بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بعد از مدت ها یه تست بزارم:

1751965325.png

واسه من شاتل از نظر پینگ ریـ*ه :d از ساعت 10 صبح تا ساعت 10 شب پینگ بین 800 تا 400 میچرخه ! تا حالا شده اومده رو 2000 که وسط بازی با دادن فحش به کل مسئولان شاتل از بازی خارج شدم و با 4.2.2.4 پینگ گرفتم دیدم رو 2000 ـم ! :| فقط از ساعت 10 شب به بعد پینگ میاد رو 250 اینا که قابل بازی میشه .

شما تهران هستید اینجوریه؟ خیلی افتضاحه که...
====
دوستانی که از شاتل دارن چقدر طول کشید وصل کنن؟ من الان یک هفتست ثبت نام کردم و از روز اول که می گم پس کی می خواد وصل بشه می گن ۱۰ تا ۱۲ روز کاری!! حالا جالبه توی قسمت پیگیری سایتشون زده ۶۰درصد مراحل من طی شده! این دیگه چه جورشه آدمو معطل می کنن )x

عزيز شما نظر منو خوندين!؟
فكر مي كنين شاتل همه جا يجور عمل مي كنه؟!
فگر مي كنين چون براي شما خوبه براي همه خوبه!؟
ما نگفتيم شما شكايتي داشته باش!! وقتي راضي هستي خوب خوش به حالت اما ما راضي نيستيم!! ساعت 1 مي شه باس جمع كنيم بريم!! توي روز هم پينگ داريم فضا به علاوه كلي ديلي!! آخه از كجاش راضي باشم!!؟ از اين كه توي روز داره بهم سرعت 250 مي ده و حجمم سه سوت مي ره و دوباره مجبورم براي هر گيگ 5 تومن بدم؟!
از پشتيبانيش كه قديما يكم هواي ادمو داشتن ولي الانا هرچي مي گي مي گن طبيعي هست؟!
این چه حرفیه... یعنی شما میگی خیلی 5 تومن ... برو صبا نتو نگاه کن قیمت هر گیگ اون بیشتر هم هست... تازه من 1 به بعد بازی آنلاین میکنم همین پریشب از 1 شب تا 6 صبح داشتم کال آف دیوتی مودرن 3 بازی میکردم یکی پینگم بالا بود اما بازم حال میداد... سرعتمم خوب بود هر شب میتونم تقریبا 1.100 مگ دانلود کنم تازه بعضی شبا قاط میزنه میره روی 250 یک شب اینطوری شده بود از 3 شب تا 8 صبح 3.400 مگ دانلود کردم... والا منم راضیم .... اگه شما نامحدود میخوای با این قیمت که خود شاتل هم میده اما 1 به 10 همون کاری که مخابرات میکنه و گرنه خود شاتل بدون محدودیت میده ماهی 38 هزار تومن کیف میکنی

---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

واسه من شاتل از نظر پینگ ریـ*ه :d از ساعت 10 صبح تا ساعت 10 شب پینگ بین 800 تا 400 میچرخه ! تا حالا شده اومده رو 2000 که وسط بازی با دادن فحش به کل مسئولان شاتل از بازی خارج شدم و با 4.2.2.4 پینگ گرفتم دیدم رو 2000 ـم ! :| فقط از ساعت 10 شب به بعد پینگ میاد رو 250 اینا که قابل بازی میشه .
منم شاتل دارم ولی دیگه نه اونقدر بد... فقط وقتی دارم مودرن وارفیر3 بازی میکنم تیرام یک ثانیه تاخیر داره:دی وگرنه مشکل دیگه ندارم

عزيز شما نظر منو خوندين!؟
فكر مي كنين شاتل همه جا يجور عمل مي كنه؟!
فگر مي كنين چون براي شما خوبه براي همه خوبه!؟
ما نگفتيم شما شكايتي داشته باش!! وقتي راضي هستي خوب خوش به حالت اما ما راضي نيستيم!! ساعت 1 مي شه باس جمع كنيم بريم!! توي روز هم پينگ داريم فضا به علاوه كلي ديلي!! آخه از كجاش راضي باشم!!؟ از اين كه توي روز داره بهم سرعت 250 مي ده و حجمم سه سوت مي ره و دوباره مجبورم براي هر گيگ 5 تومن بدم؟!
از پشتيبانيش كه قديما يكم هواي ادمو داشتن ولي الانا هرچي مي گي مي گن طبيعي هست؟!
آره داداش خوندم ولی مگه میشه سرویسش توی یه منطقه با جای دیگه فرق داشته باشه؟؟؟
واقعا برام عجیبه ها قصد مسخره کردن ندارم!!!

شما تهران هستید اینجوریه؟ خیلی افتضاحه که...
====
دوستانی که از شاتل دارن چقدر طول کشید وصل کنن؟ من الان یک هفتست ثبت نام کردم و از روز اول که می گم پس کی می خواد وصل بشه می گن ۱۰ تا ۱۲ روز کاری!! حالا جالبه توی قسمت پیگیری سایتشون زده ۶۰درصد مراحل من طی شده! این دیگه چه جورشه آدمو معطل می کنن )x
برای من که 1 هفته دقیق اولین روز تابستون گرفتم 7 ــمین روز وصل کردن تازه اونقدر زنگ زدم معذرت خواهی هم میکردن میگفتن حتما تا فردا پس فردا میایم

---------- نوشته در 12:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 AM ارسال شده بود ----------

آره داداش خوندم ولی مگه میشه سرویسش توی یه منطقه با جای دیگه فرق داشته باشه؟؟؟
واقعا برام عجیبه ها قصد مسخره کردن ندارم!!!
آره میشه چرا نشه یک جا پینگ خوبه یک جا بد الان از یکی پرسیدم صبا نت داشت میگفتم چرا نرفتی شاتل بگیری گفت تو شهر ما شاتل ... هست سرعتش خیلی خرابه بدرد نمیخوره اما توی مشهد که الحمدالله خوبه...

این چه حرفیه... یعنی شما میگی خیلی 5 تومن ... برو صبا نتو نگاه کن قیمت هر گیگ اون بیشتر هم هست... تازه من 1 به بعد بازی آنلاین میکنم همین پریشب از 1 شب تا 6 صبح داشتم کال آف دیوتی مودرن 3 بازی میکردم یکی پینگم بالا بود اما بازم حال میداد... سرعتمم خوب بود هر شب میتونم تقریبا 1.100 مگ دانلود کنم تازه بعضی شبا قاط میزنه میره روی 250 یک شب اینطوری شده بود از 3 شب تا 8 صبح 3.400 مگ دانلود کردم... والا منم راضیم .... اگه شما نامحدود میخوای با این قیمت که خود شاتل هم میده اما 1 به 10 همون کاری که مخابرات میکنه و گرنه خود شاتل بدون محدودیت میده ماهی 38 هزار تومن کیف میکنی

---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

منم شاتل دارم ولی دیگه نه اونقدر بد... فقط وقتی دارم مودرن وارفیر3 بازی میکنم تیرام یک ثانیه تاخیر داره:دی وگرنه مشکل دیگه ندارم

یک ثانیه که خیلی بده! یعنی پینگ 1000 ! توی WoW اگه یک ثانیه تاخیر داشته باشی می کشنت. COD هم که پینگ باید زیر 300 باشه حتما

خب شما که توی شاتل کار کردی و میدونی منو در جریان بزار با این تفاسیری که من گفتم مشکل چیه؟؟؟ چرا باید نا راضی باشم؟؟؟؟
خوب نیست آدم رو باد هوا حرف بزنه . من با مدرک دارم میگم که با این وضعیت خوب چرا بد میگید از این شرکت بعد شما میای همین جوری میگی خوب نیست؟؟؟

.لطفا منو در جریان این بقیه ی ماجرا قرار بده!
من خودم art 6 داشتم از شاتل اون دلیل مدرکت به درد خودت میخوره تا تهران پینگ 75 ؟ به نظر خوبه ؟ پینگ من با تهران الان 15 هست و با سرور ها المان که اتفاقا با همیشه با سرور های المان هم بازی میکنم 100 هست حالا فرق نت من با اون نتی که فکر میکنی عالیه رو میبینی ؟ شما ها همون شاتل براتون خوبه که سرتون کلاه بزاره حال کنین طرف میگه تیرام 1 ثانیه دیر میرسه خیلی هم خوبه=)) کلا با افرادی مثل شما بحث کردن وقت تلف کردنه حیف که بچه ها بن شدن بخاطر حرف های سیاسی اگرنه اونا برات میگفتن time out که همش میخوری pakcet lost ها و ... که همه از سرویس افتضاح شاتل هست. اصلا تا حالا تست کردی ببینی buffering وقتی میکنی چی میشه ؟ دلیل ناراضی بودنتم باید این باشه که سرت دارن کلا میزان همین :))
از همه جالب تر پشتیبانی شاهکار شاتل و امور مشترکین شاهکار ترش=))
از قدیم گفتن از ماست که بر ماست
همین افراد پیدا میشن که نت ما اینه و هیچ پیشرفتی نداریم تو این زمینه و و یه سری ... میگن ما بهترین نت رو داریم تو ایران میدیم.
همین اینو نگاه کن تازه با خود المان هم نیست و به صورت رندوم این سرور رو برام اورده
i205418_battle-1.png

========================

@danteppc
عزیز اگه برای wow میخوای که کلا شاتل رو بیخیال شو.

آخرین ویرایش:
یک ثانیه که خیلی بده! یعنی پینگ 1000 ! توی WoW اگه یک ثانیه تاخیر داشته باشی می کشنت. COD هم که پینگ باید زیر 300 باشه حتما
آره مال من 400 هست توی cod آره باید مثلا رگباری بگیری روش تا بهش بوخوره ول یمن با شاتگان میرم وقتی میزنم میخوره چون نمیتونه فرار کنه
کلا بدک نیست ولی بازم بهتر از این میتونه باشه

ای بابا کاش یکی زودتر اینو به ما می گفت... هنوز وصل نکردن پشیمون شدم :( حیف که پولشونو دادم

مخصوصا شاتل شبا تعطیل میشه یعنی هی time out میخوری و پینگ بالا داری دقیقا حساب کنی زمان هایی که میخوای raid هم بری میوفته این مشکلات ولی الان ناراحتی نداری گفتم که 1 تا 2 ماه اول رو مثل چی سرویس میدن بعدش دیگه اصلا حسابتم نمیکنن که داری پول میدی بزار ماه اول تموم بشه به مشکل بر نمیخوری ولی بعدش برو دنبال یه Isp دیگه.

مخصوصا شاتل شبا تعطیل میشه یعنی هی time out میخوری و پینگ بالا داری دقیقا حساب کنی زمان هایی که میخوای raid هم بری میوفته این مشکلات ولی الان ناراحتی نداری گفتم که 1 تا 2 ماه اول رو مثل چی سرویس میدن بعدش دیگه اصلا حسابتم نمیکنن که داری پول میدی بزار ماه اول تموم بشه به مشکل بر نمیخوری ولی بعدش برو دنبال یه Isp دیگه.
انگار شما فقط پینگ واسون مهمه
سرعت و ... براتون مهم نیست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or