بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آخه عزیز من بنده کی فحش یا دشنام دادم که پست منو پاک کردی؟!
عجیبه والا
دوست عزیز
آقا فرشید که پاک نکرده که به این بنده خدا گیر دادی :d
مدیران تاپیک رو پاکسازی کردند، یک سری از پست هام بین پست های نامربوط ! پاک شده .احتمالا پست شما رو هم شامل میشده.
بیخیال.
دوستان ریلکس لطفا! :دی
بهتره دیگه از مسئولین انتقاد نکنیم اینجا تا خدای نکرده درشو نبدن.
همینجا که دور همیم رو هم از دست ندیم.
به روی چشم

تصویری گویا از سرعت اینترنت در کشور!

تابناک: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، قطعی کابل در خلیج فارس و آتش‌ سوزی در مسیر روسیه را علت کاهش سرعت اینترنت اعلام کرد و درباره کاهش سرعت اینترنت در روزهای اخیر گفت‌: برخی موارد کاهش سرعت، مقطعی و بر اثر قطعی کابل در خلیج فارس بود که در نصف روز وصل شد.

اگر بخواهیم سرعت اینترنت کشور در دو هفته اخیر را توصیف کنیم، شاید انتخاب این تصویر طنز کافی باشد!

اینها هم تصاویری هستند که سال گذشته از قطعی کابل اینترنت در خلیج فارس منتشر شد:

سرعتی مشکل ساز که در بارگذاری همین مطلب هم مشهود است و متاسفانه، حتی نمی‌دانیم چه زمانی برطرف خواهد شد!

205133_941.jpg

205134_605.jpg

تابناک: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، قطعی کابل در خلیج فارس و آتش‌ سوزی در مسیر روسیه را علت کاهش سرعت اینترنت اعلام کرد و درباره کاهش سرعت اینترنت در روزهای اخیر گفت‌: برخی موارد کاهش سرعت، مقطعی و بر اثر قطعی کابل در خلیج فارس بود که در نصف روز وصل شد.

اگر بخواهیم سرعت اینترنت کشور در دو هفته اخیر را توصیف کنیم، شاید انتخاب این تصویر طنز کافی باشد!

اینها هم تصاویری هستند که سال گذشته از قطعی کابل اینترنت در خلیج فارس منتشر شد:

سرعتی مشکل ساز که در بارگذاری همین مطلب هم مشهود است و متاسفانه، حتی نمی‌دانیم چه زمانی برطرف خواهد شد!

205133_941.jpg

205134_605.jpg

موقعی که این کابل ها رو دیدم نزدیک بود اشک از چشمانم جاری بشه که اینقدر بدبختیم و ... ولی یه هو پکیدم از خنده که مسئولان محترم ما چقدر به فکر هستند =))

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خبرداد: افزايش دو برابري درگاه هاي ارتباط بين الملل

با تلاش هاي صورت گرفته از ابتداي دولت دهم تاكنون درگاه هاي ارتباطي بين الملل با رشدي دو برابري به 14 درگاه رسيده است. به گزارش روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، دكتر رضا تقي پور در نشست شوراي معاونان وزير و مديران كل امور مجلس وزارت خانه ها ، سازمان ها و دستگاه هاي دولتي، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در حال حاضر درگاه هاي بين المللي از مسير كشورهايي نظير روسيه، ارمنستان ، پاكستان ، افغانستان، تركمنستان ، عراق ، كويت، برقرار شده است.
وي افزود: افزايش درگاه هاي ارتباط بين الملل موجب مي شود تا در صورت قطعي برخي از خطوط، ارتباطات داخلي همچنان برقرار باشد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به جايگاه ويژه كشورمان به منظور تبديل شدن هاب منطقه تصريح كرد: كشور ما به لحاظ جغرافيايي، بهترين نقطه براي انتقال ترافيك ديگر كشورها از نظر طول مسير و ديگر شاخص هاي موجود محسوب مي شود.
وي خاطر نشان كرد: در حال حاضر تنها 30 گيگابيت بر ثانيه ترافيك از طريق كشور ما صورت مي گيرد كه در صورت اجرايي شدن پروژه هاي تعريف شده در اين حوزه، اين شاخص يك هزار و 300 برابر رشد خواهد داشت.
دكتر رضا تقي پور با بيان اين مطلب كه سرعت تغيير در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات بسيار زياد است تصريح كرد: در سال 74 نخستين تلفن هاي همراه در كشور واگذار شد، اما امروز شاهد تنوع ارايه سرويس هاي ارزش افزوده از سوي اپراتورهاي تلفن همراه در كشور هستيم.
وي با اشاره به تغيير شاخص ها در طول فعاليت دولت دهم ادامه داد: از ابتداي دولت دهم تا كنون واگذاري سيم كارت تلفن همراه 159 درصد رشد داشته و در حال حاضر بيش از 89 ميليون سيم كارت به متقاضيان فروخته شده است.
وي تاكيد كرد: هم اكنون تمامي جاده هاي كشور به غير از برخي از جاده هاي روستايي تحت پوشش شبكه تلفن همراه قرار دارند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اظهار داشت: همچنين ظرفيت شبكه IP داخلي نيز با رشد 239 درصدي روبرو بوده و هم اكنون به 79 گيگابيت بر ثانيه رسيده است كه با تلاش هاي فني صورت گرفته ، امكان افزايش آن به 500 گيگابيت بر ثانيه فراهم شده است.
وي با اشاره به برنامه پنجم توسعه كشور، افزود: بر اساس اين برنامه مي بايست طي پنج سال آينده ، ظرفيت پهناي باند داخل بيش از 25 بابر افزايش يافته كه براي اين منظور برنامه ريزي هاي گسترده اي تعريف و تدوين شده است.
دكتر رضا تقي پور با اشاره به برنامه هاي تعريف شده براي گسترش فناوري اطلاعات در كشور ، گفت: هشت گام اصلي به منظور دستيابي به ايران يكپارچه و فراهم شدن امكان مديريت يكپارچه روي اطلاعات تعريف شده است.
وي ادامه داد: همچنين در برنامه پنجم توسعه نيز به منظور توسعه دولت الكترونيك و ارايه خدمات الكترونيكي چندين شاخص مهم تعريف و هدف گذاري شده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تشريح تلاش هاي صورت گرفته براي ايجاد شبكه ملي اطلاعات تصريح كرد: اين شبكه از چند لايه تشكيل شده و روي آن شبكه هاي اختصاصي ، نظير شبكه بانكي، شبكه علمي، آموزش و پرورش و تجارت در حال ايجاد توسعه است
وي با بيان اين مطلب شبكه ملي اطلاعات ، يك شبكه امن و قابل اطمينان براي انتقال اطلاعات خواهد بود، خاطرنشان كرد: ايجاد ديتا سنتر ملي و استاني ، تعريف پروژه هاي بزرگي نظير موتور جستجو از جمله برنامه هايي است كه براي ايجاد اين شبكه پيش بيني شده است.

منبع :‌
http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&ID=f4043729-a515-4257-a2ca-e9cfb22c0e52&WebPartID=3ffc4d39-1bf5-4d4e-a802-783ec62c75ba&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7

سرور دوم تهران در سایت speedtest.net توسط فن آوا راه اندازی شد.
تست با این سرور جدید:
1702496155.png

http://speedtest.net/result/1702496155.png

من اصفهان هستم اما روی یک رِنج آی پی خاص موقعیت من را همدان نشون میده که الان هم همین طوره! حالا دیدید موقعیت همه ی آی پی ها رو اصفهان نشون نمیده!
امیدواریم سرورهای جدید در شهرهای دیگه هم راه اندازی بشند.

سلام بر همگی
من http://forum.bazicenter.com/members/50987/ هستم
بالاخره ایدی قدیمیم رو پیدا کردم :دی
گفتم یه پست با این بدم تا ... :دی

وضع اینترنت که خوبه
سرعت دانلود تا 150 هم میره
که برای من تجربه ای جدید هست!
هنوز فن آوا هستم

راستی به نظرتون با همین ایدی http://forum.bazicenter.com/members/50987/ که 2010 هست بیام یا با Milad.SN!P3R که 2008 هست ؟
ایدی جدیده2 تا تخلف هم داره ولی این پاکه

آقایون من تو یه ISP کار میکنم قراره یه سری طرحای تشویقی کوتاه مدت 5 - 6 روزه یا هفتگی از هفته دیگه ارائه بشه . میخواستم ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ من خودم اول همه مسئله افزایش ترافیک و سرعت رو مطرح کردم که فک کنم اگه زیاد کشش بدم اخراج شم...!!!!:)) میخوام ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ البته منطقی باشه و به پیاده اش کرد . ممنون .
مثلا برای مشترکای کم مصرف و پرمصرف یه سری طرح باشه برای اونایی که خوره دانلودن و... .
ممنون میشم کمک کنید .

آقایون من تو یه ISP کار میکنم قراره یه سری طرحای تشویقی کوتاه مدت 5 - 6 روزه یا هفتگی از هفته دیگه ارائه بشه . میخواستم ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ من خودم اول همه مسئله افزایش ترافیک و سرعت رو مطرح کردم که فک کنم اگه زیاد کشش بدم اخراج شم...!!!!:)) میخوام ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ البته منطقی باشه و به پیاده اش کرد . ممنون .
مثلا برای مشترکای کم مصرف و پرمصرف یه سری طرح باشه برای اونایی که خوره دانلودن و... .
ممنون میشم کمک کنید .
شما برو بهشون پیشنهاد بده که همین سرعته خودمونو اینقدر شبا انگولک نکنن طرح تشویقی هم ماله خودشون .
دیروز رفتم شاتل میگم چرا شبا سرعت به حد صفر میرسه میگه چون همه دانلود میکنن بعدش بهش میگم پس چرا موقعه تمدید دوره میشه از چند روز قبلش عادی میشه نکنه ملت یهویی تصمیم میگیرن دان نکنه بعد میخنده میگه چی کار کنیم دستور از بالاست .....)x
چی کار کنیم که هر چی بدبختیه از ادمای بالا و بالاتره

ممنون میشم کمک کنید .
میشه بگین تو کدوم ISP ؟
فقط کاری کنین اگه کاربر پر مصرف باشیم ما رو با پر مصرف ها شیر نکنن.
چون چند شبی بود لیست دانلودم همشون ارور میخوردن ....یه شب تا ساعت 2 واستادم دیدم اصلا دانلود نمیکنه سرعت 3 یا 4 زنگ زدم گفت چون کاربر پرمصرف هستین شما رو با پر مصرف ها شیر کردیم....((از شاتل گرفتم))

سلام
پستهای مربوط به چیز پی ان و غیره رو این دفعه فقط پاک کردم .
در صورت تکرار ، قطع دسترسی به همراه خواهد داشت .
پس رعایت کنین لطفاً .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or