بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الان این پینگی که داده 32 اینا واقعی نیستن که اگه 32 باشه که عالیه برا بازی دوست عزیز . پینگ واقعیتونو با CMD بگیر بعد بگین ببینم چطوره ممنون میشم .

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان واسه فردیس کرج یه isp خوب میگید که بتونم باهاش بازی آنلاین بی دردسر بازی کنم؟ هزینشم مهم نیست فقط میخوام توپ باشه.

بچه فردیسی داداشم منم بچه فردیسم . شما برین از اسیا تک بگیرین پینگشم عالیه . بقل پرشین جامعه هستش داخل کوچه خیلی عالیم هستش .

الان این پینگی که داده 32 اینا واقعی نیستن که اگه 32 باشه که عالیه برا بازی دوست عزیز . پینگ واقعیتونو با CMD بگیر بعد بگین ببینم چطوره ممنون میشم .

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

پینگش واقعیه منتها با تهران و کرج تست گرفتن .

;)اينم پينگ واقعي...
1706534950.png

1704297866.png

كسي آپلود ميخواد من در خدمتم...:d..ساعتي 5 تومن;)

سرور MW2 تو ایران پینگ 10 میلی ثانیه دارم !‌ بس نیست ؟‌ ولی دیگه اصلا COD بازی نمیکنم !‌ فقط BF3 !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or