بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

كم‌ترين و بيش‌ترين سرعت دانلود در كشور

عليرضا اصغريان - مدير کل نظارت بر سرويس‌هاي فن‌آوري اطلاعات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفت‌و‌گو با ایسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: متوسط سرعت دانلود در سرويس‌هاي ADSL حدود ۳ تا ۴ برابر دايل‌آپ است.

وي با بيان اينكه از نظر ما نرخ اشتراک پهناي باند ۱ به ۱۰، بسيار خوب است
، ابراز كرد: شاهديم كه در برخي کشورها نرخ اشتراک‌هاي بسيار بالاتر از اين مقدار هم وجود دارد و اشتراک‌هاي ۱ به ۱۶ يا ۱ به ۱۸ نيز به چشم مي‌خورند كه کيفيت‌هاي خوبي نيز دارند.

اصغريان در ادامه اظهار كرد: ما حداقل سرعت دانلود را براي سرويس ۱۲۸ کيلو بيت بر ثانيه، در نرخ اشتراک ۱ به ۱۰، حدود ۶/۱ کيلوبايت بر ثانيه عنوان کرده‌ايم و اين در حالي است که طبق آمار‌هاي موجود در رگولاتوري، به طور متوسط کم‌ترين سرعت دانلود در سرويس‌هاي ۱۲۸ کيلوبيت بر ثانيه، بين ۷ تا ۹ کيلوبايت بر ثانيه است و در شرايط بهتر نيز اين ميزان بين ۱۴ تا ۱۶کيلوبايت بر ثانيه است.

به گفته او طبق تعرفه مصوب کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، در سرعت ۱۲۸ کيلوبيت بر ثانيه و نرخ اشتراک ۱ به ۱۰، بدترين حالت سرعت دانلود، ۶/۱ کيلوبايت بر ثانيه است؛ در حالي که با اينترنت دايل‌آپ سرعت دانلود ۳ تا ۴ کيلو بايت بر ثانيه است.

............

آخه کدو که سوادت در حد یه جلبک خلیج عربی هم نیست! اون کشوری که اشتراک یک به 18 داده 100 مگ یا بیشتر رو شیر کرده نه 128 کیلوبیت!!!!
توی مملکتی که هر دهن گشادی بهتر توی رژه های خیابانی اَر اَر کنه پست بالاتری میگیره همین میشه دیگه...

یکی نیس به این بگه که ابله! اصلا به تو ربطی نداره که نظرت رو عنوان می کنی، مهم اینه که کاربرای بدبختی که دارن تا 10 برابر قیمت جهانی اینترنت به شما پول می دن چه انتظاری دارن و خواهان چه سرعتی هستن، وظیفه ی شما هم نظارت بر کیفیت هست نه اظهار چرندیات احمقانه ی خنده دار!
با این وضعیت دیال اپی ها سود میکنن تا پر سرعتی (؟!!) ها!

اصلا توی سال 2012 کدوم کشور دنیا هنوز کاربران دایل آپ رو توی آمارش حساب می کنه که اینا می کنن؟
بعدم این معنیش اینه که قیمتای سرویسای پرسرعت اونقد بالا و کیفیتش رو عمدا اونقدر پایین نگه داشتن که کاربران هیچ رقبتی به استفاده از سرویسهای سریعتر نداشته باشن

احتیاجی هم به کمک گرفتن از نیروی انتظامی برای جمع آوری مودم پرسرعت به عنوان مظهر تهاجم فرهنگی( رقیبی برای ماهواره ها برای اطلاع رسانی و انتشار تمام وقایع ) نداشته باشن!!

یه کمی دیگه صبر کنید . نوبت ما هم میرسه :>
Dead Mage's Death Is Near

راستش 2 سال پیش هم فکر کردیم نزدیکه ولی لعنتی حالا دورتر هم بنظر میاد،با همتی که مردم دارن چشم اندازی نیست.

بخدا فقط 10 دقیقه صبر کردم تا تونستم بیام صفحه ی آخر و این متن رو ارسال کنم، اون گو*** که میگه تمام پهنای باند کشور فعال هست اگه مرده بیاد اینجا بگه ایراد از موم منه کاربر هست یا دماغ درازی خودش،
فقط دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ، دروغ، دروغ، دروغ،دروغ!

آخرین ویرایش:
دوستان تیتر صفحه اول روزنامه '' روزگار '' رو خوندن؟

گفته که این مشکلات اینرتنت در چند روز اخیر به خاطر راه اندازی اینترنت ملی بوده که تا 2 هفته دیگه به بهره برداری می رسه ,

با این سیستم می خوان برای دسترسی به سایت های مختلف سرعت تعیین کنن , مثلا پیشنهاد دادن , دسترسی به سایت صدا وسیما رو تا 2 مگابایت افزایش بدن/:) ( یکی نیست بگه آخه کدوم isp الان 2 مگابایت بر ثانیه سرویس می ده )
والبته تمامی اطلاعات و عملیات اینترنتی در سرتاسر کشور باید از دروازه اینترنت ملی بگذره !!!

آخرین ویرایش:
امشب بازیسنتر به راحتی باز شده و بازی هم لگ نبوده /:) بدون ویییییییی پیییییی اننننننن ! فردا به نظرم چنان گندی بزنن توش که تو کتاب گینس ثبت بشه آخه امشب برا من خوب بوده باید فردا گند بززن توش :| البته فقط خودمو میگم چونکه تجربش رو داشتم .

همین پس ! بگو چرا وضعیت من خوب شده ! ماله شما ها بد شده ماله ما خوب شده !‌ قطعا بعد اینکه اوضاع درست بشه اینترنت ما میشه پشمکی که قبلا بوده :دی

تو برنامه هفتم هم استفاده از تلگراف در دستور کار قرار میگیره :d

توو برنامه هشتم استفاده از علایم سرخ پوستی از قبیل علامت دادن با دود آتش از فراز دکل ها و کوها , و طی آن افزایش پهنای باند دود توسط مدیر عامل محترم

دو هفته بعد از بهره برداری طرح : سخنگوی طرح آذرخش 7848 طی بیانه ای اظهار کرد هم کنون نیاز کشور کمتر از پهنای باند موجود در دود آتش ما هست , امیدواریم که بتونیم این طرح رو صادر کنیم و من از همین اینجا این قول رو به شهروندادن میدم که بتونم دود خوب بیاریم سر منزلشون و ما میخوایم رفا کامل باشه

ایشان تاکید کردن با کباب کردن بی مورد به شدت برخورد میکنن و تا سال آینده همه منقل ها جمع آوری میشود

خدای ثبات !‌ :دی :

5v1f24v0jgdo7d08ru29.png

و اما پس ا ز18 ماه سگ دو زدن و هدر دادن حدود 800 هزارتومن پول بیزبون و عوض کردن ISP تجهیرات و هزار زجر و بدبختی کشیدن الان بهترین ISP که تونستم پیدا کنم اینه که اینم در طول روز پینگش هی میره رو 2000 و هی باید دست از همه کار ها بکشم تا درست بشه . با خارج ترکیده . سرعت شبانه هم برای سرویس 1 مگش 20 کیلوبایته که باهاش نمیشه تو گوگل هم راحت نمیدن و برای آپدیت کردن بازی عرصه ی الهی 3 نزدیک به 10 گیگ از ترافیک بنده حقیر کنده شد . بله 10 گیگ = 55 هزار تومان ! آخر سر دیدم 10 تومن دارم زنگ زدم ISP گفتم 2 گیگ ترافیک (سیستم شارژِ آنلاین فعلا نداره)‌ !‌ دیدم 20 گیگ اومده تو اکانت ! هیچی نگفتم و همینطور استفاده کردم الانم تهشه ! اگرم فردا درحواست پول کردند میگم کف درست من مو نداره میتونی بکن . سرویس شبانه رو رو من بستین منم از این استفاده کردم . :> فوقشم میرم زندان (ناموسا حاظرم برم زندان ولی پولشو نمیدم ) !‌

اصل مطلب :‌ تو را به اون خدایی که میپرستین تو شیراز یه وایرلس سراغ ندارید که سرویس شبانش خوب باشه و پینگشم حدااقل با داخل درست باشه نخواستیم با 4.2.2.4 100 باشه در حد 180 هم باشه مثل خر راضیم . هی نترکه مثل این شباه هم مثل روز باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or