دوستان ریلکس لطفا! 
بهتره دیگه از مسئولین انتقاد نکنیم اینجا تا خدای نکرده درشو نبدن.
همینجا که دور همیم رو هم از دست ندیم.
دوست عزیزآخه عزیز من بنده کی فحش یا دشنام دادم که پست منو پاک کردی؟!
عجیبه والا
به روی چشمدوستان ریلکس لطفا!
تابناک: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، قطعی کابل در خلیج فارس و آتش سوزی در مسیر روسیه را علت کاهش سرعت اینترنت اعلام کرد و درباره کاهش سرعت اینترنت در روزهای اخیر گفت: برخی موارد کاهش سرعت، مقطعی و بر اثر قطعی کابل در خلیج فارس بود که در نصف روز وصل شد.
اگر بخواهیم سرعت اینترنت کشور در دو هفته اخیر را توصیف کنیم، شاید انتخاب این تصویر طنز کافی باشد!
اینها هم تصاویری هستند که سال گذشته از قطعی کابل اینترنت در خلیج فارس منتشر شد:
سرعتی مشکل ساز که در بارگذاری همین مطلب هم مشهود است و متاسفانه، حتی نمیدانیم چه زمانی برطرف خواهد شد!
![]()
![]()

میخوام ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ البته منطقی باشه و به پیاده اش کرد . ممنون . شما برو بهشون پیشنهاد بده که همین سرعته خودمونو اینقدر شبا انگولک نکنن طرح تشویقی هم ماله خودشون .آقایون من تو یه ISP کار میکنم قراره یه سری طرحای تشویقی کوتاه مدت 5 - 6 روزه یا هفتگی از هفته دیگه ارائه بشه . میخواستم ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ من خودم اول همه مسئله افزایش ترافیک و سرعت رو مطرح کردم که فک کنم اگه زیاد کشش بدم اخراج شم...!!!!میخوام ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ البته منطقی باشه و به پیاده اش کرد . ممنون .
مثلا برای مشترکای کم مصرف و پرمصرف یه سری طرح باشه برای اونایی که خوره دانلودن و... .
ممنون میشم کمک کنید .
میشه بگین تو کدوم ISP ؟آقایون من تو یه ISP کار میکنم قراره یه سری طرحای تشویقی کوتاه مدت 5 - 6 روزه یا هفتگی از هفته دیگه ارائه بشه . میخواستم ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ من خودم اول همه مسئله افزایش ترافیک و سرعت رو مطرح کردم که فک کنم اگه زیاد کشش بدم اخراج شم...!!!!میخوام ببینم کسی پیشنهادی داره ؟ البته منطقی باشه و به پیاده اش کرد . ممنون .
مثلا برای مشترکای کم مصرف و پرمصرف یه سری طرح باشه برای اونایی که خوره دانلودن و... .
ممنون میشم کمک کنید .