مال من که محدوده eco 128 هم هست با سرعت 250 دانولد میکنم بعضی مواقع هم ساعات رایگان 250 دانولد میکنمlol پینگ نداشته باشی سرعتت رو بزار در کوزهکه کلا شاتل هیچی نداره حالا خوبه گفتم art6 داشتم حداقل برو ببین art6 کدوم سرویس هست اون وقت میفهمی سرعت مهم هست یا نا البته خدا رو شکر الان با300تا دانلود میکنن پینگمم عالیه با 300 تا هم اپلود میکنم جالب تر از اون تو تایم مجانی با 500 تا هم دانلود میکنم نه مثل شاتل که توی تایم مجانی سرعت ها میشه 1bit تازه ماله من که نا محدود بود رو هم میکرد 1bit بیچاره محدودیت دار ها.
والا ما که خیلی راضییم ولی بعضی مواقع اعصابمو خورد میکنه ساعات رایگان میاد پایین سرعت
من نفهمیدم پس چطوری نوروز 90 شد بهترین سرویس دهنده ی اینترنتی ایران
بخاطر همینم 2 گیگ هدیه داد؟!؟!؟
والا من بعضی آی اس پی هارو که میبینم واقعا خدا رو شکر میکنم
من بازی آنلاین هم میکنم ولی دیگه اونقدر برام مهم نیست که سرعت مهمه
الان یکی از اقواممون رفته فیبر نوری مخابرات گرفته 6 ماه 8 گیگ 60 هزار تومن سرعت دانلود 25 کیلو
آخه ارزش داره؟؟؟؟
حالا اصلا پینگش 1 باشه ارزش داره؟؟؟
خداییش شاید شاتل برای بازی آنلاین خوب نباشه ولی اگه کسی فقط دنبال دانلود و سرعت دانلود باشه شاتل خیلی خوبه
و خودم هم پیشنهاد میکنم
---------- نوشته در 05:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------
من آخر نفهمیدم اینا کین دیگهسلام .
ممنون از پاسخت .
من هر وقت كه بهشون زنگ ميزنم يا ميگن مشكل مخابراته و يا ميپيچونن . نميدونستم كه اسپيد تست تو تهران هم سرور گرفته !!! تا 5 ماه پيش نداشت كه !
سرعتم كه محدود بود طرف اين رو ميگفت : ( چه قدر اخه بايد ادم عوضي باشه )
به جاي يانكه بياد راستشو بگه كه قانون مذخرف جديدشونه كه سرعت رو محدود ميكنه ، ميگهفت كه به خاطر شيربودن سرور هست !!! منم گفتم خوب اگه به خاطر شير هست پس چرا دقيقا سر ساعت 1 سرعتم ميشه 1 كيلو بايت و دقيقا سر ساعت 3 ازاد ميشه ؟!
من كه فعلا تو اين موندم و دارم شاخ در ميارم : فكر كن پينگت زير 200 باشه ! سرعت دانلودت 70 تا 75 باشه ثابت ! چه روز و چه شب ! اما سرعت لود صفحه در حد و اندازه دايال اپ باشه !!
نميدونم اخه چه غلطي ميكنن اون تو اون ها !!
اره من دوست دارم شاخ در بيارم :d ( در مورد خط اخرت ) ، يه چيزايي نشون بده كه چند تا فحش بديم خالي شيم .
فقط يه توضيح در مورد اين دستور ( تريس ) ميدي ؟ كه مثلا از كجا ميشه فهميد هر ip كه تو اون ليست نشون ميده ، چه طور ميشه فهميد كه مال كدوم شهره ؟
---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------
اينم پينگ هاي ما با isp مذخرف شاتل !
![]()
پينگ شاتل من با تهران !
![]()
پينگ با نيويورگ !
![]()
پينگ با نگلستان !
![]()
پينگ با المان !
من سرعتم همیشه 250 کیلو هست 128 هم دارم و زیر 200 نمیاد سرعت
مشکل باز شدن صفحه هم ندارم
بازیسنتر هم توی 3 تا 6 ثانیه حداکثر بازی میشه خیلی سریع
واقعا نفهمیدم قضیه چیه که توی یک شهر اینطوریه توی یک شهر دیگه اینطوری
الان سرعت دانلود که اینقدره مال یکی از اقواممونو هم دیدم توی شهر خودمون اون هم سرویس من رو داره هیچ فرقی با من نداره اما سرعت دانلود 3.5 هست به جای 2 تازه پینگشم یک کمکی بهتره
واقعا نمیشه سر از کار آی اس پی های ایرانی در آورد..!!!

که کلا شاتل هیچی نداره حالا خوبه گفتم art6 داشتم حداقل برو ببین art6 کدوم سرویس هست اون وقت میفهمی سرعت مهم هست یا نا البته خدا رو شکر الان با300تا دانلود میکنن پینگمم عالیه با 300 تا هم اپلود میکنم جالب تر از اون تو تایم مجانی با 500 تا هم دانلود میکنم نه مثل شاتل که توی تایم مجانی سرعت ها میشه 1bit تازه ماله من که نا محدود بود رو هم میکرد 1bit بیچاره محدودیت دار ها.

فا باو . یعنی بدون چیزترشکن نمیشه تو ایران زندگی کرد !!