بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکی اینو برام ترجمه کنه :‌

امروز عصر ISP رو عوض کردم !‌ والا امشب نشستم ببینم چه خبره دیدم اینطوره !‌ 56 تا چو(ق) خشک هم لاخیدم ! مملکته ؟‌ آيا ؟ چرا تو شیراز به این گندگی یه ISP درست پیدا نمیشه ما بچپیم توش ! آقا یکی بگه هزینش چقدره خودم یکی بزنم واسه این گیمر های بی نون و نوا ! به خدا گناه داریم ما بییچاره ها !

محض اطلاع‌ آقایون :‌ اگر پهنای باند درست و تچهیزات درست باشه تو این مملکت پینگ ما با اروپا 30 40 میلی ثانیه خواهد بود و با آمریکا 70 80 !‌ میگی نه برو از هوتن بپرس لایزر داشت قبلا !‌ اینا همه قلطی میتونن بکنن ولی نمیخوان ! حتما باید تا آخرین سلول نسل ما رو بسوزونن و به گ* بکشن تا خیالشون راحت بشه !‌

میبینم که بازم کابل ها پاره شدن! بهتره با بچه ها پاشیم بریم خلیج عربی با قلاب کوسه بگیریم یه ملت رو نجات بدیم! :d
بریم خلیج همیشه پارس. ولی ضایع میشیم ها . میریم میبینیم کابل ها صحیح و سالمن. کوسه ها تاپیک زدن و از ما بدلیل تهمت بیجا شکایت کردند.

كنترل‌هاي امنيتي عامل اختلالات اينترنت

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اختلالات شبکه اینترنت را موقت اعلام کرد وگفت: برخی کنترل‌های امنیتی باعث ایجاد مشکلات در این شبکه شده است.

به گزارش ايتنا نادر قاضی پور در گفت‌وگو با موبنا با اشاره به اینکه در خصوص اختلالات شبکه اینترنت مذاکراتی با مسئولان وزارت ارتباطات صورت گرفته، اعلام کرد: در شرایطی به دلیل مسائل امنیتی باید شبکه اینترنت کنترل شود.

وی با اشاره به اینکه وضعیت شبکه اینترنت به طور پیوسته توسط مجلس و کمیسیون صنایع بررسی می‌شود ادامه داد: این اختلالات موقتی است و تا چندی دیگر بر طرف می‌شود.

بروز اختلال در شبکه اینترنت کشور، سرعت دسترسی کاربران به این شبکه ارتباطی را از چندی پیش با کندی روبرو کرده اما دلیل این اختلال تاکنون مشخص نشده است.

در پی بروز اختلال چندین روزه در شبکه اینترنت کشور، امکان دسترسی مناسب به اینترنت برای کاربران مقدور نیست.

تا فردا صبر میکنم درست شد که شد ! نشد هم خیلی محترمانه درخواست لغو قرارداد میدم و تمام ! خیلی هم دیدم عرصه بر من تنگ شده کلا بازی آنلاین رو میبوسم میزارم کنار و همچنین اینترنت رو ! یه خاکی بر سر میریزم فرار میکنم اونور آب حالا هر گورستونی باشه یا هر چقدر هم نژاد پرست باشن یا منو تحقیر کنن ( البته همینجا هم کم زجرمون نمیدن )‌ !!!!‌ پس در هر 2 صورت اونور بهتر از اینور ! میرم لااقل شاید تونستم بهد از بیست و چند سالگی تازه زندگی رو شروع کنم !

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اختلالات شبکه اینترنت را موقت اعلام کرد وگفت: برخی کنترل‌های امنیتی باعث ایجاد مشکلات در این شبکه شده است.

به گزارش ايتنا نادر قاضی پور در گفت‌وگو با موبنا با اشاره به اینکه در خصوص اختلالات شبکه اینترنت مذاکراتی با مسئولان وزارت ارتباطات صورت گرفته، اعلام کرد: در شرایطی به دلیل مسائل امنیتی باید شبکه اینترنت کنترل شود.

وی با اشاره به اینکه وضعیت شبکه اینترنت به طور پیوسته توسط مجلس و کمیسیون صنایع بررسی می‌شود ادامه داد: این اختلالات موقتی است و تا چندی دیگر بر طرف می‌شود.

بروز اختلال در شبکه اینترنت کشور، سرعت دسترسی کاربران به این شبکه ارتباطی را از چندی پیش با کندی روبرو کرده اما دلیل این اختلال تاکنون مشخص نشده است.

در پی بروز اختلال چندین روزه در شبکه اینترنت کشور، امکان دسترسی مناسب به اینترنت برای کاربران مقدور نیست.
یکی نیس به این عضو محترم بگه وقتی بلد نیستی مگه مجبوری اظهار نظر کنی؟؟ کنترل امنیتی از کی تا حالا مترادف اختلال یا قطعی عمدی در شبکه شده؟؟
اینا اگر بخوان کنترلی داشته باشن که دارن و بخوان شدیدترش هم کنن اگر امکانات و دانشش رو داشته باشن بدون گندکاری توی کیفیت هم شدنی هست، منتهی اینا نمی تونن می زنن صورت مساله رو به کل پاک می کنن.

آقایون من از بس که نثار حضرات کردم دیگه کم آوردم، دیگه توصیف کارها از محدوده ی لغات خارجه، خودتون پیشنهاد بدید چی باید نثارشون کرد، فقط یه چیز جدید و یونیک باشه!!!

به گزارش ايتنا ....
حالا به نظرتون واقعا کنترل و نظارت شدید تر شده؟
یعنی اینکه گفته میشد به زودی هر پیغامی رد و بدل کنیم ، از زیر نظر آقایون رد میشه
یا هر سایتی بریم اطلاعاتمون ثبت و کنترل میشه ، شروع شده؟
یا هنوز تازه می‌خوان راه اندازی کنن این سیستم رو

حالا به نظرتون واقعا کنترل و نظارت شدید تر شده؟
یعنی اینکه گفته میشد به زودی هر پیغامی رد و بدل کنیم ، از زیر نظر آقایون رد میشه
یا هر سایتی بریم اطلاعاتمون ثبت و کنترل میشه ، شروع شده؟
یا هنوز تازه می‌خوان راه اندازی کنن این سیستم رو

فن آوری ارتباطات و کامپیوتربصورت ذاتی در حال پیشرفت و بهبود مستمر هست، سیستم های نظارتی هم فقط بهمراه متغیر زمانی تعریف می شن و بنابراین هیچ وقت دارای کارایی همیشگی نیستن و همیشه تکنیک جدیدتری برای غلبه بر اونها ابداع میشه، این یه اصل زیربنایی و بنظر من از بزرگترین مزیتهای سیستمهای دیجیتالی هست.

بنظر من که بلوف هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or