من پینگ 80 دارم اما به هیچ سرور بازی نمیتونم وصل شم! بدون تایم اوت! معلوم نیست چیکار کردن! خدا چین و روسیه رو لعنت کنه که به این لعنتی ها تجهیزات دادن.
من سرویس ADSL حجمی دارم از داتک تهران، تو mw3 که همش روی connecting to online services میمونه اگر هم وصل بشه پینگ با تهران هم حتی 3 خط کمرنگ سبز هست در صورتی که خیلی ها 4 خط پررنگ دارن و دستی هم که اون سرورها رو پینگ میکنم پایین 50 نمیاد، تو جهاد3 هم که دیگه صحبتشو نکن خیلی عالی باشه بالای 170 اینا باشه مثلا تازه داخل سرور هم که میری اگه از اول لگ نباشه بعد یه ده دقیقه مثلا تبدیل میشی به سلطان laggerها با وجود اینکه تازه دستی یه پینگ کوتاه میگیرم هم packet lost ندارم(البته شاید باید یه مدت بیشتری packet بفرستم تا packet lostها شروع بشه)سرعت دانلود هم متوسط 30 هست که قبلا هم تو سرورهای betaی جهاد3 با 32 نفر با همین سرعت البته با ADSL مخابرات تقریبا بدون مشکل تارومار میکردم ملت رو:d کلا نمیدونم چه گندی زدن به این نت ولی دیگه فکر نمی کنم درست بشو هم باشه چون به احتمال زیاد عمدی هست و تازه این اولاش هست کلا در حال حاضر دیگه یدونه آنلاین بازی کردن درست و حسابی هم واسه ما جوونا تو این مملکت تبدیل به رویا شده
منظورم همون داتک بود فکر کنم ت رو که زدم نخورده.
این شاتل دیگه خیلی مزخرف شده همین bazicenter رو من دیگه به زور باز میکنم.
به نظر شما از چه شرکتی بگیرم؟؟
من پینگ 80 دارم اما به هیچ سرور بازی نمیتونم وصل شم! بدون تایم اوت! معلوم نیست چیکار کردن! خدا چین و روسیه رو لعنت کنه که به این لعنتی ها تجهیزات دادن.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم , پینگ و سرعت همه چی میزونه ولی کاکنت نمیشه اگرم بشه با هزارتا مشکل , ( هم شاتل هم ایرانسل )
نظر من اینکه پورت بازی ها رو دستکاری کردن یا بستن ولی یکی از دوستان می گن بازه
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ظرفیت پهنای باند اینترنت، فراتر از برنامه پنجم گسترش
شرکت ارتباطات زیرساخت خود را مکلف میداند زیرساختهای ارتباطی کشور را کامل کند و تکمیل شبکه فیبرنوری کشور را نیز در همین راستا میباشد.
ایلنا: با توجه به برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انتظار داریم، ظرفیت پهنای باند کشور از آنچه که در برنامه پنجم توسعه تاکید شده؛ افزایش بیشتری داشته باشد.
به گزارش ایلنا، رضا تقیپور در جلسه بررسی و تبادل نظر در خصوص مسائل و برنامههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهار داشت: درآمد حاصل از خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات باید برای تأمین زیرساختهای حوزه هزینه شود.
وی ادامه داد: پیشرفتهایی که در طی سالهای اخیر در عرصه ICT شاهد بودیم مرهون همین تفکر بوده است که درآمدها صرف سرمایهگذاریهای جدید میشد.
وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت خود را مکلف میداند زیرساختهای ارتباطی کشور را کامل کند و تکمیل شبکه فیبرنوری کشور را نیز در همین راستا میباشد.
وی همچنین تصریح کرد: عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات عرصهای است که هر چه در آن تصور میشود را میتوان به حقیقت تبدیل کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دلیل اصلی تبادل با نمایندگان مجلس را اهمیت رویکرد و شناخت شبکه ملی اطلاعات دانست و افزود: در صورتی که موفق شویم شبکه ملی اطلاعات را برای داشتن شبکهای یکپارچه آن طور که شایسته و بایسته است اجرا نمائیم، انقلاب و تحول عظیمی در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور رخ خواهد داد.
وی با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات باعث خواهد شد تا تهدیدهای اینترنت تبدیل به فرصتها شود؛ خاطر نشان کرد: شبکه ملی اطلاعات تاریکی حاکم در اینترنت را تبدیل به هدایت و روشنایی خواهد کرد.
در ادامه این نشست نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت ارتباطات را باعث توسعه عدالت ارتباطی در شهرستانها مطرح و گامهای موثر این وزارت را در جهت افزایش شاخصهای توسعه ارتباطات در کشور ارج نهادند.
میره
---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ---------- اوباما : ما در جنگ سایبری از ایران شکست خورده ایم .
به گزارش ایلنا از یزد، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران صبح روز چهارشنبه(7 دي) در نخستین کنفرانس ملی بانکداری الکترونیک در یزد گفت: در جهان برای توسعه متوازن مباحث الکترونیک یک پنج ضلعی درنظر گرفتهاند که زوایای داخلی این پنج ضلعی باید همزمان با اجرای سیاست های حاکمیتی بطور مساوی باقی بماند. او قوانین و مقررات، تولید محتوا، آموزش نیروی متخصص، تامین زیرساختها و فرهنگ استفاده از تکنولوژی الکترونیک را پنج ضلع این پنج ضلعی نامید. فیضی با بیان اینکه توسعه متوازن مباحث الکترونیک در برنامه چهارم متاسفانه دیده نشده بود، گفت: این پنج ضلعی در برنامه چهارم توسعه به یک خط تبدیل شده بود.
وی ادامه داد: در برنامه چهارم به دو کار مهم آموزش نیروی انسانی و توسعه زیرساخت ها توجه شده بود. او درعین حال گفت که در برنامه پنجم توسعه برای توسعه الکترونیک در کشور سنگ تمام گذاشته شده است. او همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به ورود اپراتور دوم به کشور پرداخت و گفت: اگر اپراتور دوم به کشور وارد نمیشد، شاید مخابرات هم در سرویسهای خود تغییری نمیداد.
مدیرعامل مخابرات همچنین به نقش امنیت در بانکداری الکترونیک پرداخت و گفت: درصورت عدم "امنیت" و "پایداری"، بانکداری الکترونیک در ایران به مشکل برمیخورد.
او اضافه کرد : هم اکنون 80 درصد امکانات بانکداری الکترونیک روی خدمات شرکت مخابرات استوار است. او همچنین ایجاد مرکز پاسخگویی 24 ساعته در بانکها و ایجاد شبکه اختصاصی بانکی کشور را دو موضوع مهم دانست که باید بدان توجه کرد و در دستور کار قرار داد. او گفت: طبق قراردادی که میان شرکت مخابرات و بانک مرکزی درخصوص طراحی شبکه اختصاصی بانکی بسته شده، مخابرات تعهد حداکثر 5 دقیقه قطعی شبکه در سال را داده است.
مدیرعامل مخابرات کشور همچنین به بحث پایین بودن سرعت اینترنت در کشور پرداخت و گفت: متاسفانه در اکثر مواقع، کاربران ما اطلاعات مورد نیاز خود را از وب سایتهای کشورهای خارج تامین میکنند و همین مهم موجب ایجاد ترافیک میشود.
وی همچنین گفت: پایگاه داده(هاست) بسیاری از نهادهای ما در کشور قرار ندارد. او در پایان با موفقیت آمیز توصیف کردن پیشرفتهای حوزه سایبر در کشور گفت: اوباما چندی پیش در نامه ای به کنگره این کشور اعلام میکند، ما در جنگ سایبری پس از قضایای سال 88، از ایران شکست خوردهایم.
تحریم ها اینقدر سنگین بوده که خودشونم نمیدونن چی میگن و فکر کنم یارو دیشب تو خواب و کابوس هاش همچین چیزی شنیده