بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

به این عکس دقت کنید من 5 تا سایت رو امتحان کردم هم داخلی هم خارجی میبینید که هر دو مشکل دارن
331Untitled.jpg

فعلا که همین بازیسنتر هم بسختی باز میشه، شاید مشکل سراسری باشه و بنظرم نمی رسه که هیچ وقت اینا جرات داشته باشن دلیل واقعی اینهمه اختلال رو به کاربرا اعلام کنن.

امروز صبح پینگم داغون بود با 4.2.2.4 رو 600 - 700 بود . الان شده 285 . الان تقریبا یه هفته میشه شاتل دارم . هیچ وقت پینگم زیر 250 نیومده . واسه دوستان دیگه هم همین طوره ؟

چیزی که واقعا نمی تونم بفهمم اینکه واقعا بستن پورت بازی ها واسه اینا چه سودی داره ؟

آقا نبستن، شایعه نکنید
من هم الان به Steam می تونم وصل بشم و هم Xfire، ولی نه IWnet کانکت میشه و نه سرورهای بازی دیده میشن.
فقط اونقدر همه چی رو کند کردن که TimeOut میده و وصل نمیشه، الان 2 ساعته دارم Gmail رو Retry می کنم ایمیلم رو بخونم باز نمیشه!!!

من هم الان به Steam می تونم وصل بشم و هم Xfire
فقط اونقدر همه چی رو کند کردن که TimeOut میده و وصل نمیشه، الان 2 ساعته دارم Gmail رو Retry می کنم ایمیلم رو بخونم باز نمیشه!!!
وصل شدن من به این دو تا با pn/\ ذقیقا 1 به 500 شده اصلا غیر ممکن هست:d خیلی ها هم این مشکل رو دارن الان یه نگاه به ایرانی های Xfire بندازی اکثرا همه off هستن!

وصل شدن من به این دو تا با pn/\ ذقیقا 1 به 500 شده اصلا غیر ممکن هست:d خیلی ها هم این مشکل رو دارن الان یه نگاه به ایرانی های Xfire بندازی اکثرا همه off هستن!

خب همین که با pn/\ وصل نمیشی دقیقا نشونه ی اینه که با پورتا کاری نداشتن، چون اگه بسته بودن با pn/\ باز میشد و به سرورها هم وصل میشد،

منم که گفتم به سرورای بازی توی استیم وصل نمیشه، سرورای Xfire هم همینطوره، گند زدن توی سرعت وسرویس و شبکه ی جهانی ، همچین که مخترع اینترنت هم نمی تونستن همچین گندی رو بزنن!! واقعا این اراذل تنها کاری که بلد هستن خرابکاریه، اونم نه 1 دیقیه، نه 1 ساعت، روزها و روزها و ماهها.....

حداقل پست بدیم آخر هر پست یه چیزی نثار یکی از این پشمکها بکنیم تا روحشون به مدارج عالی عروج بکنه زودتر!

lag

دوستان فرشید راست میگه شایعه نکنید من میتونم لوگ شم فقط screen freez وجود داره
در ضمن......
الان تو کانالهای اجنبی:d گفتن فیبر نوری پوکیده همین و بس شایعه سازی بی مورد نکنید/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or