بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

lol پینگ نداشته باشی سرعتت رو بزار در کوزه :)) که کلا شاتل هیچی نداره حالا خوبه گفتم art6 داشتم حداقل برو ببین art6 کدوم سرویس هست اون وقت میفهمی سرعت مهم هست یا نا البته خدا رو شکر الان با300تا دانلود میکنن پینگمم عالیه با 300 تا هم اپلود میکنم جالب تر از اون تو تایم مجانی با 500 تا هم دانلود میکنم نه مثل شاتل که توی تایم مجانی سرعت ها میشه 1bit تازه ماله من که نا محدود بود رو هم میکرد 1bit بیچاره محدودیت دار ها.
مال من که محدوده eco 128 هم هست با سرعت 250 دانولد میکنم بعضی مواقع هم ساعات رایگان 250 دانولد میکنم
والا ما که خیلی راضییم ولی بعضی مواقع اعصابمو خورد میکنه ساعات رایگان میاد پایین سرعت

من نفهمیدم پس چطوری نوروز 90 شد بهترین سرویس دهنده ی اینترنتی ایران
بخاطر همینم 2 گیگ هدیه داد؟!؟!؟

والا من بعضی آی اس پی هارو که میبینم واقعا خدا رو شکر میکنم
من بازی آنلاین هم میکنم ولی دیگه اونقدر برام مهم نیست که سرعت مهمه

الان یکی از اقواممون رفته فیبر نوری مخابرات گرفته 6 ماه 8 گیگ 60 هزار تومن سرعت دانلود 25 کیلو
آخه ارزش داره؟؟؟؟
حالا اصلا پینگش 1 باشه ارزش داره؟؟؟

خداییش شاید شاتل برای بازی آنلاین خوب نباشه ولی اگه کسی فقط دنبال دانلود و سرعت دانلود باشه شاتل خیلی خوبه
و خودم هم پیشنهاد میکنم

---------- نوشته در 05:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------

سلام .

ممنون از پاسخت .
من هر وقت كه بهشون زنگ ميزنم يا ميگن مشكل مخابراته و يا ميپيچونن . نميدونستم كه اسپيد تست تو تهران هم سرور گرفته !!! تا 5 ماه پيش نداشت كه !

سرعتم كه محدود بود طرف اين رو ميگفت : ( چه قدر اخه بايد ادم عوضي باشه )

به جاي يانكه بياد راستشو بگه كه قانون مذخرف جديدشونه كه سرعت رو محدود ميكنه ، ميگهفت كه به خاطر شيربودن سرور هست !!! منم گفتم خوب اگه به خاطر شير هست پس چرا دقيقا سر ساعت 1 سرعتم ميشه 1 كيلو بايت و دقيقا سر ساعت 3 ازاد ميشه ؟!

من كه فعلا تو اين موندم و دارم شاخ در ميارم : فكر كن
پينگت زير 200 باشه ! سرعت دانلودت 70 تا 75 باشه ثابت !‌ چه روز و چه شب ! اما سرعت لود صفحه در حد و اندازه دايال اپ باشه !!

نميدونم اخه چه غلطي ميكنن اون تو اون ها !!‌

اره من دوست دارم شاخ در بيارم :d ( در مورد خط اخرت ) ، يه چيزايي نشون بده كه چند تا فحش بديم خالي شيم .

فقط يه توضيح در مورد اين دستور ( تريس ) ميدي ؟ كه مثلا از كجا ميشه فهميد هر ip ‌كه تو اون ليست نشون ميده ، چه طور ميشه فهميد كه مال كدوم شهره ؟

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------

اينم پينگ هاي ما با isp ‌مذخرف شاتل !

1755148877.png

پينگ شاتل من با تهران !

1755153968.png

پينگ با نيويورگ !

1755157254.png

پينگ با نگلستان !

1755160422.png

پينگ با المان !
من آخر نفهمیدم اینا کین دیگه
من سرعتم همیشه 250 کیلو هست 128 هم دارم و زیر 200 نمیاد سرعت
مشکل باز شدن صفحه هم ندارم
بازیسنتر هم توی 3 تا 6 ثانیه حداکثر بازی میشه خیلی سریع

واقعا نفهمیدم قضیه چیه که توی یک شهر اینطوریه توی یک شهر دیگه اینطوری
1755487791.png

الان سرعت دانلود که اینقدره مال یکی از اقواممونو هم دیدم توی شهر خودمون اون هم سرویس من رو داره هیچ فرقی با من نداره اما سرعت دانلود 3.5 هست به جای 2 تازه پینگشم یک کمکی بهتره

واقعا نمیشه سر از کار آی اس پی های ایرانی در آورد..!!!

كيلو رو كه مي دونين ديگه به اختصار گفتم;)

خوب همين طوري كه مي گين سرعتش مي شه 64 كيلوبايت كه تقسيم بر 10 مي شه چند؟!:d

ايني هم كه مي گم هم نمايندگي پارس انلاين به من گفته هم شاتل و هم آسياتك!! اما خودمم دوست دارم بدونم كسايي كه دارن چطوره وضعشون!!

منظورتون رو از این تقسیم بر ۱۰ نمی فهمم . یعنی می خوای به مگابایت حساب کنی ؟

دوستان کسی نبود ؟ کسی ۵۱۲ نامحدود ترجیها از پارس انلاین نداشته بیاد بگه چطوریه ؟ از مخابرات چی ؟ می خوام برم مخابراتو قطع کنم یه راهنمایی بکنید خیالم راحت شه .

شاتل ART 7 تهران
یه چند روزیه که فکر میکنم وضعیت پینگم بهتر شده :)
البته بازم پینگم بالاست نسبت به 1 سال پیش که پینگم با لندن بین 140 تا 160 بود
1755684664.png

منظورتون رو از این تقسیم بر ۱۰ نمی فهمم . یعنی می خوای به مگابایت حساب کنی ؟

دوستان کسی نبود ؟ کسی ۵۱۲ نامحدود ترجیها از پارس انلاین نداشته بیاد بگه چطوریه ؟ از مخابرات چی ؟ می خوام برم مخابراتو قطع کنم یه راهنمایی بکنید خیالم راحت شه .

نه عزيز!! اون سرويس ها شير 1 به 10 هستن!! سرعت شما هست 64 كيلوبايت اگه سرويس 512 رو توي حالت عادي داشته باشي!! يعني سرعت واقعي سرويس 512!! حالا شما نا محدودي كه مي گي و از طرف دولت وضع شده رو بگيري اون ها حق دارن سرويس رو شير يك به ده كنن!! يعني همين 64 كيلوبايت شما تقسيم بر 10 مي شه و سرعت دريافت شما هست 6.4 كيلوبايت (با نوسانات) . اين رو از خودشون هم بپرسي مي گن! اما شما سرويس ها نامحدودي و يا محدودي كه از طرف خود شركت برنامش هست بگيري پورت شما رو به جاي 512 بالاتر مي بندند كه سرعت دانلود بيشتري داري!!
حالا بقيه قوانين جالب Fair كه گذاشتن بماند كه هر جور حساب مي كنم عادلانه نيست!!:|

در نتيجه معادلات اون سرويس 512 كه شما مي گي مي شه :
[LTR]512kb/8=64kB , 64KB/10=6.4[/LTR]

نه عزيز!! اون سرويس ها شير 1 به 10 هستن!! سرعت شما هست 64 كيلوبايت اگه سرويس 512 رو توي حالت عادي داشته باشي!! يعني سرعت واقعي سرويس 512!! حالا شما نا محدودي كه مي گي و از طرف دولت وضع شده رو بگيري اون ها حق دارن سرويس رو شير يك به ده كنن!! يعني همين 64 كيلوبايت شما تقسيم بر 10 مي شه و سرعت دريافت شما هست 6.4 كيلوبايت (با نوسانات) . اين رو از خودشون هم بپرسي مي گن! اما شما سرويس ها نامحدودي و يا محدودي كه از طرف خود شركت برنامش هست بگيري پورت شما رو به جاي 512 بالاتر مي بندند كه سرعت دانلود بيشتري داري!!
حالا بقيه قوانين جالب Fair كه گذاشتن بماند كه هر جور حساب مي كنم عادلانه نيست!!:|

در نتيجه معادلات اون سرويس 512 كه شما مي گي مي شه :
[LTR]512kb/8=64kB , 64KB/10=6.4[/LTR]

چی می گی !!!؟؟؟ :-o من اینو نمی دونستم . یعنی این 128 نامحدود مخابرات هم الان دارم سرعتش بین 0 تا 16 در طول روز متغیره طبیعیه ؟ ( آخه اونم نوشته شیره 1 به 10 ) . خوب اگه اینجوری باشه اگه من سرویس 512 نامحدود ( شیر 1 به دهه ) شاتلو بگیرم چه مخابراتو ، هیچکدوم فرق نداره جفتش نوسان داره .

پس میرم همین سرویس مخابراتمو 512 می کنم که دردسره عوض کردن آی اس پی رو هم نکشم . حالا چند وقت 512ش می کنم ببینم ارزش هزینش رو داره یا نه .

پس اینی که گفتی مطمئنی دیگی ؟ سرعتش عین مخابراته ؟ هی نوسان می کنه ؟ ثابت نیست ؟

خوب شد اینو گفتی ها #:-s
حسابی دلمو خوش کرده بودما :(

ویرایش :
......................................

داداش راست می گی اینو الان پیدا کردم : ( واقعا که چقدر ما بدبختیم ، به اون جدول دومیه نگاه کنید می فهمید ، اگر واضح نیست از این لینک پرینتش بخونید اینم لینک اصلیشه )

آخرین اخبار سازمان
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
1390/5/10 دوشنبه نحوه ارائه سرويس هاي پر سرعت اينترنت (ADSL )توسط رگولاتوري شفاف سازي شد اپراتورها نبايد هيچ گونه محدوديتي در ميزان حجم آپلود ، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ايجاد كنند. به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي مهندس اصغريان مدير كل دفتر نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات ضمن بيان مطلب فوق گفت: به منظور شفاف سازي و اطلاع رساني در خصوص ظرفيت خطوط و تعرفه ارائه خدمات اينترنت پر سرعت با استفاده از فناوري ADSL توسط شركت هاي مجاز اظهار داشت : مبناي محاسبه ظرفيت يك خط ، حداكثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراك 1 به 1 است و اپراتورها براي ارائه اين خدمات مطابق مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مجاز به اشتراك سرويس با نرخ حداكثر 1 به 10 مي باشند.
مهندس اصغريان ضمن بيان توضيحاتي در خصوص جدول تعرفه ارائه خدمات ADSL بيان كرد : براساس مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، شركت مخابرات ايران در صورت ارائه خدمات به صورت مشاركتي ويا غير مشاركتي با شركت هاي PAP ملزم به رعايت تعرفه هاي ابلاغي مي باشد و فقط شركت هاي PAP آنهم در حالت غير مشاركتي مي توانند خدمات مورد اشاره را كه حداكثر تا سقف 20% بيشتر از تعرفه هاي مذكور ارائه نمايند.

جدول تعرفه ارائه خدمات ADSL
[TABLE="align: right"]
[TR]
[TD]تعرفه
حداكثر ضريب اشتراك10
پهناي باند
59200 ريال64 كيلو بيت بر ثانيه
99200 ريال128 كيلو بيت بر ثانيه
125600ريال256 كيلو بيت بر ثانيه
204800 ريال512 كيلو بيت بر ثانيه
383200ريال1024 كيلو بيت بر ثانيه
745600 ريال2048 كيلو بيت بر ثانيه

وي افزود: اپراتورها براي ارائه ساير بسته هاي اينترنت پر سرعت خارج از چارچوب تعرفه هاي مصوبه شماره 49 كميسيون نظير سرويسهايي با محدوديت هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت ، موظفند تعرفه هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام نمايند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس ها را ارائه كنند.

مهندس اصغريان عنوان كرد: كاربران اينترنت اكثرا" به واحدهاي اندازه گيري و اصطلاحات مورد استفاده در اين فضا آشنا هستند اما براي اطلاع آن دسته از مردم كه اطلاعات تخصصي در اين زمينه ندارند به مفاهيمي نظير نرخ اشتراك و واحدهاي اندازه گيري اشاره مختصري مي كنيم. نرخ اشتراك 1به 10 به معناي استفاده همزمان حداكثر 10 نفر از ظرفيت يك خط مي باشد. عموما" ظرفيت خط بر اساس كيلو بيت بر ثانيه (kbps) سنجيده مي شود اما سرعت دانلود بر اساس كيلو بايت (kBps) اندازه گيري مي شود كه روش تبديل آنها به يكديگر با استفاده از اين فرمول قابل حصول است kbps÷ 8=kBps و لازم است در زمان اندازه گيري ظرفيت خط و يا سرعت دانلود به اين واحدها توجه شود. در اين رابطه جدول ظرفيت ها ، نرخ اشتراك و ميزان دانلود براي سرعت هاي مختلف در جدول زير آورده شده است:

جدول ظرفيت ها ، نرخ اشتراك و ميزان دانلود
[TABLE="width: 586, align: left"]
[TR]
[TD]سرعت اتصال (ظرفيت) خط Kbps[/TD]
[TD]نرخ اشتراك 1به 1[/TD]
[TD]نرخ اشتراك 1 به 10[/TD]
[TD]حداكثر مقدار دانلود با نرخ اشتراك
1 به 1 در يكماه (گيگا بايت)[/TD]
1 به 10 در يكماه (گيگا بايت)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]حداكثر سرعت دانلود KBps[/TD]
[TD]حداقل سرعت
دانلود
KBps[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]64[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]128[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]256[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]512[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]6.4[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1024[/TD]
[TD]128[/TD]
[TD]12.8[/TD]
[TD]331[/TD]
[TD]33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2048[/TD]
[TD]256[/TD]
[TD]25.6[/TD]
[TD]663[/TD]
[TD]66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

مدير كل دفتر نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات در پايان اظهار داشت:در صورتيكه كاربران اين سرويس ها شكايتي در اين رابطه از اپراتورهاي خود داشته باشند با مراجعه به سايت سازمان www.cra.ir ، تماس تلفني ، نمابر و يا مكاتبه مي توانند شكايت خود را به سازمان منعكس نمايند.
[LTR]
اینم لینکشه :http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowP...tegoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7[/LTR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
چی می گی !!!؟؟؟ :-o من اینو نمی دونستم . یعنی این 128 نامحدود مخابرات هم الان دارم سرعتش بین 0 تا 16 در طول روز متغیره طبیعیه ؟ ( آخه اونم نوشته شیره 1 به 10 ) . خوب اگه اینجوری باشه اگه من سرویس 512 نامحدود ( شیر 1 به دهه ) شاتلو بگیرم چه مخابراتو ، هیچکدوم فرق نداره جفتش نوسان داره .

پس میرم همین سرویس مخابراتمو 512 می کنم که دردسره عوض کردن آی اس پی رو هم نکشم . حالا چند وقت 512ش می کنم ببینم ارزش هزینش رو داره یا نه .

پس اینی که گفتی مطمئنی دیگی ؟ سرعتش عین مخابراته ؟ هی نوسان می کنه ؟ ثابت نیست ؟

ویرایش :
......................................

داداش راست می گی اینو الان پیدا کردم : ( واقعا که چقدر ما بدبختیم ، به اون جدول دومیه نگاه کنید می فهمید ، اگر واضح نیست از این لینک پرینتش بخونید اینم لینک اصلیشه )

آخرین اخبار سازمان

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]

1390/5/10 دوشنبه نحوه ارائه سرويس هاي پر سرعت اينترنت (ADSL )توسط رگولاتوري شفاف سازي شد اپراتورها نبايد هيچ گونه محدوديتي در ميزان حجم آپلود ، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ايجاد كنند. به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي مهندس اصغريان مدير كل دفتر نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات ضمن بيان مطلب فوق گفت: به منظور شفاف سازي و اطلاع رساني در خصوص ظرفيت خطوط و تعرفه ارائه خدمات اينترنت پر سرعت با استفاده از فناوري ADSL توسط شركت هاي مجاز اظهار داشت : مبناي محاسبه ظرفيت يك خط ، حداكثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراك 1 به 1 است و اپراتورها براي ارائه اين خدمات مطابق مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مجاز به اشتراك سرويس با نرخ حداكثر 1 به 10 مي باشند.
مهندس اصغريان ضمن بيان توضيحاتي در خصوص جدول تعرفه ارائه خدمات ADSL بيان كرد : براساس مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، شركت مخابرات ايران در صورت ارائه خدمات به صورت مشاركتي ويا غير مشاركتي با شركت هاي PAP ملزم به رعايت تعرفه هاي ابلاغي مي باشد و فقط شركت هاي PAP آنهم در حالت غير مشاركتي مي توانند خدمات مورد اشاره را كه حداكثر تا سقف 20% بيشتر از تعرفه هاي مذكور ارائه نمايند.

جدول تعرفه ارائه خدمات ADSL
[TABLE="align: right"]
[TR]
[TD]تعرفه
حداكثر ضريب اشتراك10
پهناي باند
59200 ريال
64 كيلو بيت بر ثانيه
99200 ريال
128 كيلو بيت بر ثانيه
125600ريال
256 كيلو بيت بر ثانيه
204800 ريال
512 كيلو بيت بر ثانيه
383200ريال
1024 كيلو بيت بر ثانيه
745600 ريال
2048 كيلو بيت بر ثانيه

وي افزود: اپراتورها براي ارائه ساير بسته هاي اينترنت پر سرعت خارج از چارچوب تعرفه هاي مصوبه شماره 49 كميسيون نظير سرويسهايي با محدوديت هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت ، موظفند تعرفه هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام نمايند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس ها را ارائه كنند.

مهندس اصغريان عنوان كرد: كاربران اينترنت اكثرا" به واحدهاي اندازه گيري و اصطلاحات مورد استفاده در اين فضا آشنا هستند اما براي اطلاع آن دسته از مردم كه اطلاعات تخصصي در اين زمينه ندارند به مفاهيمي نظير نرخ اشتراك و واحدهاي اندازه گيري اشاره مختصري مي كنيم. نرخ اشتراك 1به 10 به معناي استفاده همزمان حداكثر 10 نفر از ظرفيت يك خط مي باشد. عموما" ظرفيت خط بر اساس كيلو بيت بر ثانيه (kbps) سنجيده مي شود اما سرعت دانلود بر اساس كيلو بايت (kBps) اندازه گيري مي شود كه روش تبديل آنها به يكديگر با استفاده از اين فرمول قابل حصول است kbps÷ 8=kBps و لازم است در زمان اندازه گيري ظرفيت خط و يا سرعت دانلود به اين واحدها توجه شود. در اين رابطه جدول ظرفيت ها ، نرخ اشتراك و ميزان دانلود براي سرعت هاي مختلف در جدول زير آورده شده است:

جدول ظرفيت ها ، نرخ اشتراك و ميزان دانلود
[TABLE="width: 586, align: left"]
[TR]
[TD]سرعت اتصال (ظرفيت) خط Kbps
[/TD]
[TD]نرخ اشتراك 1به 1
[/TD]
[TD]نرخ اشتراك 1 به 10
[/TD]
1 به 1 در يكماه (گيگا بايت)
[/TD]
1 به 10 در يكماه (گيگا بايت)

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]حداكثر سرعت دانلود KBps
[/TD]
[TD]حداقل سرعت
دانلود
KBps
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]64
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[TD]0.8
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]128
[/TD]
[TD]16
[/TD]
[TD]1.6
[/TD]
[TD]41
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]256
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]3.2
[/TD]
[TD]83
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]512
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[TD]6.4
[/TD]
[TD]165
[/TD]
[TD]16
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1024
[/TD]
[TD]128
[/TD]
[TD]12.8
[/TD]
[TD]331
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2048
[/TD]
[TD]256
[/TD]
[TD]25.6
[/TD]
[TD]663
[/TD]
[TD]66
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

مدير كل دفتر نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات در پايان اظهار داشت:در صورتيكه كاربران اين سرويس ها شكايتي در اين رابطه از اپراتورهاي خود داشته باشند با مراجعه به سايت سازمان www.cra.ir ، تماس تلفني ، نمابر و يا مكاتبه مي توانند شكايت خود را به سازمان منعكس نمايند.
[LTR]
اینم لینکشه :سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی[/LTR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اينايي كه من دارم مي گم چيزيه كه نمايندگي 3 تا شركت يعني شاتل ، پارس آنلاين و آسياتك در مورد اين سرويس ها ( كه دولت حرفش رو زده و اون ها هم مثلا 512 نامحدود رو دارن مي دن 20 تومن) به من گفتن!! اما مي گم به شخصه كسي كه اين سرويس ها رو داشته باشه نمي شناسم!! ولي خوب اون ها كه از سرويس خودشون خوب تعريف مي كنند وضعيت اين هست چه برسه به اينكه اينجوري بگن!!

من خودم تا دو ماه پیش سرویس 512 رو داشتم، سرعت دانلودم بین 25 تا 60 بود. سرویس خوبی بود اما در بعضی اوقات اذیت می کرد. رفتم با همین قیمت یه 2 مگابایت محدود گرفتم( شب و روز با 256 کیلو بایت دانلود می کنم)، راحت شبی 4 تا 5 گیگ دانلود می کنم. به نظر من اگر مصرفت تو روز کمه، یه سرویس محدود که سرعت شب رو کم نکنه بگیری خیلی بهتره.

lol :d ... چند وقت پیش رفتم شاتل گفتم یا اینترنت من رو درست میکنید یا قرارداد ـمو باهاتون فسخ میکنم میرم از یه جا دیگه میگیرم ، تنها دلیلی که شاتل دارم اینه که نامحدوده ... اونا هم گفتن بهت 1 مگ نامحدود میدیم با قیمت 60 تومن :d ... الان سرویسم تغییر کرد ، سرعت بین 110 تا 130 میچرخه ... پینگ هم چند وقتی ـه بهتر شده ، تا 190 با 4.2.2.4 میاد .
قیمت 1 مگ نامحدود تو سایت خود شاتل 220 تومن هست :d ... لعنتیا خرم کردن باز باهاشون بمونم :|:d .

lol :d ... چند وقت پیش رفتم شاتل گفتم یا اینترنت من رو درست میکنید یا قرارداد ـمو باهاتون فسخ میکنم میرم از یه جا دیگه میگیرم ، تنها دلیلی که شاتل دارم اینه که نامحدوده ... اونا هم گفتن بهت 1 مگ نامحدود میدیم با قیمت 60 تومن :d ... الان سرویسم تغییر کرد ، سرعت بین 110 تا 130 میچرخه ... پینگ هم چند وقتی ـه بهتر شده ، تا 190 با 4.2.2.4 میاد .
قیمت 1 مگ نامحدود تو سایت خود شاتل 220 تومن هست :d ... لعنتیا خرم کردن باز باهاشون بمونم :|:d .
من که این حرکت رو تلفنی میرفتم سریع درست میکردن اینرتنتو
کارمنداش کم نمیاوردن هی میگفتن مثلا برید عوض کنید به درک ولی روز بعدش دیدم اینترنتمو درست کردن:دی

---------- نوشته در 04:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

من خودم تا دو ماه پیش سرویس 512 رو داشتم، سرعت دانلودم بین 25 تا 60 بود. سرویس خوبی بود اما در بعضی اوقات اذیت می کرد. رفتم با همین قیمت یه 2 مگابایت محدود گرفتم( شب و روز با 256 کیلو بایت دانلود می کنم)، راحت شبی 4 تا 5 گیگ دانلود می کنم. به نظر من اگر مصرفت تو روز کمه، یه سرویس محدود که سرعت شب رو کم نکنه بگیری خیلی بهتره.
مهم اینجاست که چقدر پول میدی؟؟؟
من 128 میگرم از شاتل سرعت دانلودم تو روز 250 هست ولی شب محدود میشه
میکننش 70 - 90 ولی بعضی مواقع باز محدودیت برداشته میشه میشه 250 شبم

چند گیگ میخری؟؟هر گیگی چقدر؟

راست می گی ، قیمتش هم یکیه :d خوب داداش دقیقا خودت چه سرویسی داری من همونو می گیرم . آسیاتک 2048 با محدودیت 3 گیگ داری ؟ اگر خواستی هم پیغام خصوصی کن .

من که این حرکت رو تلفنی میرفتم سریع درست میکردن اینرتنتو
کارمنداش کم نمیاوردن هی میگفتن مثلا برید عوض کنید به درک ولی روز بعدش دیدم اینترنتمو درست کردن:دی

---------- نوشته در 04:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

مهم اینجاست که چقدر پول میدی؟؟؟
من 128 میگرم از شاتل سرعت دانلودم تو روز 250 هست ولی شب محدود میشه
میکننش 70 - 90 ولی بعضی مواقع باز محدودیت برداشته میشه میشه 250 شبم

چند گیگ میخری؟؟هر گیگی چقدر؟
سرعت 2 مگ با ماهی 5 گیگ رو 25 تومن می دم. قیمت هر گیگ اضافی هم 4500 تومن است. راحت تو چهار شب بازی l.a.noire رو گرفتم.

دوستان یه راهنمایی اساسی بکنید می خوام برم دیگه این مخابراترو قطع کنم .

یه سرویس ADSL تا ماهی 20-23 تومن پینگ هم برام زیاد مهم نیست بیشتر سرعت و دانلود برام مهمه .

من خودم آسیاتک 2048 با حجم ماهی 2 یا 3 گیگ رو انتخاب کردم ( به این امید که دانلود شبانش خوب باشه ) .

نظرتون چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or