بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آره واسه یه سری فقط پینگ مهمه...
===
lol الان با همراه اول پینگ 4.2.2.4 گرفتم رقم شگفت انکیز 10,000 رو بهم نمایش داد و به ایرانی بودن خودم افتخار کردم :d

انگار شما فقط پینگ واسون مهمه
سرعت و ... براتون مهم نیست؟؟

lol پینگ نداشته باشی سرعتت رو بزار در کوزه :)) که کلا شاتل هیچی نداره حالا خوبه گفتم art6 داشتم حداقل برو ببین art6 کدوم سرویس هست اون وقت میفهمی سرعت مهم هست یا نا البته خدا رو شکر الان با300تا دانلود میکنن پینگمم عالیه با 300 تا هم اپلود میکنم جالب تر از اون تو تایم مجانی با 500 تا هم دانلود میکنم نه مثل شاتل که توی تایم مجانی سرعت ها میشه 1bit تازه ماله من که نا محدود بود رو هم میکرد 1bit بیچاره محدودیت دار ها.

دوستانی که مکس نت دارن، واسه شما هم نصف سایت ها باز نمیشن؟ توی این خراب شده ی ما هم سرعت خوبه هم پینگ <200 هستش ولی نصف سایت ها واسمون بالا نمیاد اصلا !

lol پینگ نداشته باشی سرعتت رو بزار در کوزه :)) که کلا شاتل هیچی نداره حالا خوبه گفتم art6 داشتم حداقل برو ببین art6 کدوم سرویس هست اون وقت میفهمی سرعت مهم هست یا نا البته خدا رو شکر الان با300تا دانلود میکنن پینگمم عالیه با 300 تا هم اپلود میکنم جالب تر از اون تو تایم مجانی با 500 تا هم دانلود میکنم نه مثل شاتل که توی تایم مجانی سرعت ها میشه 1bit تازه ماله من که نا محدود بود رو هم میکرد 1bit بیچاره محدودیت دار ها.
دادا من یه زمانی پینگ نداشتم شبانه سرعت دانلودم به 5 مگ میرسید دیگه چی از این بهتر؟

این چه حرفیه... یعنی شما میگی خیلی 5 تومن ... برو صبا نتو نگاه کن قیمت هر گیگ اون بیشتر هم هست... تازه من 1 به بعد بازی آنلاین میکنم همین پریشب از 1 شب تا 6 صبح داشتم کال آف دیوتی مودرن 3 بازی میکردم یکی پینگم بالا بود اما بازم حال میداد... سرعتمم خوب بود هر شب میتونم تقریبا 1.100 مگ دانلود کنم تازه بعضی شبا قاط میزنه میره روی 250 یک شب اینطوری شده بود از 3 شب تا 8 صبح 3.400 مگ دانلود کردم... والا منم راضیم .... اگه شما نامحدود میخوای با این قیمت که خود شاتل هم میده اما 1 به 10 همون کاری که مخابرات میکنه و گرنه خود شاتل بدون محدودیت میده ماهی 38 هزار تومن کیف میکنی

---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

منم شاتل دارم ولی دیگه نه اونقدر بد... فقط وقتی دارم مودرن وارفیر3 بازی میکنم تیرام یک ثانیه تاخیر داره:دی وگرنه مشکل دیگه ندارم

خوب من دارم مي گم كه سرعت دانلود روز خوب اما شما تمام حجمت رو بايد توي روز مصرف كني!! چون دو شب بهت اجازه دانلود مي ده بد مي بندتت و سرعت 5 كيلوبايت رو داري كه بايد PC رو خاموش كني تا روي اعصابت نرفته!! بحث سره قيمت نيست!! سر كار جالب آقايونه!! ما رفتيم ثبت نام كسي نگفت دانلود شب محدوده!! اما خودشون قانون درست كردن خوشگل!!

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 AM ارسال شده بود ----------

آره داداش خوندم ولی مگه میشه سرویسش توی یه منطقه با جای دیگه فرق داشته باشه؟؟؟
واقعا برام عجیبه ها قصد مسخره کردن ندارم!!!
آره داداش خيلي مي شه!!
من خودم چندتا از دوستام كه بازي مي كنن همشهري خودم هستن!! اونم 2 تا شون توي يك اپارتمان! اون دوتا پينگشون و سرعتشاون با هم فرق مي كنه چه برسه به مراكز مختلف!!;)

من خودم art 6 داشتم از شاتل اون دلیل مدرکت به درد خودت میخوره تا تهران پینگ 75 ؟ به نظر خوبه ؟ پینگ من با تهران الان 15 هست و با سرور ها المان که اتفاقا با همیشه با سرور های المان هم بازی میکنم 100 هست حالا فرق نت من با اون نتی که فکر میکنی عالیه رو میبینی ؟ شما ها همون شاتل براتون خوبه که سرتون کلاه بزاره حال کنین طرف میگه تیرام 1 ثانیه دیر میرسه خیلی هم خوبه=)) کلا با افرادی مثل شما بحث کردن وقت تلف کردنه حیف که بچه ها بن شدن بخاطر حرف های سیاسی اگرنه اونا برات میگفتن time out که همش میخوری pakcet lost ها و ... که همه از سرویس افتضاح شاتل هست. اصلا تا حالا تست کردی ببینی buffering وقتی میکنی چی میشه ؟ دلیل ناراضی بودنتم باید این باشه که سرت دارن کلا میزان همین :))
از همه جالب تر پشتیبانی شاهکار شاتل و امور مشترکین شاهکار ترش=))
از قدیم گفتن از ماست که بر ماست
همین افراد پیدا میشن که نت ما اینه و هیچ پیشرفتی نداریم تو این زمینه و و یه سری ... میگن ما بهترین نت رو داریم تو ایران میدیم.
همین اینو نگاه کن تازه با خود المان هم نیست و به صورت رندوم این سرور رو برام اورده
i205418_battle-1.png

========================

@danteppc
عزیز اگه برای wow میخوای که کلا شاتل رو بیخیال شو.

سلام . داداش يه چند تا سوال خيلي حياتي !

1- چه طوري فاصله پينگت رو با تهران گرفتي ؟ با همون 4.2.2.4 ؟ بعدش اينكه با دستور تريس از كجا ميشه فهميد كه كه ip هايي كه خطمون ازش ميگذره ، مال كدوم منطقه هست ؟ سايتي ، چيزي هست كه بشه فهميد ؟

2- در مورد اون دست پشت پرده كه گفتي 128 ميگيرن و نميدونين ، پشتش چه خبراست ، جون مادرت توضيح بده ما هم بفهميم . ( شاتل پدرمون رو دراورده ) !
3- يعني چي ؟ pakcet lost

4- تست buffering ؟ ديگه چيه و چهطوري و به چه دردي ميخوره ؟ توضيح بده كه ما بدبخت بيچاره ها اينقدر سرمون كلاه گشاد نره .

5- بابا دق مرگ شديم پستت رو خونديم ، خوب بگو چه طوري دارن سرمون كلاه ميذارن ؟

پشتيبانيهاش هم كه اره !! واقعا مصخره هست . به طرف ميگم پينگم بالاست ، ميگه به ما ربطي نداره !!!!
هر چي ميگم يه طورايي ميخوان بژيچونن !

اون عكسي روه مكه گذاشتي اصلا نفهميدم كه چي هست !!‌

مخصوصا شاتل شبا تعطیل میشه یعنی هی time out میخوری و پینگ بالا داری دقیقا حساب کنی زمان هایی که میخوای raid هم بری میوفته این مشکلات ولی الان ناراحتی نداری گفتم که 1 تا 2 ماه اول رو مثل چی سرویس میدن بعدش دیگه اصلا حسابتم نمیکنن که داری پول میدی بزار ماه اول تموم بشه به مشکل بر نمیخوری ولی بعدش برو دنبال یه Isp دیگه.

شبها كه دهنم سرويس ميشه .
عجيب ترين چيزي كه تو عمرم ديدم رو براتون تعريف ميكنم : هيچ جاي دنيا فكر نكنم چيني چيزي باشه !!!

تا حالا ديديد كه مثلا سرعتتون رو 70 كيلو باشه ، اما سرعت لود صفحه ناشته باشيد ؟!‌ يعني سرعت لود در حد 5 كيلو هم نيست و كمتره !!!‌ لعنتي ها معلوم نيست از چه تكنولوزي دارن استفاده ميكنن !! انگار كه ديتاي خط و ديتاي دانلود جداست !!! خيلي عجيبه . من محدود شدم . اما سرعتم دانم 70 هست ، اما لود صفحه نميتونم انجام بدم و با idm دانلود ميكنم !!!

قرار داد اول كه 10 گيگ رايگان بهم دادن !!!! بعد از اينكه پدرمون رو در اوردن و با قطعي هاي مكرر !!‌ قرار داد دوم هم كه فعلا توش هستم با اون مشكل عجيب و غزيب دارم ميسازم و ميسوزم !!! اخه تو رزو هم سرعت ل.د صفحه ندارم !!! با ايتنكه پينگم 200 هست و حتي 150 هم ميشه !!!! خيلي عجيبه . دارم شاخ در ميارم !

پشتيباني هاش هم كه افتضاحه !

داداش خواهشا اين دست هاي پشت پرده رو رو كن ! بذار بفهميم كه اين شاتل چي كار ميكنه !

به خدا دهنمون از اين همه time out و پينگ هاي تخيلي و قطعي هاي عجيب و غريب و ... خورد شده .

---------- نوشته در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:51 AM ارسال شده بود ----------

خوب من دارم مي گم كه سرعت دانلود روز خوب اما شما تمام حجمت رو بايد توي روز مصرف كني!! چون دو شب بهت اجازه دانلود مي ده بد مي بندتت و سرعت 5 كيلوبايت رو داري كه بايد PC رو خاموش كني تا روي اعصابت نرفته!! بحث سره قيمت نيست!! سر كار جالب آقايونه!! ما رفتيم ثبت نام كسي نگفت دانلود شب محدوده!! اما خودشون قانون درست كردن خوشگل!!

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 AM ارسال شده بود ----------

اره كاملا درسته .

اصلا يه كاري كردن كه تو مجبور بشي فقط روز دانلود كني تا حجمت تموم بشه و ترافيك بخري !!! شيبها رايگان تعطيل !!!!‌ ضر ميزنن كه رايگانه !!!‌ مصخره ها اصلا موقع ثبت نام اين قانون رو نگفتن و تو قرار داد هم نبود . يادمه همين 2 ماه اخير اين قانون رو ساختن !!!

سلام دوستان

من تهران ، نارمک هستم . الان مخابرات 128 دارم . دیگه اعصابمو خورد کرده ، اکثر موقعها سرعتش 7ته می خوام برم قطعش کنم برم از پارس آنلاین یه 512 یا 128 نامحدود ( از همینا که نوشته ضریب اشتراک 1 به 10 هست ) بگیرم .

بنظرتون خوبه ؟
سرعتش برای 512 ، 64 ثابته دیگه یا بیشتر هم هستش ؟
عین مخابران نیست که هی نوسان کنه ؟

کلا اگه راهنمایی کنید ممنون می شم .

سلام دوستان

من تهران ، نارمک هستم . الان مخابرات 128 دارم . دیگه اعصابمو خورد کرده ، اکثر موقعها سرعتش 7ته می خوام برم قطعش کنم برم از پارس آنلاین یه 512 یا 128 نامحدود ( از همینا که نوشته ضریب اشتراک 1 به 10 هست ) بگیرم .

بنظرتون خوبه ؟
سرعتش برای 512 ، 64 ثابته دیگه یا بیشتر هم هستش ؟
عین مخابران نیست که هی نوسان کنه ؟

کلا اگه راهنمایی کنید ممنون می شم .
داداش من كامل نمي دونم ها اما تا اونجايي كه مي دونم اين سرويس به نظر اجباريه و خود شركت تمايلي بهشون نداره!!
بعد سرعت واقعي 512 مساوي 64 هست چون همه سرويس ها بر حسب بيت مي شه!! حالا شما 64 كيلوبايت رو تقسيم بر 10 كني مي شه كمتر از 7!!!
سيستم اين سرويس ها تا جايي كه خود نمايندگي هاشون گفتن اينه!! اگه كسي تست كرده وضعيت واقعي رو بگه!!

سلام . داداش يه چند تا سوال خيلي حياتي !

1- چه طوري فاصله پينگت رو با تهران گرفتي ؟ با همون 4.2.2.4 ؟ بعدش اينكه با دستور تريس از كجا ميشه فهميد كه كه ip هايي كه خطمون ازش ميگذره ، مال كدوم منطقه هست ؟ سايتي ، چيزي هست كه بشه فهميد ؟

2- در مورد اون دست پشت پرده كه گفتي 128 ميگيرن و نميدونين ، پشتش چه خبراست ، جون مادرت توضيح بده ما هم بفهميم . ( شاتل پدرمون رو دراورده ) !
3- يعني چي ؟ pakcet lost

4- تست buffering ؟ ديگه چيه و چهطوري و به چه دردي ميخوره ؟ توضيح بده كه ما بدبخت بيچاره ها اينقدر سرمون كلاه گشاد نره .

5- بابا دق مرگ شديم پستت رو خونديم ، خوب بگو چه طوري دارن سرمون كلاه ميذارن ؟

پشتيبانيهاش هم كه اره !! واقعا مصخره هست . به طرف ميگم پينگم بالاست ، ميگه به ما ربطي نداره !!!!
هر چي ميگم يه طورايي ميخوان بژيچونن !

اون عكسي روه مكه گذاشتي اصلا نفهميدم كه چي هست !!‌

شبها كه دهنم سرويس ميشه .
عجيب ترين چيزي كه تو عمرم ديدم رو براتون تعريف ميكنم : هيچ جاي دنيا فكر نكنم چيني چيزي باشه !!!

تا حالا ديديد كه مثلا سرعتتون رو 70 كيلو باشه ، اما سرعت لود صفحه ناشته باشيد ؟!‌ يعني سرعت لود در حد 5 كيلو هم نيست و كمتره !!!‌ لعنتي ها معلوم نيست از چه تكنولوزي دارن استفاده ميكنن !! انگار كه ديتاي خط و ديتاي دانلود جداست !!! خيلي عجيبه . من محدود شدم . اما سرعتم دانم 70 هست ، اما لود صفحه نميتونم انجام بدم و با idm دانلود ميكنم !!!

قرار داد اول كه 10 گيگ رايگان بهم دادن !!!! بعد از اينكه پدرمون رو در اوردن و با قطعي هاي مكرر !!‌ قرار داد دوم هم كه فعلا توش هستم با اون مشكل عجيب و غزيب دارم ميسازم و ميسوزم !!! اخه تو رزو هم سرعت ل.د صفحه ندارم !!! با ايتنكه پينگم 200 هست و حتي 150 هم ميشه !!!! خيلي عجيبه . دارم شاخ در ميارم !

پشتيباني هاش هم كه افتضاحه !

داداش خواهشا اين دست هاي پشت پرده رو رو كن ! بذار بفهميم كه اين شاتل چي كار ميكنه !

به خدا دهنمون از اين همه time out و پينگ هاي تخيلي و قطعي هاي عجيب و غريب و ... خورد شده .

---------- نوشته در 12:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:51 AM ارسال شده بود ----------

[/COLOR]
[/COLOR]اره كاملا درسته .

اصلا يه كاري كردن كه تو مجبور بشي فقط روز دانلود كني تا حجمت تموم بشه و ترافيك بخري !!! شيبها رايگان تعطيل !!!!‌ ضر ميزنن كه رايگانه !!!‌ مصخره ها اصلا موقع ثبت نام اين قانون رو نگفتن و تو قرار داد هم نبود . يادمه همين 2 ماه اخير اين قانون رو ساختن !!!

سلام عزیزم پینگ تایم رو با تهران این که بفهمی خیلی راحت هست میری سایت speedtest اونجا توی کرج و تهران سرور داره و برات قشنگ تست میگیره و بهت نتیجه میده.
در مورد سوال بعدی شما بسته هایی رو به سرور میفرستی که اگه اینا به سرور و به مقصد نرسن خوب معلومه چی میشه ارتباط کاملی برقرار نمیشه و به مشکل بر میخوری.
بافرینگ زمانی هست برای مثال الان میری youtube میخوای یه video نگاه کنی وقتی video داره میره جلو و load میشه به این کار میگن buffering که بستگی به سرویسی که داری میبینی که چجوری برای مثال اون video داره load میشه.
این عکس هم نمونه پینگ هست
در کل بقیه حرف هایی که در مورد شاتل گفتی همه درست هست اینا هم جزو مشکلات این شرکت هست.

حالا جالب ترین کار ها اینه همه اینایی که گفتیم کاملا جزو کلا برداری هست و شما ها فکر کنین از دزدی حجم کاربرا بگیرین یا این که اینا بعضی وقت ها خیلی راحت میان به نوسانات جالبی رو نت شما اونم کاملا به صورت عمدی میندازن اگه به عمد نبود باز میشد کاری کرد نمیدونم داخل شاتل رو دیدن یا نه ولی اونجا هیچ کس کار نمیکنه که وضع اینه اینا رو داشته بایشن یک سری چیزا رو هم که نمیشه گفت و خودتون میدونین البته قبلا توی همین تاپیک بسیار در مورد شاتل بحث شده میتونین بخونین البته خیلی چیزا جاش اینجا نیست و دوست داشتی جای دیگه یه چیزایی با مدرک نشونت میدم شاخ در بیاری. اگه چیزی جواب به نظرم همه چی رو گفتم ولی اگه چیز خواصی مونده بگو من در خدمتم.

سلام عزیزم پینگ تایم رو با تهران این که بفهمی خیلی راحت هست میری سایت speedtest اونجا توی کرج و تهران سرور داره و برات قشنگ تست میگیره و بهت نتیجه میده.
در مورد سوال بعدی شما بسته هایی رو به سرور میفرستی که اگه اینا به سرور و به مقصد نرسن خوب معلومه چی میشه ارتباط کاملی برقرار نمیشه و به مشکل بر میخوری.
بافرینگ زمانی هست برای مثال الان میری youtube میخوای یه video نگاه کنی وقتی video داره میره جلو و load میشه به این کار میگن buffering که بستگی به سرویسی که داری میبینی که چجوری برای مثال اون video داره load میشه.
این عکس هم نمونه پینگ هست
در کل بقیه حرف هایی که در مورد شاتل گفتی همه درست هست اینا هم جزو مشکلات این شرکت هست.

حالا جالب ترین کار ها اینه همه اینایی که گفتیم کاملا جزو کلا برداری هست و شما ها فکر کنین از دزدی حجم کاربرا بگیرین یا این که اینا بعضی وقت ها خیلی راحت میان به نوسانات جالبی رو نت شما اونم کاملا به صورت عمدی میندازن اگه به عمد نبود باز میشد کاری کرد نمیدونم داخل شاتل رو دیدن یا نه ولی اونجا هیچ کس کار نمیکنه که وضع اینه اینا رو داشته بایشن یک سری چیزا رو هم که نمیشه گفت و خودتون میدونین البته قبلا توی همین تاپیک بسیار در مورد شاتل بحث شده میتونین بخونین البته خیلی چیزا جاش اینجا نیست و دوست داشتی جای دیگه یه چیزایی با مدرک نشونت میدم شاخ در بیاری. اگه چیزی جواب به نظرم همه چی رو گفتم ولی اگه چیز خواصی مونده بگو من در خدمتم.

سلام .

ممنون از پاسخت .
من هر وقت كه بهشون زنگ ميزنم يا ميگن مشكل مخابراته و يا ميپيچونن . نميدونستم كه اسپيد تست تو تهران هم سرور گرفته !!! تا 5 ماه پيش نداشت كه !

سرعتم كه محدود بود طرف اين رو ميگفت : ( چه قدر اخه بايد ادم عوضي باشه )

به جاي يانكه بياد راستشو بگه كه قانون مذخرف جديدشونه كه سرعت رو محدود ميكنه ، ميگهفت كه به خاطر شيربودن سرور هست !!! منم گفتم خوب اگه به خاطر شير هست پس چرا دقيقا سر ساعت 1 سرعتم ميشه 1 كيلو بايت و دقيقا سر ساعت 3 ازاد ميشه ؟!

من كه فعلا تو اين موندم و دارم شاخ در ميارم : فكر كن
پينگت زير 200 باشه ! سرعت دانلودت 70 تا 75 باشه ثابت !‌ چه روز و چه شب ! اما سرعت لود صفحه در حد و اندازه دايال اپ باشه !!

نميدونم اخه چه غلطي ميكنن اون تو اون ها !!‌

اره من دوست دارم شاخ در بيارم :d ( در مورد خط اخرت ) ، يه چيزايي نشون بده كه چند تا فحش بديم خالي شيم .

فقط يه توضيح در مورد اين دستور ( تريس ) ميدي ؟ كه مثلا از كجا ميشه فهميد هر ip ‌كه تو اون ليست نشون ميده ، چه طور ميشه فهميد كه مال كدوم شهره ؟

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------

اينم پينگ هاي ما با isp ‌مذخرف شاتل !

1755148877.png

پينگ شاتل من با تهران !

1755153968.png

پينگ با نيويورگ !

1755157254.png

پينگ با نگلستان !

1755160422.png

پينگ با المان !

خواستم کارت به کارت کنم دیدم سایت بانک ملی باز نمیشه.... گفتم شاید HTTPS هارو بستن رفتم دیدم نه بابا بازه بازه . الان سرور یک چیزتر شکن یا سایت موزیک از سرور بانک ملی قوی تره !!!! 2-3 روز هم هست که باز نمیشه
jkl0v9yva2w0zky89ut.jpg

کروم اصلا سایتو باز نمیکنه . فایرفاکس یک زوری میزنه ولی چیزی نمیاد و جالبه با IE باز میشه Oo

آخرین ویرایش:
داداش من كامل نمي دونم ها اما تا اونجايي كه مي دونم اين سرويس به نظر اجباريه و خود شركت تمايلي بهشون نداره!!
بعد سرعت واقعي 512 مساوي 64 هست چون همه سرويس ها بر حسب بيت مي شه!! حالا شما 64 كيلوبايت رو تقسيم بر 10 كني مي شه كمتر از 7!!!
سيستم اين سرويس ها تا جايي كه خود نمايندگي هاشون گفتن اينه!! اگه كسي تست كرده وضعيت واقعي رو بگه!!

شما داری اشتباه می کنی ۵۱۲ کیلوبیته ، ۵۱۲ بیت که نیست . که سرعتش می شه همون ۶۴ کیلو بایت .

حالا دوستان کسی این سرویسو داشته ؟

شما داری اشتباه می کنی ۵۱۲ کیلوبیته ، ۵۱۲ بیت که نیست . که سرعتش می شه همون ۶۴ کیلو بایت .

حالا دوستان کسی این سرویسو داشته ؟
كيلو رو كه مي دونين ديگه به اختصار گفتم;)

خوب همين طوري كه مي گين سرعتش مي شه 64 كيلوبايت كه تقسيم بر 10 مي شه چند؟!:d

ايني هم كه مي گم هم نمايندگي پارس انلاين به من گفته هم شاتل و هم آسياتك!! اما خودمم دوست دارم بدونم كسايي كه دارن چطوره وضعشون!!

یعنی یه نفر هم از سپنتا نمیگیره؟!:دی
دوستان به نظرتون سرعت سپنتا هم کم میشه موقعی که رایگان ـــه؟!
3 تا 7 رایگان ــه و 15 روز اول فروردین هم همینطور!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or