کردم دیدم همه چی درست درست هست.با این حال امیدوارم که ایشاالله مشکل همتون حل بشه و بتونید به کارهاتون برسید .
به هر حال مشکلی هست که گریبان گیر بیشتر افراد میشه.به امید فردای بهتر

برای من هم باز شد

سراسری باز شد :d

خیر، برای من هنوز باز نشده،هنوز هم یاهو مسنجر و ایمیل ها وصل نمیشن بدون شیلتر.
بنابراین سراسری باز نشده.

ویرایش: سرویس فروشگاهیی ما هم که از شاتل هست هنوز همینطوریه، برای تهران فکر نمی کنم که سرویسها باز شده باشن.

آخرین ویرایش:
دیشب باسه من بدون نیاز به هیچ چیزی و خیلی عادی باز شد چند بار هم باز و بسته کردم
اخر شب دوباره بسته شد
فکر کنم این مخابرات باز کرده که یهو بهمون اینجوری کنه
tdht8fqupb81f8g5lrp.jpg

---------- نوشته در 10:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 AM ارسال شده بود ----------

همین الان امتحان کردم باز شد
این کارو کنید احتمالا جواب میده
اول با use http p r o x y ساینین کنید بعد حالت معمولی باز میشه
روش خوبی بود

ديشب درست شده بود.. ..روز دوباره زدن ناكارش كردن.....ديشب خوابشون برده بود پاشون از رو سيم رفته بوده كنار ..صبح پاشدن ديدن واااااي ديشب مردم داشت ميل چك ميكردن..جفت پا پريدن دوباره رو كابلا;)

درسته کلا روی اعصاب هست ولی بعد از 25 ام دیگه درست میشه البته فکر کنم :d

منم همین فکر رو می کنم، فقط از کلمات کلیدی استفاده نکنید که BOT های سیاره ی مهاجم پیداشون نشه توی سایت!

سرویس های اچ تی تی پی اس مگه قطع بوده ؟! :d
از من که این چند روزه قطع نبود و راحت توی ایمیل و سایت های دیگه هم میرفت !

بله، کل دنیا خبر دارن،توی معتبر ترین سایتای IT هم نوشتن، برا شما استثنا بوده حتما.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or